Nulstil dit kodeord×

Valrhona blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig. Chocolaterie Valrhona har siden sin etablering i 1992 haft en ideologi om at fremstile de mest intense og velsmagende råchokolader i verden.

Valrhona i metalæske

×

Valrhona i metalæske

Mørk Chokolade af højeste kvalitet

En skøn chokoladeæske med 18 stykker af Valrhona 5g Guanaja, som er højkvalitets mørk chokolade. 

Guanaja er en bitter sød mørk chokolade med kakaoprocent på 70%. Chokoladen er lavet på Criollo, Trinitario og Forasteros kakaobønner fra Centralamerika. Smagen er blomstrende med en frugtagtig note og lang balanceret eftersmag.

Chokoladen kommer i en metalæske som beskytter chokoladen, så den er velegnet til gave. 

Indeholder:

  • Valrhona, metalæske m. mørk chokolade, 2 æsker m. 18 stk i hver á 5 g carréer

199,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet. Her får du super lækker chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavning.

4 plader á 70 g

Spar 40 kr.

 

pris
140,00 kr

En lille elegant æske med lækre og sprøde mandler og hasselnødder overtrukket med mørk og mælkechokolade i høj kvalitet. Perfekt som værtinde gave eller til servering for gæsterne.

2 æsker á 125 g pr. æske

 

pris
230,00 kr

Espresso bønner fra Estate Coffee ristes i små portioner i eget mikroristeri på Copenhagen Roaster. Tilgangen til risteprocessen er "Slow Roast".

4 poser á 200 g, vælg mellem Sweet Espresso el. Tres Flores (øko)

 

pris fra
196,00 kr

Skagenfoods økologiske Gourmet kaffe er produceret af 100% økologiske Arabica bønner og har en fyldig og afbalanceret smag med en let strejf af syre.

4 poser hele bønner á 400 g

 

pris
220,00 kr