Nulstil dit kodeord×
Udsolgt

 

Sådan steger du Rib eye steaks

Tag bøfferne ud af køleskabet og ret formen op med dine hænder, så de er flotte og ensartede i tykkelsen. Lad dem få stuetemperatur før stegning.

Steg dem på en god solid pande eller grillpande (gerne af støbejern). Steg i en smule meget varm olie i et par minutter på hver side. Sørg for at krydre godt med sort peber og god flagesalt.

Når bøfferne er brunede og krydret lægges et par timiankviste og hele letknuste hvidløgsfed ved. Bøfferne steges færdige i en forvarmet ovn ved 210 grader, indtil de har den rette og ønskede stegetemperatur.

Vores huskok Jacob anbefaler at stege rib eye steaks medium/rare med en kernetemperatur på 55-56 grader!

Skt. Hans kassen

×

Skt. Hans kassen

Så har vi et drøn af en kasse klar til Skt. Hans aften med søkogte jomfruhummere & krogmodnede bøffer!

Kassen indeholder ultrafriske og flotte søkogte jomfruhummer der er lige klar til at sætte på bordet. Server dem sammen med vores egen lækre aïoli samt klassiske røde cocktaildressing. Det eneste du skal gøre er at lune lidt godt brød og sætte lidt smør frem dertil. Til hoveret skal I spise store flotte 300 grams økologiske supermøre krogmodnede danske rib eye steaks. Til bøfferne følger en lækker økologisk beef rub og godt kryddersmør - lav et par salater dertil og middagen er i hus.

NYHED! Søkogte jomfruhummere

De søkogte jomfruhummere er en delikatesse i særklasse! Skønne hele små delikate jomfruhummere fanget i farvandene omkring Skagen. Jomfruhummerens kød er lækkert og saftigt med en helt utrolig udtalt smag af hummer. Friskere bliver det simpelhen ikke.

Det er fiskere fra Skagen, der fanger og leverer denne lækre spise, der er kendetegnet ved, at den bliver kogt om bord på skibet i havvand straks efter, at den er kommet på dæk, ligesom man kender det fra de søkogte rejer.

Krogmodnet økologisk dansk kød

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologise kødkvæg. Det er oksekød af bedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed.

Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! De er ekstra store så de kan deles. Vi skærer dem på minimum 300 gram stykket - det synes vi er en passende størrelse ;-) Og så er den stor nok til at dele!

Vælg kassen til 2 el. 4 pers.:

  • 1 el. 2 kg søkogte jomfruhummere
  • 1 el. 2 Rib eye steaks á ca. 300 g
  • Aïoli (hvidløgsmayonnaise)
  • Cocktaildressing
  • Kryddersmør
  • Beef rub

Brug dropdown menuen herunder for at vælge pakken til 2 el. 4 pers.

Leveres til døren fredag d. 23/6 (Skt. Hans aften) 

449,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Nu er de her endelig igen. Nemlig de små, fine og delikate bundgarnsmakreller. De kommer i sommerens løb ind til kysten, på jagt efter sild, og fanges så i fiskernes bundgarn. Prøv at grille dem og glæd dig til en unik smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26+27.

 

pris fra
119,00 kr

Kulmulens kød er meget saftigt og er, sammenlignet med torskens kød, sværere at tørre ud ved tilberedning. Kulmulen er især en delikatesse i Sydeuropa, der aftager hovedparten af de kulmuler, der landes i Danmark.

 

pris
149,00 kr

Rødtunge der er rødspættens fine slægtning er meget populær og regnes for en af de fineste spisefisk vi har i de danske farvande. Kødet er hvidt, fast og har en let sødlig og delikat smag.

 

pris
225,00 kr

Vores rødspætter landes dagligt i Strandby af mindre kuttere, hvilket giver den højest mulige friskhed. Rødspætterne er rensede og flået på begge sider og den skånsomme håndtering af rødspætten giver en fantastisk kvalitet.

Vælg mellem de store (str. 2) eller de lidt mindre (str. 4).

 

pris fra
169,00 kr

Bobby & Bussy’s legendariske hjemmelavede fiskefrikadeller. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakke og frokostbordet.

 

pris
129,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
229,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
269,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
599,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det tournedos skåret af oksemørbrad! Vi skærer dem på minimum 150 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
189,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Riesling har en sødmefuld og umiddelbar stil i duften, med aromaer af akacieblomst, fersken, appelsin og lime. I smagen er vinen halvtør, let og liflig, med toner af gullige vilde blomster, nektarin, fersken, abrikos og citrusfrugter. Perfekt til sushi eller til thai mad.

6 fl. / Normalpris 594 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
534,00 kr

2014 biodynamisk Riesling fra Marcel Deiss er en let hvidvin, som har en åben og kompleks duft med nuancer af citrusfrugter.

6 fl. / Normalpris 1.614 kr. / Spar 420 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
488,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

Denne Astruc Etoile Rouge er en kraftfuld og frugtig rødvin med finesse fra det køligere Limoux i Sydfrankrig med fine noter af hindbær, blåbær og friske urter. Server den til mellemkraftige retter med kød eller modne oste.

6 fl. / Normalpris 414 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
354,00 kr

En vin med kraft og saft – og samtidig med en god elegance. Moulin, Tradition er en fyldig vin, med noter af Gigondas krydderier, peber og søde røde & sorte bær. Vinen er smuk afbalanceret og udmærker sig på sin harmoni og elegance.

6 fl. / Normalpris 1.314 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
1.134,00 kr