Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 26-28

Et unikt produkt KUN fra Skagen!

Det er fiskere fra Skagen, der fanger og leverer denne lækre spise.

Fiskeskipper Michael Kiil fra S 281 Frank Maiken fra Skagen fortæller her om de Søkogte Skagen jomfruhummere:

 

Søkogte Skagen jomfruhummere

×

Søkogte Skagen jomfruhummere

NYHED! / OBS: Begrænsede mængder

De søkogte jomfruhummere fra Skagen er en udsøgt delikatesse i særklasse! Skønne små hele delikate jomfruhummere fanget i farvandene omkring Skagen. Jomfruhummerens kød er lækkert og saftigt med en helt utrolig fin smag af hummer og skaldyr.

Friskere bliver det simpelthen ikke

Hummerne fanges natten til torsdag og koges med det samme i havvand straks efter, at den er kommet på dæk, ligesom man kender det fra de søkogte Skagensrejer. Straks efter de landes på auktionen i Skagen torsdag morgen - pakker vi dem på masser af knust is og sender dem ud til jer, så I har dem til weekenden!

Så inviter endelig gæster til ultrafriske og flotte Søkogte jomfruhummer.

Alt er klar lige til at sætte på bordet - du skal blot varme noget lækkert brød dertil!

Indeholder:

  • Søkogte Skagen jomfruhummere, 1 el. 2 kg

1 kg rækker til 4 forretter eller til 2 hovedretter.

269,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten. Vores lækre Søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Nordsøen lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse.

NB: Begrænsede mængder

Kan bestilles til levering fredag i uge 26.

 

pris fra
339,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
199,00 kr

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

 

pris
269,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
179,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
249,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
299,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
689,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det tournedos skåret af oksemørbrad! Vi skærer dem på minimum 150 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
189,00 kr

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Sauvignon Blanc fremstår med et let, grøn-gyldent skær i glasset. I næsen finder man klassiske nuancer af frisk hyldeblomst, men også mere eksotiske toner af grape og litchi. Smagen har god velour, en pæn frugtsødme og en klingende ren syre. Meget appetitgivende!

6 fl. / Normalpris 894 kr. / Spar 120 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
278,00 kr

En vin med kraft og saft – og samtidig med en god elegance. Fantastisk årgang der efterhånden er sjælden. Moulin, Tradition er en fyldig vin, med noter af Gigondas krydderier, peber og søde røde & sorte bær. Vinen er smuk afbalanceret og udmærker sig på sin harmoni og elegance.

6 fl. / Normalpris 1.530 kr. / Spar 336 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
470,00 kr