Nulstil dit kodeord



×

Fisk

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Skagenfood ligger på havnen og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi køber primært fra de nordjyske auktioner i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island. En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede.

  • Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse

Basis

Uge 21
×

Basis

I Basispakken får du de mest velkendte danske spisefisk, der er udvalgt i forhold til sæson og kvalitet.

Der veksles mellem arter som kuller, lange, mørksej, torsk, rødspætte, ising, skrubbe, laks fra havbrug, ørred, bundgarnsmakrel (sommerspecialitet), hakket fiskekød samt fiskefond og fisk til fiskesuppe. Et par gange i løbet af sæsonen leveres hele flåede rødspætter.

Pakkestørrelser

Basispakken kan du få i størrelserne 400 g, 600 g og 1.200 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I denne pakke veksles der mellem kuller, lange, mørksej, torsk, rødspætte, ising, skrubbe, laks fra havbrug m.fl. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat Se opskrift
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 122 kr 61 kr
400 g
4 1 148 kr 37 kr
600 g
6 1 228 kr 38 kr
1.200 g
  • Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon

Luksus

Uge 21
×

Luksus

Luksuspakken indeholder sæsonens fileter af de lidt dyrere og eksklusive fisk, men vil også indeholde særligt gode udskæringer af Basispakkens fiskearter.

I Luksuspakken veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Pakkestørrelser

Luksuspakken kan du få i størrelserne 400 g, 600 g, 900 g og 1.200 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I Luksuspakken veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 150 kr 75 kr
400 g
4 1 192 kr 48 kr
600 g
6 1 252 kr 42 kr
900 g
8 1 298 kr 37 kr
1.200 g
  • Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon

LuksusPLUS

Uge 21
×

LuksusPLUS

LuksusPLUSpakken indeholder sæsonens fileter af de lidt dyrere og eksklusive fisk og nogle uger også specialiteter som f.eks. skaldyr.

I LuksusPLUSpakken veksles der mellem rødtunge, kulmule, havkat, havtaske, skærising, kuller, lange, torsk og fond til fiske-/hummersuppe m.m. Specialiteterne kan være jomfruhummer, krabbekløer, kammuslinger, frisk torskerogn, frisk stenbiderrogn, varmrøget laks, varmrøget makrel m.m.

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Pakkestørrelser

Mini LuksusPLUS = ca. 400 g (og evt. en ekstra ting som plus)

LuksusPLUS = ca. 600 g (og evt. en ekstra ting som plus)

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
LuksusPLUSpakken indeholder sæsonens fileter af de lidt dyrere og eksklusive fisk og nogle uger også specialiteter som f.eks. skaldyr. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 179 kr 90 kr
400 g
4 1 241 kr 60 kr
600 g
  • Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse

Basis + Laks

Uge 21
×

Basis + Laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis eller Luksus og vores førsteklasses laksefileter med skind. Der følger opskrift med til Basis eller Luksus.

Indeholder Basis eller Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Laks = 400 g Basis + 450 g laks
Basis + Laks = 600 g Basis + 600 g laks
Mini Luksus + Laks = 400 g Luksus + 450 g laks
Luksus + Laks = 600 g Luksus + 600 g laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat Se opskrift
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 225 kr 56 kr
Mini Basis
4 2 269 kr 34 kr
Basis
  • Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse

Basis + Øko laks

Uge 21
×

Basis + Øko laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis eller Luksus og vores førsteklasses øko laksefileter med skind. Der følger opskrift med til Basis eller Luksus.

Indeholder Basis eller Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Øko laks = 400 g Basis + 450 g øko laks
Basis + Øko laks = 600 g Basis + 600 g øko laks
Mini Luksus + Øko laks = 400 g Luksus + 450 g øko laks
Luksus + Øko laks = 600 g Luksus + 600 g øko laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk økologisk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Denne pakke er til dig, der elsker laks og prioriterer økologi, og som også gerne vil prøve andre typer fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat Se opskrift
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 122 kr 30 kr
Mini Basis
4 2 148 kr 18 kr
Basis
  • Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon

Luksus + Laks

Uge 21
×

Luksus + Laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis eller Luksus og vores førsteklasses laksefileter med skind. Der følger opskrift med til Basis eller Luksus.

Indeholder Basis eller Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Laks = 400 g Basis + 450 g laks
Basis + Laks = 600 g Basis + 600 g laks
Mini Luksus + Laks = 400 g Luksus + 450 g laks
Luksus + Laks = 600 g Luksus + 600 g laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 249 kr 62 kr
Mini Luksus
4 2 315 kr 39 kr
Luksus
  • Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon

Luksus + Øko laks

Uge 21
×

Luksus + Øko laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis eller Luksus og vores førsteklasses øko laksefileter med skind. Der følger opskrift med til Basis eller Luksus.

Indeholder Basis eller Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Øko laks = 400 g Basis + 450 g øko laks
Basis + Øko laks = 600 g Basis + 600 g øko laks
Mini Luksus + Øko laks = 400 g Luksus + 450 g øko laks
Luksus + Øko laks = 600 g Luksus + 600 g øko laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk økologisk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Denne pakke er til dig, der elsker laks og prioriterer økologi, og som også gerne vil prøve andre typer fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 150 kr 38 kr
Mini Luksus
4 2 192 kr 24 kr
Luksus
  • Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat
  • Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon

2 gange om ugen

Uge 21
×

2 gange om ugen

2 gange om ugen giver mulighed for 2 måltider fisk om ugen, så du får den anbefalede mængde ifølge Sundhedsstyrelsen.

De 2 slags fisk kan holde sig i 2-3 dage, blot du sikrer en korrekt opbevaring. 2 gange om ugen er en kombination af de fisketyper, der kommer i Basis og Luksus. Der medfølger altid 2 aktuelle opskrifter sammen med pakken. 

Pakkestørrelser

Lille 2 gange om ugen indeholder 2 x 400 g, mens Stor 2 gange om ugen indeholder 2 x 600 g.

Opskrift

Der medfølger altid to aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
2 gange om ugen indeholder fisketyperne fra Basis og Luksus. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Se opskrift
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 2 226 kr 56 kr
2 x 400 g
4 2 274 kr 34 kr
2 x 600 g
  • Dampet rødtunge i sommerkål med kartoffel/avokadokompot og karrysauce Dampet rødtunge i sommerkål med kartoffel/avokadokompot og karrysauce
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse

Skagen Classic

Uge 21
×

Skagen Classic

Skagen Classic er pakken hvor der skiftes mellem fileter af 3 klassiske fiskearter - rødtunge, rødspætte og torsk. Skagen Classic er således pakken med den mindste variation.

I perioder hvor der kan forekomme manglende landinger eller i perioder, hvor fisken gyder og er mager, kan vi udskifte de 3 klassikere med beslægtede fiskearter.

Der medfølger altid en opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Pakkestørrelser

Skagen Classic kan du få i størrelserne 400 g og 600 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I denne klassiske pakke optræder på skift 3 klassikere - rødtunge, rødspætte og torsk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Dampet rødtunge i sommerkål med kartoffel/avokadokompot og karrysauce Se opskrift
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 152 kr 76 kr
400 g
4 1 192 kr 48 kr
600 g
  • Stegt kulmule med bønner og risotto Stegt kulmule med bønner og risotto
  • Kuller bagt med dukkah dertil grønkålssalat med pære, perlebyg og hasselnødder Kuller bagt med dukkah dertil grønkålssalat med pære, perlebyg og hasselnødder

Skånsom pakke

Uge 21
×

Skånsom pakke

Den Skånsomme pakke vil kun indeholde fisk fra det som Skagenfood definerer som skånsomt fiskeri og opdræt samt økologiske hav- og dambrug. Læs Skagenfoods mening her

En del af fiskene i den Skånsomme pakke vil være MSC eller ASC mærket.

Læs mere om MSC her

Læs mere om ASC her

I den Skånsomme pakke vil der desuden være fisk, der er fanget af mindre fartøjer. Det kan eksempelvis være fisk fanget af snurrevodskuttere og linefangede fisk.

Pakkestørrelser

Skånsom pakke kan du få i størrelserne 400 g og 600 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I den Skånsomme pakke får du kun fisk fra skånsomt fiskeri samt økologiske hav- og dambrug. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Kuller bagt med dukkah dertil grønkålssalat med pære, perlebyg og hasselnødder Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 152 kr 76 kr
400 g
4 1 192 kr 48 kr
600 g
  • Havtaske med kartoffelskæl og bagte cherrytomater på bund af dildstuvet persillerod Havtaske med kartoffelskæl og bagte cherrytomater på bund af dildstuvet persillerod
  • Bagt fjæsing i hvidvin, citron og oliven med råstegte aspargeskartofler Bagt fjæsing i hvidvin, citron og oliven med råstegte aspargeskartofler

Fantasy

Uge 21
×

Fantasy

Fantasypakken er pakken med den største variation. Fantasypakken kan indeholde fisk såvel som skaldyr. Fisken kan være i filet, hel, flået el. skåret i skiver.

Pakken kan altså indeholde fisk med ben i.

Fantasypakken indeholder kendte fiskearter og fiskearter som knurhane, rødfisk, fjæsing, kammuslinger, havkat og eksotiske fisk som mahi mahi, dorade, blålange, hellefisk m.fl. 

 

Pakkestørrelser

Fantasy kan du få i størrelsen 400 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Fantasypakken er pakken med den største variation. Her prøves de virkelig sjældent landede fiskearter samt mere kendte arter. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Havtaske med kartoffelskæl og bagte cherrytomater på bund af dildstuvet persillerod Se opskrift
  • Bagt fjæsing i hvidvin, citron og oliven med råstegte aspargeskartofler Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 179 kr 90 kr
400 g
  • Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat
  • Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon

SinglePakken

Uge 21
×

SinglePakken

I singlepakken er der 3 forskellige slags fisk. 2 forskellige slags frisk fisk til 2 aftensmåltider samt 1 frokostspecialitet som f.eks varmrøget laks, reje i lage, fiskefrikadeller eller hele røget makrel. I alt nok til 3 måltider.

Fisken til frokost kan variere mellem mange former for lækre røgede fiskespecialiteter til vores berømte hjemmelavede fiskefrikadeller.

Pakkestørrelser

SinglePakken indeholder 2 x 175 g frisk fisk og ca. 100-200 g frokostfisk (afhængig af indhold).

Opskrifter

Der medfølger altid aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I SinglePakken er der 3 forskellige slags frisk fisk. 2 friske fileter samt 1 fiskespecialitet i form af en røgvarer, fiskefrikadeller eller rejer i lage. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Se opskrift
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
1 3 155 kr 52 kr
525 g

Fisk med ben

Uge 21
×

Fisk med ben

Fisk med ben er pakken for dig, der vil have hele stykker fisk og som ikke er bange for ben.

Pakken kan indeholde hele stykker af rundfisk som f.eks. torsk, kuller, lange eller laks. Pakken kan også indeholde hele flåede fladfisk som f.eks. rødspætte, skrubbe, skærising eller ising.

Pakkestørrelser

Fisk med ben kan du få i størrelsen ca. 800 g.

Opskrift

Der medfølger ikke opskrift sammen med denne pakke.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Luk
Fisk med ben er pakken for dig, der vil have hele stykker fisk og som ikke er bange for ben. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
4 1 148 kr 37 kr
800 g

Laks

×

Laks

Til dig, der elsker laks - og som gerne vil gøre et godt køb.

Laksen er fra norsk opdræt og altid af den bedste kvalitet og i den bedste trim.

Du får superflot laksekød med skind, der er lige til at tilberede.

Størrelse

Laks med skind, 4 stk., ca. 600 g

Laks med skind, 8 stk., ca. 1.200 g (KæmpeLAKS)

Fisk - og især fed fisk, indeholder bl.a. fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for.

Luk
Til dig, der elsker laks - og som gerne vil gøre et godt køb. Laksen er fra norsk opdræt og altid af den bedste kvalitet og i den bedste trim. Du får superflot laksekød med skind, der er lige til at tilberede. Læs mere
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
4 1 159 kr 40 kr
600 g
4 2 254 kr 32 kr
1.200 g
Øko

Øko laks

×

Øko laks

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet, ingen kunstige tilsætningsstoffer, ingen GMo foder og der er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

De økologiske laks har desuden bedre pladsforhold sammenlignet med konventionel opdræt.

Økologisk opdræt er en både dyrere og langsommere proces sammenlignet med konventionel opdræt. Men det giver til gengæld en lidt fastere og mindre fed konsistens.

Størrelse

Øko laks indeholder 4 stykker laks med skind, ca. 600 g.

Økologiske laks bliver kun i særlige tilfælde medicinsk behandlet og foderet er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve, end de konventionelt opdrættede laks.

Luk
Pakke med vores populære økologiske laks. Laksen bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer. Økologisk opdræt er en både dyrere og langsommere proces sammenlignet med konventionel opdræt. Men det giver til gengæld en lidt fastere og mindre fed konsistens. Læs mere
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
4 1 209 kr 52 kr
600 g
  • Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat Ising bagt med citron dertil salat af avokado og tomat
  • Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat Kulmule med aspargesrisotto og rucolasalat
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon

Slank med fisk

Uge 21
×

Slank med fisk

En virkelig god pakke til dig, der vil have masser af fisk til en fornuftig pris.

Pakken indeholder 6 forskellige slags fisk, så det er nemt at planlægge månedens fiskemåltider.

De 5 slags fisk er ferske fileter og herudover indeholder pakken altid 2 stykker af den populære varmrøgede laks fra røgeriet i Skagen.

Slank med fisk indeholder 3 gange fersk fisk á 700 g, 2 gange fersk fisk á 350 g og 2 stk. varmrøget laks.

Luk
En virkelig god pakke til dig, der vil have masser af fisk til en fornuftig pris. Du får her 6 forskellige slags fisk, så det er nemt at planlægge månedens fiskemåltider. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 21 Uge 22
  • Stegt rødspættefilet med lun salat af asparges, kartofler og brøndkarse Se opskrift
  • Ovnbagt kuller med karamelliserede løg, ærter og bacon Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert
4 4 549 kr 34 kr