Nulstil dit kodeord×

2016 Backhouse Pinot Noir, Carlifornien, USA

Denne Pinot Noir byder på en lækker aroma, hvor hindbærnuancer kombineres med chokolade, rabarber, skovbund og dild. Smagen er både blød og elegant, og med en underliggende mineralitet, der giver vinen et køligt præg.

Vi anbefaler at drikke vinen til lettere vildtretter, grillet fisk eller kylling. Den vil også være god til risotto med svampe.

13,5% alkohol. 100% Pinot Noir.

2016 Bertani Ripasso Doc Veneto, Italien

I duften er der flotte nuancer af blommer, kirsebær, mørk chokolade og kaffe. Smagen er både saftig og ren og domineret af de mørke bær.

Det er en alsidig vin i selskab med mad lige fra pizza og pastaretter til braiseret eller stegt kød, vildt og fjerkræ.

Vi anbefaler, at servere vinen ved 15-16 grader og den bør nydes indenfor 10 år fra høståret.

13,5% alkohol. Druesammensætning: Merlot, Corvina og Rondinella.

2015 Châteauneuf du Pape, Tradition, Château Maucoil, Frankrig

Flot, blank, intens, rubinrød farve. I duften er vinen mere på den delikate end den kraftige side, med nuancer af sorte bær. Smagen er klassisk Châteauneuf med frugtrige toner af mørk kirsebær, blommer, lakrids og milde krydderier. 

Vinen er velegnet til retter med vildt, okse, lam eller svinekød men også risottoer og pastaretter. Serveres ved 16-18°C i store glas.

Druesammensætningen består af 10% Cinsault, 60% Grenache, 15% Mourvedre og 15% Syrah. Vinen er økologisk. Alkohol 14%.

Vildt Vine

×

Vildt Vine

Håndplukkede vine til vildt

Spar op til 353 kr.

Kassen med Vildt Vine er en lækkerbisken til en god pris. Vi har nemlig håndplukket 3 forskellige rødvine, fra USA, Frankrig og Italien, der er særligt velegnede til vildt. Og du bestemmer selv om du vil have 1 fl. eller 2 fl. af hver variant.

Den Californiske Pinot Noir fra Backhouse er blød og elegant. Den er fortræffelig til lettere vildtretter og særligt fasaner.

Den klassiske ripasso fra Bertani er en saftig og ren sag, med masser af mørke bær, der ikke forsvinder i en kraftig sauce. God til det meste vildt og anelsen af sødmen i Ripassoen gør den særlig velegnet til saucer og tilbehør der har et sødeligt præg. 

Perlen i kassen med Vildt Vine er berømte Châteauneuf du Pape fra det anmelderroste Château Maucoil. Det er svært at finde bedre vin der er til at betale fra Châteauneuf du Pape. Den er intens og kraftig, og samtidig med god balance mellem syre og bær. Den kan klare de fedeste saucer med fløde og svampe. Og rødt kød skærer den nemt igennem. Virkelig en fornøjelse.

Indeholder (3 x 1 fl. el. 3 x 2 fl.):

  • 2015 Châteauneuf du Pape, Château Maucoil, Frankrig
  • 2016 Bertani Ripasso Doc Veneto, Italien
  • 2016 Backhouse Pinot Noir, Californien, USA

3 fl. 459 kr. / 153 kr. pr. fl. / Normalpris 606 kr. / Spar 147 kr.

6 fl. 859 kr. / 143 kr. pr. fl. / Normalpris 1.212 kr. / Spar 353 kr.

459,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Riesling Tradition er meget aromatisk og ren med god elegance og fylde og samtidig en god struktur med Rieslings charmerende tørhed. Brug den til stort set al slags fisk.

6 fl. / Normalpris 750 kr. / Spar 154 kr.

 

pris
594,00 kr

Allerede i duften har Pinot Blanc Tradition en ganske flot frugtsødme og fylde, som gør den til en meget spændende vin. Det er en vin med god struktur og sprødhed, og en perfekt ledsager til asiatisk inspirerede fiske-, skaldyrs- og fjerkræsretter.

6 fl. / Normalpris 870 kr. / Spar 120 kr.

 

pris
750,00 kr

Pinot Gris er en kraftig men samtidig delikat hvidvin med en eksotisk, krydret bouquet og smag. Vinen har en perfekt balance mellem dens naturlig eksotisk og helstøbt karakter og dens finesse og sprødhed.

90 point fra Wine Spectator

6 fl. / Normalpris 1.050 kr. / Spar 260 kr.

 

pris
790,00 kr

Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine. Vinene fra Montirius er produceret helt minimalistisk.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
954,00 kr

Denne rødvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 699 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
499,00 kr

Diverse LUX Vine Rød er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 899 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
699,00 kr

Denne hvidvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede hvidvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 624 kr. / Spar min. 175 kr.

 

pris
449,00 kr