Nulstil dit kodeord×

Passioneret i chokolade siden 1922

De fyldte chokolader er resultatet af chokolade håndværk kombineret med know-how og innovation fra Valrhona.

Med en glæde og entusiasme i håndværket fastholder Valrhonas mesterkonditorer den lange tradition for enestående kvalitet i chokoladen.

Valrhona Delices

×

Valrhona Delices

Fyldte chokolader

Her får du en elegant gaveæske, som med sine 12 udvalge Valrhonas fyldte chokolader, rammer langt de fleste menneskers smag.

Den indeholder nemlig alt fra helt klassiske smagskombinationer som mørk chokolade og hasselnød til ud-af-boksen-forsøg. 

Gaveæsken er skabt til at glæde værtinden, gæsterne, kæresten eller vennen.

Indeholder:

  • Valrhona, Les Delices Blue flower med blandede fyldte chokolader, 2 æsker med 12 stk i hver á 120 g

200,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

En skøn chokoladeæske med 18 stykker af Valrhona 5g Guanaja, som er højkvalitets mørk chokolade. Chokoladen kommer i en metalæske som beskytter chokoladen, så den er velegnet til gave

2 æsker med 18 stk. i hver á 5 g carréer

 

pris
199,00 kr

En lille elegant æske med lækre og sprøde mandler og hasselnødder overtrukket med mørk og mælkechokolade i høj kvalitet. Perfekt som værtinde gave eller til servering for gæsterne.

2 æsker á 125 g pr. æske

 

pris
230,00 kr

Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet. Her får du super lækker chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavning.

4 plader á 70 g

Spar 40 kr.

 

pris
140,00 kr

Espresso bønner fra Estate Coffee ristes i små portioner i eget mikroristeri på Copenhagen Roaster. Tilgangen til risteprocessen er "Slow Roast".

4 poser á 200 g, vælg mellem Sweet Espresso el. Tres Flores (øko)

 

pris fra
196,00 kr

Skagenfoods økologiske Gourmet kaffe er produceret af 100% økologiske Arabica bønner og har en fyldig og afbalanceret smag med en let strejf af syre.

4 poser hele bønner á 400 g

 

pris
220,00 kr