Nulstil dit kodeord×
Udsolgt

Birgitte - der købte en krondyrfilet skrev: "Vil bare fortælle, at vi i dag lavede filet af krondyrvildt :-) og sikken en oplevelse, det var fantastisk. Mørt og helt igennem en oplevelse.."

Krondyrfilet

×

Krondyrfilet

Filet af krondyr er en fantastisk spise. Perfekt at servere til en middag med gæster. Vildtkødet er magert og ekstremt mørt og har en skøn smag af vildt. 

Kødet er fra Highland Game i Skotland. Highland Game bruger kun "ægte" vildt, dvs. dyr der har levet vildt i naturen - og er skudt af jægere.

Vi leverer kødet fersk, vakuumpakket og klar til brug  - eller lige til at fryse ned til senere brug.

Indeholder:

OBS: Deadline for bestilling er onsdag den 13. december kl. 12.

 

449,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Stor og flot dyreryg, der er velegnet til de helt særlige lejligheder. Dyreryggen er fra krondyr el. sikahjort. Vi leverer kødet fersk, vakuumpakket og klar til brug - eller lige til at fryse ned til senere brug.

 

pris
479,00 kr

Vildtkød er et lækkert og kødet har masser af smag og er ideelt til gryde- og wokretter. Lav en klassisk vildtgryde med enebær, rodfrugter og kartoffelmos, prøv en ragout eller en spændende wokret.

 

pris
299,00 kr

Er der noget bedre end langtidsstegt dyrekølle? Dyrekøllen er fra krondyr el. sikahjort. Vi leverer kødet fersk, vakuumpakket og klar til brug - eller lige til at fryse ned til senere brug.

 

pris
399,00 kr

Highland Game

Highland Game køber, forarbejder og pakker vildt, der er nedlagt i Skotland.

Vildtet er altså ikke opdræt og har derfor udelukkende levet af vegetationen i det skotske højland.