Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 35


Her kan du få lidt inspiration til brug:

Hele kogte taskekrabber

×

Hele kogte taskekrabber

Hele taskekrabber er en udsøgt delikatesse, som herhjemme desværre er svære at få fat i. Vi har simpelthen ikke tradition for at spise andet end de store kløer fra hankrabberne.

Vi har i Danmark kun én 100% dedikeret krabbefisker tilbage, nemlig Jesper, der fisker efter taskekrabber ud fra Thorsminde. Alle hans krabber sælges til Frankrig, Italien og Spanien med undtagelse af dem Noma og et par andre gourmetrestauranter i København køber. Det vil vi gerne lave om på, og giver dig nu mulighed for at spise denne udsøgte specialitet derhjemme.

Indeholder:

  • 4 hele kogte taskekrabber
  • Udførlig vejledning i hvordan du piller krabberne
  • Tilberedningstips

Leveres kun fredag (bestilles senest 27/8 inden kl. 10)

Holdbarhed 2-3 dage fra modtagelse.

259,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
189,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 34+35.

 

pris
1.199,00 kr

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

 

pris
269,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
199,00 kr

Hele taskekrabber er en udsøgt delikatesse, som herhjemme desværre er svære at få fat i. Vi har simpelthen ikke tradition for at spise andet end de store kløer fra hankrabberne - og det er synd!

Kan bestilles til levering fredag i uge 35.

 

pris
259,00 kr