Nulstil dit kodeord×

Vildt

Vi har sikret os 2 forskellige udskæringer - begge af de absolut bedste stykker på dyret, nemlig afpudset filet (skåret fra ryggen) samt supermøre og flotte mørbradder. Alt kødet er ferskt og pakket i vacum i individuelle stykker.

 

pris fra
339,00 kr

Toppen af poppen fra det skotske Højland.

Krondyrfilet er mager, ekstrem mør og velsmagende - og er perfekt til en rigtig god gæstemiddag.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
469,00 kr

Svampe er fabelagtige smagsgivere. Det kan være østershatte, shiitake svampe, bøgehatte, markchampignon, pighatte, kejserhatte, portobello svampe m.fl.

Men vær opmærksom på, at vi altid går efter de bedste kvaliteter, så det er med forbehold for ændringer.

Min. 1 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 47.

 

pris
198,00 kr

Danske æbler er helt fantastiske i smag. Og variationen af de mange sorter af danske æbler over sæsonen, giver en ekstra dimension. Produktionen af danske økologiske æbler svinger meget år for år. 2018 ser dog ud til at blive et fremragende dansk æble år.

Ca. 3 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 47+48.

 

pris
99,00 kr

Kassen med Vildt Vine er en lækkerbisken til en god pris. Vi har nemlig håndplukket 3 forskellige rødvine, fra USA, Frankrig og Italien, der er særligt velegnede til vildt. Og du bestemmer selv om du vil have 1 fl. eller 2 fl. af hver variant.

3 el. 6 fl. / Normalpris op til 1.212 kr. / Spar op til 353 kr.

 

pris fra
459,00 kr

Stor og flot dyreryg, der er velegnet til de helt særlige lejligheder. Dyreryggen er fra krondyr el. sikahjort. Vi leverer kødet fersk, vakuumpakket og klar til brug - eller lige til at fryse ned til senere brug.

Kan bestilles til levering i uge 47.

 

pris
419,00 kr

Sidste år kunne vi for første gang tilbyde denne vildtdelikatesse direkte fra semi-vilde rener, der passes af de lokale samere i det nordlige Sverige - og det var en stor succes. Derfor har vi allerede nu reserveret et parti af dette fantastiske rensdyrkød.

 

pris
999,00 kr