Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 30-32

Når rejerne er landet på kutteren ryger de, efter størrelsessortering, direkte i rejekogeren, hvor de koges i 3-4 minutter. Fra rejerne er fanget og til de er sorteret, kogt og nedkølet går der maksimalt 30 minutter. Det er med til at gøre rejerne til en absolut delikatesse, så de er superfriske, når de med skal er klar til at blive pillet og leveret ved din hoveddør. 

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten. Søkogte Gourmet Rejer er fanget i Skagerrak. I modsætning til mange andre rejearter er Skagerrak rejen eller dybvandsrejen rød både før og efter kogning. 

Søkogte Gourmet rejer

×

Søkogte Gourmet rejer

NB: Begrænsede mængder

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten.

Vores lækre søkogte Søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Skagerrak lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse. 

Indeholder:

  • Søkogte Gourmet Rejer, ferske pil-selv rejer, 1 el. 2 kg

Holdbarhed i 1-2 dage fra modtagelse. Kan fryses - men spis dem endeligt så friske som muligt.

339,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 32-34.

 

pris
1.199,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

Kan bestilles til levering fredag i uge 32-34.

 

pris
369,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

King crabs, kongekrabber eller Kamtschatkakrabber? Kært barn har mange navne. Men én ting er sikkert det er nogle af de mest eksklusive og dyre krabber i verden. Kødet er lettere sødlig, og smagen og saftigheden er i en klasse for sig selv. Har du aldrig prøvet denne fantastiske delikatesse før må du ikke snyde dig selv for denne oplevelse - de er vanedannende lækre.

 

pris
935,00 kr

De søkogte jomfruhummere er en delikatesse i særklasse! Skønne hele små delikate jomfruhummere fanget i farvandene omkring Skagen. Jomfruhummerens kød er lækkert og saftigt med en helt utrolig fin smag af hummer. Friskere bliver det simpelhen ikke. Ultrafriske og flotte søkogte jomfruhummer. Lige til at sætte på bordet med lækkert lunt brød!

Kan bestilles til levering fredag i uge 30-32.

 

pris fra
269,00 kr