Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 47

BEGRÆNSET PARTI

Kødet er mørkt og magert som andet vildtkød, men har en fantastisk smag pga. renernes unikke kost, der primært består af lav og vilde urter.

Kødet bør serveres rosastegt, når det gælder stegen og bøfferne, mens småkødet giver den mest fantastiske, smag når det langtidstilberedes til ragoût eller lign.

Rensdyr

×

Rensdyr

Har du smagt rensdyr? Ikke? Så har du nu muligheden.

Forrige år kunne vi for første gang tilbyde denne vildtdelikatesse direkte fra semi-vilde rener, der passes af de lokale samere i det nordlige Sverige - og det var en stor succes. Derfor har vi allerede nu reserveret et parti af dette fantastiske rensdyrkød.

Pakken indeholder:

  • Filet á ca.450-500 g
  • Køllesteg, udbenet og snørret, ca. 0,8-1,2 kg 
  • Småkød til ragoût og wok, ca. 750-850 g

I alt ca. 2,2 kg. Kødet er fersk og pakket i vacum og kan fint fryses.

OBS: Bestil inden onsdag d. 7/11 

999,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Fantastisk pakke med det smukkeste og mest velsmagende elsdyrkød fra Sverige.

 

pris
999,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr