Valrhona blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden. Siden midtfirserne har Valrhona også haft et særligt sødt fokus på de almindelige forbrugere og chokoladeelskere verden over.
Alle Grand Cru chokoladerne der fremstilles af Valrhona, testet af et smagspanel som består af 30 specialuddannede personer.
Ingredienser og Næringsindhold:
Noir Caraïbe, 66%:
Ingredienser: Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator (sojalecitin), naturlig vanilleekstrakt og mælk. Kan indeholde spor af nødder og gluten.
Næringsindhold pr. 100 g: 2376 kj/572 kcal, 40 g fedt (heraf mættede fedtsyrer 24 g), 40 g kulhydrat (heraf sukkerarter 35 g), 8,2 g protein og 0,04 g salt
Noir Manjari, 64%:
Ingredienser: Kakaobønner fra Madagaskar, sukker, kakaosmør, emulgator (sojalecitin), naturlig vanilleekstrakt og mælk. Kan indeholde spor af nødder og gluten.
Næringsindhold pr. 100 g: 2359 kj/568 kcal, 40 g fedt (heraf mættede fedtsyrer 24 g), 40 g kulhydrat (heraf sukkerarter 36 g), 7,5 g protein og 0,01 g salt
Lait Andoa, 39%:
Ingredienser: Kakaobønner fra Peru, rørsukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator (sojalecitin), naturlig vanilleekstrakt og mælk. Kan indeholde spor af nødder og gluten.
Næringsindhold pr. 100 g: 2413 kj/580 kcal, 39 g fedt (heraf mættede fedtsyrer 24 g), 46 g kulhydrat (heraf sukkerarter 44 g), 9 g protein og 0,27 g salt
Valrhona Chokolade
×
Valrhona Chokolade
Chokoladeplader af højeste kvalitet
SÆRPRIS - Spar 40 kr.
Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet.
Her får du super lækker chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavningen.
Vælg mellem:
- Noir Caraïbe, 66%
- Noir Manjari, 64%
- Lait Andoa, 39%
Indeholder:
- Valrhona Chokoade, forskellige varianter, 4 plader á 70 g