Nulstil dit kodeord×

Valrhona blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig. Chocolaterie Valrhona har siden sin etablering i 1992 haft en ideologi om at fremstile de mest intense og velsmagende råchokolader i verden.

Valrhona Equinoxe

×

Valrhona Equinoxe

Nødder overtrukket med chokolade

En lille elegant æske med lækre og sprøde mandler og hasselnødder overtrukket med mørk og mælkechokolade i høj kvalitet.

Perfekt som værtinde gave eller til servering for gæsterne. 

Indeholder:

  • Valrhona, Equinoxe gaveæske, 2 stk á 125 g pr. æske

230,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet. Her får du super lækker chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavning.

4 plader á 70 g

Spar 40 kr.

 

pris
140,00 kr

En skøn chokoladeæske med 18 stykker af Valrhona 5g Guanaja, som er højkvalitets mørk chokolade. Chokoladen kommer i en metalæske som beskytter chokoladen, så den er velegnet til gave

2 æsker med 18 stk. i hver á 5 g carréer

 

pris
199,00 kr

Espresso bønner fra Estate Coffee ristes i små portioner i eget mikroristeri på Copenhagen Roaster. Tilgangen til risteprocessen er "Slow Roast".

4 poser á 200 g, vælg mellem Sweet Espresso el. Tres Flores (øko)

 

pris fra
196,00 kr

Skagenfoods økologiske Gourmet kaffe er produceret af 100% økologiske Arabica bønner og har en fyldig og afbalanceret smag med en let strejf af syre.

4 poser hele bønner á 400 g

 

pris
220,00 kr

Müslibarer er det perfekte valg til det sundere alternativ, når energien trænger til et boost og så er de oven i købet nemme at have med på farten.

Müslibarerne fra MADE GOOD er sprængfyldt med de bedste råvarer.

12 stk. á 36 g - 3 varianter, vælg mixpakke eller samme variant

 

pris fra
228,00 kr