0

Søkogte Skagen rejer

Søkogte Skagen rejer, Skaldyr
Kun
levering fredag
uge 23+24

NB: Begrænsede mængder

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten.

Vores lækre Søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Skagerrak lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse. 

Indeholder:

  • Søkogte Gourmet Rejer, ferske pil-selv rejer, 1 el. 2 kg

Holdbarhed i 1-2 dage fra modtagelse. Kan fryses - men spis dem endeligt så friske som muligt.

Opskriftsforslag: Pil selv rejer med aïoli & grillet rødtunge med baba ganoush

Vælg variant
Vælg
Søkogte Gourmet Rejer, 1 kg, pil-selv Søkogte Gourmet Rejer, 2 kg, pil-selv

Når rejerne er landet på kutteren ryger de, efter størrelsessortering, direkte i rejekogeren, hvor de koges i 3-4 minutter. Fra rejerne er fanget og til de er sorteret, kogt og nedkølet går der maksimalt 30 minutter. Det er med til at gøre rejerne til en absolut delikatesse, så de er superfriske, når de med skal er klar til at blive pillet og leveret ved din hoveddør. 

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten. Søkogte Gourmet Rejer er fanget i Skagerrak. I modsætning til mange andre rejearter er Skagerrak rejen eller dybvandsrejen rød både før og efter kogning. 

Læs mere

Her Fanges Rejerne _Snapseed

Læs mere

I sine første leveår fungerer rejen som han. Derefter fungerer den som hun. Om efteråret parrer den sig og får mellem 1000 og 3000 æg, som den opbevarer underkroppen mellem sine ben og igennem hele vinteren. Laverne klækkes om foråret i Skagerrak.

Læs mere

Læs mere
Koges på kutteren

Når rejerne er landet på kutteren ryger de, efter størrelsessortering, direkte i rejekogeren, hvor de koges i 3-4 minutter. Fra rejerne er fanget og til de er sorteret, kogt og nedkølet går der maksimalt 30 minutter. Det er med til at gøre rejerne til en absolut delikatesse, så de er superfriske, når de med skal er klar til at blive pillet og leveret ved din hoveddør. 

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten. Søkogte Gourmet Rejer er fanget i Skagerrak. I modsætning til mange andre rejearter er Skagerrak rejen eller dybvandsrejen rød både før og efter kogning. 

Her fanges rejerne

Her Fanges Rejerne _Snapseed

Vidste du at?

I sine første leveår fungerer rejen som han. Derefter fungerer den som hun. Om efteråret parrer den sig og får mellem 1000 og 3000 æg, som den opbevarer underkroppen mellem sine ben og igennem hele vinteren. Laverne klækkes om foråret i Skagerrak.

Video: Sådan piller du rejerne