Nulstil dit kodeord×

Søde Sager

Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet. Her får du super lækkert chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavning.

4 plader á 70 g - 7 forskellige varianter

 

pris fra
180,00 kr

Her får du en elegant gaveæske, som med sine 12 udvalge Valrhonas fyldte chokolader, rammer langt de fleste menneskers smag. Gaveæsken er skabt til at glæde værtinden, værtinden, gæsterne, kæresten eller vennen.

2 æsker med 12 stk i hver á 120 g

 

pris
200,00 kr

En lille elegant æske med lækre og sprøde mandler og hasselnødder overtrukket med mørk og mælkechokolade i høj kvalitet. Perfekt som værtinde gave eller til servering for gæsterne.

2 æsker á 125 g pr. æske

 

pris
230,00 kr

En skøn chokoladeæske med 18 stykker af Valrhona 5g Guanaja, som er højkvalitets mørk chokolade. Chokoladen kommer i en metalæske som beskytter chokoladen, så den er velegnet til gave

2 æsker med 18 stk. i hver á 5 g carréer

 

pris
199,00 kr

Årets fire varianter af marcipankonfekt er nøje udvalgt af Skagenfood i samarbejde med Aalborg Chokoladen. Ambitionen har været at nå den højest mulige kvalitet. Perfekt til mandelgave og - eller værtindegave.

2 æsker á 8 stk.

 

pris
179,00 kr

Økologisk slik kan sagtens smage godt. Her er vores egne favoritter. Køb dem enkeltvis med 6 bøtter i en pakke eller bestil vores særlige sampakning med 6 forskellige bøtter slik.

6 bøtter med slik - vælg sampakning eller samme variant

 

pris fra
210,00 kr

Müslibarer er det perfekte valg til det sundere alternativ, når energien trænger til et boost og så er de oven i købet nemme at have med på farten.

Muslibarene fra MADE GOOD er sprængfyldt med de bedste råvarer og så er der ingen tilsat sukker eller sirup.

12 stk. á 36 g - 3 varianter, vælg mixpakke eller samme variant

 

pris fra
228,00 kr

Prøv en lækker snack med smag af frugt til weekendens slikskål. Frutti-Melows er lækre og bløde økologiske skumfiduser i fire smagsvarianter: Æble, citron, vanilje og hindbær.

4 poser á 100 g

 

pris
116,00 kr