Nulstil dit kodeord×
Udsolgt

Se en film om Klosterheden her

Klosterhedens Vildt har siden 2007 været leverandør af fritlevende vildt. 

Fritlevende vildt er blandt vildtkvaliteter, hvad wagyu og Kobe er indenfor oksekød – enestående velsmagende og mørt udover forventning. 

Dansk krondyr

×

Dansk krondyr

Vi har sikret os 2 forskellige udskæringer fra Klosterhedens Vildt og begge udskæringer er af de bedste stykker på dyret, nemlig afpudset filet samt supermøre og flotte mørbradder.

Vælg imellem:

  • Filet af dansk krondyr, afpudset, 600 g
  • Mørbrad af dansk krondyr, 800 g

Opskriftsforslag

Alt kødet er fersk og pakket i vacum i individuelle stykker.

OBS: Bestil inden mandag d. 19/11 kl. 8

339,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 4.

 

pris
319,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 48.

 

pris fra
349,00 kr

Vi har sikret os 2 forskellige udskæringer - begge af de absolut bedste stykker på dyret, nemlig afpudset filet (skåret fra ryggen) samt supermøre og flotte mørbradder. Alt kødet er ferskt og pakket i vacum i individuelle stykker.

 

pris fra
339,00 kr