Nulstil dit kodeord



×

Fisk

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Skagenfood ligger på havnen og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi køber primært fra de nordjyske auktioner i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island. En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. OBS: Bemærk at pakkerne med fisk på denne side kun indeholder fisk og ikke tilbehøret til opskrifterne. 

  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto

Basis

Uge 34
×

Basis

I Basispakken får du de mest velkendte danske spisefisk, der er udvalgt i forhold til sæson og kvalitet.

Der veksles mellem arter som kuller, lange, mørksej, torsk, rødspætte, ising, skrubbe, laks fra havbrug, ørred, bundgarnsmakrel (sommerspecialitet), hakket fiskekød samt fiskefond og fisk til fiskesuppe. Et par gange i løbet af sæsonen leveres hele flåede rødspætter.

Pakkestørrelser

Basispakken kan du få i størrelserne 400 g, 600 g og 1.200 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I denne pakke veksles der mellem kuller, lange, mørksej, torsk, rødspætte, ising, skrubbe, laks fra havbrug m.fl. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Se opskrift
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 125 kr 62 kr
400 g
4 1 151 kr 38 kr
600 g
6 1 233 kr 39 kr
1.200 g
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta

Luksus

Uge 34
×

Luksus

Luksuspakken indeholder sæsonens fileter af de lidt dyrere og eksklusive fisk, men vil også indeholde særligt gode udskæringer af Basispakkens fiskearter.

I Luksuspakken veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl.

Pakkestørrelser

Luksuspakken kan du få i størrelserne 400 g, 600 g, 900 g og 1.200 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I Luksuspakken veksles mellem arter som rødtunge, kuller, skærising, lange, kulmule, havkat, mørksej, torsk, rødspætte, lyssej, varmrøget laks, laks fra havbrug m.fl. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Se opskrift
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 160 kr 80 kr
400 g
4 1 197 kr 49 kr
600 g
6 1 258 kr 43 kr
900 g
8 1 308 kr 38 kr
1.200 g
  • Havtaskemedaljon ristet i oliven med rød pebersauce og grøntsagsbund Havtaskemedaljon ristet i oliven med rød pebersauce og grøntsagsbund
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta

LuksusPLUS

Uge 34
×

LuksusPLUS

LuksusPLUSpakken indeholder sæsonens fileter af de lidt dyrere og eksklusive fisk og nogle uger også specialiteter som f.eks. skaldyr.

I LuksusPLUSpakken veksles der mellem rødtunge, kulmule, havkat, havtaske, skærising, kuller, lange, torsk og fond til fiske-/hummersuppe m.m. Specialiteterne kan være jomfruhummer, krabbekløer, kammuslinger, frisk torskerogn, frisk stenbiderrogn, varmrøget laks, varmrøget makrel m.m.

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Pakkestørrelser

Mini LuksusPLUS = ca. 400 g (og evt. en ekstra ting som plus)

LuksusPLUS = ca. 600 g (og evt. en ekstra ting som plus)

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
LuksusPLUSpakken indeholder sæsonens fileter af de lidt dyrere og eksklusive fisk og nogle uger også specialiteter som f.eks. skaldyr. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Havtaskemedaljon ristet i oliven med rød pebersauce og grøntsagsbund Se opskrift
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 182 kr 91 kr
400 g
4 1 246 kr 62 kr
600 g
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto

Basis + Laks

Uge 34
×

Basis + Laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis eller Luksus og vores førsteklasses laksefileter med skind. Der følger opskrift med til Basis eller Luksus.

Indeholder Basis eller Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Laks = 400 g Basis + 450 g laks
Basis + Laks = 600 g Basis + 600 g laks
Mini Luksus + Laks = 400 g Luksus + 450 g laks
Luksus + Laks = 600 g Luksus + 600 g laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Se opskrift
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 230 kr 58 kr
Mini Basis
4 2 275 kr 34 kr
Basis
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta

Basis + Øko laks

Uge 34
×

Basis + Øko laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis eller Luksus og vores førsteklasses øko laksefileter med skind. Der følger opskrift med til Basis eller Luksus.

Indeholder Basis eller Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Øko laks = 400 g Basis + 450 g øko laks
Basis + Øko laks = 600 g Basis + 600 g øko laks
Mini Luksus + Øko laks = 400 g Luksus + 450 g øko laks
Luksus + Øko laks = 600 g Luksus + 600 g øko laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk økologisk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Denne pakke er til dig, der elsker laks og prioriterer økologi, og som også gerne vil prøve andre typer fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Se opskrift
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Se opskrift
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 271 kr 68 kr
Mini Basis
4 2 339 kr 42 kr
Basis
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta

Luksus + Laks

Uge 34
×

Luksus + Laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis eller Luksus og vores førsteklasses laksefileter med skind. Der følger opskrift med til Basis eller Luksus.

Indeholder Basis eller Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Laks = 400 g Basis + 450 g laks
Basis + Laks = 600 g Basis + 600 g laks
Mini Luksus + Laks = 400 g Luksus + 450 g laks
Luksus + Laks = 600 g Luksus + 600 g laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Se opskrift
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 254 kr 64 kr
Mini Luksus
4 2 321 kr 40 kr
Luksus
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta

Luksus + Øko laks

Uge 34
×

Luksus + Øko laks

Denne pakke er til dig, der elsker laks, men som også gerne vil prøve andre typer fisk.

Pakken indeholder fisk fra Basis eller Luksus og vores førsteklasses øko laksefileter med skind. Der følger opskrift med til Basis eller Luksus.

Indeholder Basis eller Luksus i forvejen laks, erstattes laksen med rødspætter eller en anden fladfisk.

Pakkestørrelser

Mini Basis + Øko laks = 400 g Basis + 450 g øko laks
Basis + Øko laks = 600 g Basis + 600 g øko laks
Mini Luksus + Øko laks = 400 g Luksus + 450 g øko laks
Luksus + Øko laks = 600 g Luksus + 600 g øko laks

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Laksen vi benytter er i den bedste kvalitet fra norsk økologisk opdræt.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Laksen er dog fileteret med maskine.

Luk
Denne pakke er til dig, der elsker laks og prioriterer økologi, og som også gerne vil prøve andre typer fisk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Se opskrift
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Ekstra fisk
2 2 270 kr 68 kr
Mini Luksus
4 2 340 kr 42 kr
Luksus
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta

2 gange om ugen

Uge 34
×

2 gange om ugen

2 gange om ugen giver mulighed for 2 måltider fisk om ugen, så du får den anbefalede mængde ifølge Sundhedsstyrelsen.

De 2 slags fisk kan holde sig i 2-3 dage, blot du sikrer en korrekt opbevaring. 2 gange om ugen er en kombination af de fisketyper, der kommer i Basis og Luksus. Der medfølger altid 2 aktuelle opskrifter sammen med pakken. 

Pakkestørrelser

Lille 2 gange om ugen indeholder 2 x 400 g, mens Stor 2 gange om ugen indeholder 2 x 600 g.

Opskrift

Der medfølger altid to aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
2 gange om ugen indeholder fisketyperne fra Basis og Luksus. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Se opskrift
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Se opskrift
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Se opskrift
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 2 229 kr 57 kr
2 x 400 g
4 2 279 kr 35 kr
2 x 600 g
  • Bagt rødspætte med citronsmør med karamelliseret spidskål og ærter Bagt rødspætte med citronsmør med karamelliseret spidskål og ærter
  • Dampet torsk med nye løg, nye gulerødder og rød karry Dampet torsk med nye løg, nye gulerødder og rød karry

Skagen Classic

Uge 34
×

Skagen Classic

Skagen Classic er pakken hvor der skiftes mellem fileter af 3 klassiske fiskearter - rødtunge, rødspætte og torsk. Skagen Classic er således pakken med den mindste variation.

I perioder hvor der kan forekomme manglende landinger eller i perioder, hvor fisken gyder og er mager, kan vi udskifte de 3 klassikere med beslægtede fiskearter.

Der medfølger altid en opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Pakkestørrelser

Skagen Classic kan du få i størrelserne 400 g og 600 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I denne klassiske pakke optræder på skift 3 klassikere - rødtunge, rødspætte og torsk. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Bagt rødspætte med citronsmør med karamelliseret spidskål og ærter Se opskrift
  • Dampet torsk med nye løg, nye gulerødder og rød karry Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 155 kr 78 kr
400 g
4 1 197 kr 49 kr
600 g
  • Torsk i baconsvøb med svampesauce og pasta Torsk i baconsvøb med svampesauce og pasta
  • Stegt mørksej med frisk gurkemejerod, hoisin og kålsalat Stegt mørksej med frisk gurkemejerod, hoisin og kålsalat

Skånsom pakke

Uge 34
×

Skånsom pakke

Den Skånsomme pakke vil kun indeholde fisk fra det som Skagenfood definerer som skånsomt fiskeri og opdræt samt økologiske hav- og dambrug. Læs Skagenfoods mening her

En del af fiskene i den Skånsomme pakke vil være MSC eller ASC mærket.

Læs mere om MSC her

Læs mere om ASC her

I den Skånsomme pakke vil der desuden være fisk, der er fanget af mindre fartøjer. Det kan eksempelvis være fisk fanget af snurrevodskuttere og linefangede fisk.

Pakkestørrelser

Skånsom pakke kan du få i størrelserne 400 g og 600 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I den Skånsomme pakke får du kun fisk fra skånsomt fiskeri samt økologiske hav- og dambrug. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Stegt mørksej med frisk gurkemejerod, hoisin og kålsalat Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 155 kr 78 kr
400 g
4 1 197 kr 49 kr
600 g
  • Svøbt havtaskerulle med fyld af aubergine, chorizo og semitørret tomat og valnødde-persillepesto Svøbt havtaskerulle med fyld af aubergine, chorizo og semitørret tomat og valnødde-persillepesto
  • Mandelpanerede søtunger på spaghetti af grøntsager i Carbonarasauce Mandelpanerede søtunger på spaghetti af grøntsager i Carbonarasauce

Fantasy

Uge 34
×

Fantasy

Fantasypakken er pakken med den største variation. Fantasypakken kan indeholde fisk såvel som skaldyr. Fisken kan være i filet, hel, flået el. skåret i skiver.

Pakken kan altså indeholde fisk med ben i.

Fantasypakken indeholder kendte fiskearter og fiskearter som knurhane, rødfisk, fjæsing, kammuslinger, havkat og eksotiske fisk som mahi mahi, dorade, blålange, hellefisk m.fl. 

 

Pakkestørrelser

Fantasy kan du få i størrelsen 400 g.

Opskrift

Der medfølger altid en aktuel opskrift sammen med pakken. Opskriften mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
Fantasypakken er pakken med den største variation. Her prøves de virkelig sjældent landede fiskearter samt mere kendte arter. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Svøbt havtaskerulle med fyld af aubergine, chorizo og semitørret tomat og valnødde-persillepesto Se opskrift
  • Mandelpanerede søtunger på spaghetti af grøntsager i Carbonarasauce Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
2 1 182 kr 91 kr
400 g
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta

SinglePakken

Uge 34
×

SinglePakken

I singlepakken er der 3 forskellige slags fisk. 2 forskellige slags frisk fisk til 2 aftensmåltider samt 1 frokostspecialitet som f.eks varmrøget laks, reje i lage, fiskefrikadeller eller hele røget makrel. I alt nok til 3 måltider.

Fisken til frokost kan variere mellem mange former for lækre røgede fiskespecialiteter til vores berømte hjemmelavede fiskefrikadeller.

Pakkestørrelser

SinglePakken indeholder 2 x 175 g frisk fisk og ca. 100-200 g frokostfisk (afhængig af indhold).

Opskrifter

Der medfølger altid aktuelle opskrifter sammen med pakken. Opskrifterne mailes også til dig inden levering.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Forarbejdning

Hovedparten af vores fileter håndfileteres, hvilket giver en skånsom behandling sammenlignet med maskinfiletering, der kræver større mængder vand i processen, hvilket kan udvande fiskens kødstruktur og smag.

Der sker endvidere altid en viderebearbejdning af fileterne, så vi er sikre på, at de er helt fri for ben. Alle rundfisk "slidses" således i ryggen for at fjerne alle ben.

Luk
I SinglePakken er der 3 forskellige slags frisk fisk. 2 friske fileter samt 1 fiskespecialitet i form af en røgvarer, fiskefrikadeller eller rejer i lage. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Se opskrift
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Se opskrift
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Se opskrift
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
1 3 159 kr 53 kr
525 g

Fisk med ben

Uge 34
×

Fisk med ben

Fisk med ben er pakken for dig, der vil have hele stykker fisk og som ikke er bange for ben.

Pakken kan indeholde hele stykker af rundfisk som f.eks. torsk, kuller, lange eller laks. Pakken kan også indeholde hele flåede fladfisk som f.eks. rødspætte, skrubbe, skærising eller ising.

Pakkestørrelser

Fisk med ben kan du få i størrelsen ca. 800 g.

Opskrift

Der medfølger ikke opskrift sammen med denne pakke.

Frisk fisk

Skagenfood ligger på havnen i Strandby, og vi kan se kutterne komme ind fra havet. Vi er nabo til auktionen, og omkring os på havnen i Strandby har vi de samarbejdspartnere, der hver dag hjælper os med at forarbejde hovedparten af de fisk, vi køber.

Hovedparten af fiskene købes på auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals. Hensynet til variation i pakkerne og dårligt vejr betyder, at vi i løbet af sæsonen også køber fisk fra bl.a. Norge og Island.

En stor del af vores fisk er fanget med skånsomme fiskerimetoder og er MSC certificerede. 

Luk
Fisk med ben er pakken for dig, der vil have hele stykker fisk og som ikke er bange for ben. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
4 1 152 kr 38 kr
800 g

Laks

×

Laks

Til dig, der elsker laks - og som gerne vil gøre et godt køb.

Laksen er fra norsk opdræt og altid af den bedste kvalitet og i den bedste trim.

Du får superflot laksekød med skind, der er lige til at tilberede.

Størrelse

Laks med skind, 4 stk., ca. 600 g

Laks med skind, 8 stk., ca. 1.200 g (KæmpeLAKS)

Fisk - og især fed fisk, indeholder bl.a. fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for.

Luk
Til dig, der elsker laks - og som gerne vil gøre et godt køb. Laksen er fra norsk opdræt og altid af den bedste kvalitet og i den bedste trim. Du får superflot laksekød med skind, der er lige til at tilberede. Læs mere
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
4 1 169 kr 42 kr
600 g
4 2 264 kr 33 kr
1.200 g
Øko

Øko laks

×

Øko laks

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet, ingen kunstige tilsætningsstoffer, ingen GMo foder og der er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.

De økologiske laks har desuden bedre pladsforhold sammenlignet med konventionel opdræt.

Økologisk opdræt er en både dyrere og langsommere proces sammenlignet med konventionel opdræt. Men det giver til gengæld en lidt fastere og mindre fed konsistens.

Størrelse

Øko laks indeholder 4 stykker laks med skind, ca. 600 g.

Økologiske laks bliver kun i særlige tilfælde medicinsk behandlet og foderet er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve, end de konventionelt opdrættede laks.

Luk
Pakke med vores populære økologiske laks. Laksen bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer. Økologisk opdræt er en både dyrere og langsommere proces sammenlignet med konventionel opdræt. Men det giver til gengæld en lidt fastere og mindre fed konsistens. Læs mere
Pers. Dage Pris Pr. kuvert Vægt
4 1 219 kr 55 kr
600 g
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta

Slank med fisk

Uge 34
×

Slank med fisk

En virkelig god pakke til dig, der vil have masser af fisk til en fornuftig pris.

Pakken indeholder 6 forskellige slags fisk, så det er nemt at planlægge månedens fiskemåltider.

De 5 slags fisk er ferske fileter og herudover indeholder pakken altid 2 stykker af den populære varmrøgede laks fra røgeriet i Skagen.

Slank med fisk indeholder 3 gange fersk fisk á 700 g, 2 gange fersk fisk á 350 g og 2 stk. varmrøget laks.

Luk
En virkelig god pakke til dig, der vil have masser af fisk til en fornuftig pris. Du får her 6 forskellige slags fisk, så det er nemt at planlægge månedens fiskemåltider. Læs mere
Forslag til opskrifter: Uge 34 Uge 35
  • Skindstegt kulmule med blomkål og Chaat Masala Fries Se opskrift
  • Ovnbagt lange med chili/mangopanade på bund af sukkerærter, majs og peberfrugt med mild karrysauce Se opskrift
  • Skindstegt kuller med sprød bacon og broccoli-risotto Se opskrift
  • Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta Se opskrift
Pers. Dage Pris Pr. kuvert
4 4 563 kr 35 kr