Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 22+23

Når rejerne er landet på kutteren ryger de, efter størrelsessortering, direkte i rejekogeren, hvor de koges i 3-4 minutter. Fra rejerne er fanget og til de er sorteret, kogt og nedkølet går der maksimalt 30 minutter. Det er med til at gøre rejerne til en absolut delikatesse, så de er superfriske, når de med skal er klar til at blive pillet og leveret ved din hoveddør. 

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten. Søkogte Gourmet Rejer er fanget i Skagerrak. I modsætning til mange andre rejearter er Skagerrak rejen eller dybvandsrejen rød både før og efter kogning. 

Søkogte Gourmet Rejer

×

Søkogte Gourmet Rejer

NB: Begrænsede mængder

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten.

Vores lækre søkogte Søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Skagerrak lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse. 

Indeholder:

  • Søkogte Gourmet Rejer, ferske pil-selv rejer, 1 el. 2 kg

Holdbarhed i 1-2 dage fra modtagelse. Kan fryses - men spis dem endeligt så friske som muligt.

339,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

1 bøtte med store flotte kammuslinger lige til at stege eller grille. Dette er det ultimative gourmet produkt - og det er bla. disse kammuslinger der bruges på de bedste michelinrestauranter rundt omkring i verden.

Kan bestilles til levering i uge 25.

 

pris
425,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 1 kg.

 

pris
369,00 kr