Nulstil dit kodeord×

Et unikt produkt KUN fra Skagen!

Det er fiskere fra Skagen, der fanger og leverer denne lækre spise.

Fiskeskipper Michael Kiil fra S 281 Frank Maiken fra Skagen fortæller her om de Søkogte Skagen jomfruhummere:

 

Søkogte Skagen jomfruhummere

×

Søkogte Skagen jomfruhummere

NYHED! / OBS: Begrænsede mængder

Søkogte Skagen jomfruhummere

De søkogte jomfruhummere fra Skagen er en udsøgt delikatesse i særklasse! Skønne små hele delikate jomfruhummere fanget i farvandene omkring Skagen. Jomfruhummerens kød er lækkert og saftigt med en helt utrolig fin smag af hummer og skaldyr.

Friskere bliver det simpelthen ikke

Hummerne fanges natten til torsdag og koges med det samme i havvand straks efter, at den er kommet på dæk, ligesom man kender det fra de søkogte Skagensrejer. Straks efter de landes på auktionen i Skagen torsdag morgen - pakker vi dem på masser af knust is og sender dem ud til jer, så I har dem til weekenden!

Så inviter endelig gæster til ultrafriske og flotte Søkogte jomfruhummer.

Alt er klar lige til at sætte på bordet - du skal blot varme noget lækkert brød dertil!

Indeholder:

  • Søkogte Skagen jomfruhummere, 1 el. 2 kg

1 kg rækker til 4 forretter eller til 2 hovedretter.

229,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
219,00 kr

Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

Kan bestilles til levering i uge 31+32.

 

pris
269,00 kr

Hele taskekrabber er en udsøgt delikatesse, som herhjemme desværre er svære at få fat i. Vi har simpelthen ikke tradition for at spise andet end de store kløer fra hankrabberne - og det er synd!

Kan bestilles til levering fredag i uge 31+36.

 

pris
249,00 kr

Nu er de her endelig igen. Nemlig de små, fine og delikate bundgarnsmakreller. De kommer i sommerens løb ind til kysten, på jagt efter sild, og fanges så i fiskernes bundgarn. Prøv at grille dem og glæd dig til en unik smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 31.

 

pris fra
119,00 kr

Kulmulens kød er meget saftigt og er, sammenlignet med torskens kød, sværere at tørre ud ved tilberedning. Kulmulen er især en delikatesse i Sydeuropa, der aftager hovedparten af de kulmuler, der landes i Danmark.

 

pris
149,00 kr

Rødtunge der er rødspættens fine slægtning er meget populær og regnes for en af de fineste spisefisk vi har i de danske farvande. Kødet er hvidt, fast og har en let sødlig og delikat smag.

 

pris
225,00 kr

Vores rødspætter landes dagligt i Strandby af mindre kuttere, hvilket giver den højest mulige friskhed. Rødspætterne er rensede og flået på begge sider og den skånsomme håndtering af rødspætten giver en fantastisk kvalitet.

Vælg mellem de store (str. 2) eller de lidt mindre (str. 4)

SPAR 50 kr. på bæredygtige rødspætter

 

pris fra
119,00 kr

Bobby & Bussy’s legendariske hjemmelavede fiskefrikadeller. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakke og frokostbordet.

 

pris
129,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

 

pris fra
179,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
229,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
269,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
599,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det tournedos skåret af oksemørbrad! Vi skærer dem på minimum 150 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
189,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Riesling har en sødmefuld og umiddelbar stil i duften, med aromaer af akacieblomst, fersken, appelsin og lime. I smagen er vinen halvtør, let og liflig, med toner af gullige vilde blomster, nektarin, fersken, abrikos og citrusfrugter. Perfekt til sushi eller til thai mad.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 594 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
474,00 kr

2014 biodynamisk Riesling fra Marcel Deiss er en let hvidvin, som har en åben og kompleks duft med nuancer af citrusfrugter.

6 fl. / RESTSALG - begrænset parti / Normalpris 1.614 kr. / Spar 420 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
488,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

Denne Astruc Etoile Rouge er en kraftfuld og frugtig rødvin med finesse fra det køligere Limoux i Sydfrankrig med fine noter af hindbær, blåbær og friske urter. Server den til mellemkraftige retter med kød eller modne oste.

6 fl. / Normalpris 414 kr. / Spar 60 kr.

 

pris
354,00 kr

En vin med kraft og saft – og samtidig med en god elegance. Moulin, Tradition er en fyldig vin, med noter af Gigondas krydderier, peber og søde røde & sorte bær. Vinen er smuk afbalanceret og udmærker sig på sin harmoni og elegance.

6 fl. / Normalpris 1.314 kr. / Spar 180 kr.

 

pris
1.134,00 kr