Nulstil dit kodeord×

Firmaet, Made Good har et stort fokus på at producere produkter med respekt for miljø og mennesker.

De har en passion for at minimere vores miljømæssige fodaftryk, hvilket afspejler sig i deres veganiske og glutenfri produkter.  

Ingredienser og Næringsindhold:

Made Good Müslibar

×

Made Good Müslibar

Gisp...det smager jo godt!

Müslibarer er det perfekte valg til det sundere alternativ, når energien trænger til et boost og så er de oven i købet nemme at have med på farten.

Müslibarerne fra Made Good er sprængfyldt med de bedste råvarer som består af økologiske palæø frugter og nødder af høj kvalitet, og så er der ingen tilsat sukker eller sirup. Og de smager fantastisk.

Vælg mellem:

  • Made Good Müslibar med mandel/abrikos
  • Made Good Müslibar med paranød/appelsin
  • Made Good Müslibar med chiabær
  • Made Good Müslibar MIX - 4 stk. af hver

Indeholder:

  • Øko Made Good bar, 12 stk. á 36 g, i alt 432 g 

228,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet. Her får du super lækkert chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavning.

4 plader á 70 g - 6 forskellige varianter

 

pris fra
180,00 kr

En skøn chokoladeæske med 18 stykker af Valrhona 5g Guanaja, som er højkvalitets mørk chokolade. Chokoladen kommer i en metalæske som beskytter chokoladen, så den er velegnet til gave

2 æsker med 18 stk. i hver á 5 g carréer

 

pris
199,00 kr

En lille elegant æske med lækre og sprøde mandler og hasselnødder overtrukket med mørk og mælkechokolade i høj kvalitet. Perfekt som værtinde gave eller til servering for gæsterne.

2 æsker á 125 g pr. æske

 

pris
230,00 kr

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet. 100% økologisk saft uden tilsætninger og det smager fantastisk. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Voelkel saft, forskellige varianter

 

pris fra
99,00 kr