Nulstil dit kodeord×

Chokolade Compagniet startede i 1995 med ambitionen om at begynde at levere kun det bedste til gourmetmarkedet i Danmark.

Ingredienser og Næringsindhold:

Gaveæske - chokolade

×

Gaveæske - chokolade

Gaveæske med fyldte franske chokolader

Chokolade Compagniet har designet to æsker i et ekslusivt design, som indeholder lækre fyldte chokolader fra Valrhona. Den perfekte gave til værtinden.

Indeholdet består af både rinette, mørk, hvid og mælkechokolade.

Vælg mellem:

  • Gaveæske med 12 stk. fyldt chokolade, 1 stk. á 120 g
  • Gaveæske med 20 stk. fyldt chokolade, 1 stk. á 200 g

129,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet. Her får du super lækker chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavning.

4 plader á 70 g

Spar 40 kr.

 

pris
140,00 kr

En lille elegant æske med lækre og sprøde mandler og hasselnødder overtrukket med mørk og mælkechokolade i høj kvalitet. Perfekt som værtinde gave eller til servering for gæsterne.

2 æsker á 125 g pr. æske

 

pris
230,00 kr

En skøn chokoladeæske med 18 stykker af Valrhona 5g Guanaja, som er højkvalitets mørk chokolade. Chokoladen kommer i en metalæske som beskytter chokoladen, så den er velegnet til gave

2 æsker med 18 stk. i hver á 5 g carréer

 

pris
199,00 kr

Müslibarer er det perfekte valg til det sundere alternativ, når energien trænger til et boost og så er de oven i købet nemme at have med på farten.

Müslibarerne fra MADE GOOD er sprængfyldt med de bedste råvarer.

12 stk. á 36 g - 3 varianter, vælg mixpakke eller samme variant

 

pris fra
228,00 kr

Espresso bønner fra Estate Coffee ristes i små portioner i eget mikroristeri på Copenhagen Roaster. Tilgangen til risteprocessen er "Slow Roast".

4 poser á 200 g, vælg mellem Sweet Espresso el. Tres Flores (øko)

 

pris fra
196,00 kr

Skagenfoods økologiske Gourmet kaffe er produceret af 100% økologiske Arabica bønner og har en fyldig og afbalanceret smag med en let strejf af syre.

4 poser hele bønner á 400 g

 

pris
220,00 kr