0

MortensAften Kassen

MortensAften Kassen, MortensAften Kassen
Kun levering onsdag uge 45

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

Mortens aften bliver holdt onsdag d. 10 november så hvorfor ikke gøre det nemt og købe ALT til aften her 

Få alle råvarer til den perfekte Mortens Aften middag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte andesteg. ALT er med! 

Vælg mellem den hele and eller 4 stk  Berberi andebryst

Hele and:

Ænderne er excetionelle og kommer fra gården Rønhøjgaard i Vesthimmerland der er beliggende ved Limfjorden, tæt på slagteriet hvor ænderne slagtes.

Der vil medfølge udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil få succes.

Berberi Andebryst 

Du skal vælge franske berberi andebryster, fordi kødet er magert, mørt og saftigt med en flot mørk farve og så smager det fantastisk. 

Ved valg af denne variant sikre du hurtigt en menu der ikke tager flere timer at tilberede, dette er et hit i for den travle familie der gerne vil holde Mortens aften 

 

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

Du får 1. klasses råvarer til den perfekte middag. Kassen passer til 4 personer.

Så nemt er det! Se vejledning her

Bestillingsfrist: Skal bestilles inden fredag D.5. november kl. 07:00

 

 

Læs mere
MortensAften Kassen 4 stk. Berberi andebryst
Vælg
MortensAften Kassen 4 stk. Berberi andebrystMortensAften Kassen Hel økologisk and

Skagenfood LandAnd er ænder der er enkeltvist dyrlægekontrollerede, økologi autoriserede, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

 

Læs mere

På Rønhøjgaard modtager vi daggamle ællinger, som lever de første fjorten dage i en opvarmet stald. Ællingerne tilses flere gange dagligt, hvor de får nyt strøhalm. Ællingerne lever af økologisk startfoder, fintsnittet hø fra kløvergræs og vand.

Efter fjorten dage får ænderne adgang til store himmerlandske marker med rigelig plads til motion og adgang til græs, kløver og urter samt det bedste økofoder. På de grønne arealer har ænderne desuden mulighed for at udøve deres naturlige adfærd i vandbassiner. Derved får du en and med lækker kødstruktur, minimalt fedtindhold og en unik smagsoplevelse.

Familielandbrug

Rønhøjgaard er beliggende ved Farsø i Himmerland. Den nuværende ejer, Peter Nielsen, er vokset op på gården og har haft landbrugsdrift helt under huden fra barns ben.

Peter er uddannet landmand og har altid haft en drøm om at have sit eget landbrug. Peter fik mulighed for at overtage familiegården i 2003, hvor bedriften i starten bestod af malkekvæg. Men grundet krævende omstændigheder og investeringer omkring malkeproduktionen under finanskrisen besluttede Peter at omlægge produktionen til opdrætning af økologiske ænder.

Det har vist sig, at være den helt rigtige beslutning, da det giver Peter mulighed for at dygtiggøre sig indenfor et område, som kun få har beskæftiget sig med.

Peter er drevet af at finde løsninger på udfordringer og tanken om frihed og at være sin egen lykkes smed har altid tiltalt ham.

Gården drives i dag udelukkende af Peter, men familien hjælper til i de travle perioder. Der er ikke ambitioner om storhed og en masse ansatte – det er kvaliteten i arbejdet der har betydning og det er vigtigt for familien, at det bliver på et niveau, hvor de stadigvæk har kærligheden med til arbejdet.

Velbekomme – med ønsket om alletiders mortensaften

Læs mere

Læs mere

Rødkål:
Ingredienser: ØKO rødkål, eddike, ribssaft, sukker, gåsefedt, brun farin, kanel og salt.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 229 kJ/55 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 7,1 g
heraf sukkerarter 5,9 g
Kostfibre 1,4 g
Protein 1,1 g
Salt 0,13 g

Svesker:
Ingredienser: ØKO svesker
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 992 kJ/234 kcal
Fedt: 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer: 0,08 g
Kulhydrat: 54 g
heraf sukkerarter: 35 g
Kostfibre: 7 g
Protein: 2 g
Salt: <0,01 g

Læs mere

I det gamle Egypten spiste man ænder, længe før høns blev daglig spise. Romerne satte også stor pris på andekød. De holdt ænder i indhegninger, men det er ret sikkert at der var tale om vildænder, som blev indfanget levende og holdt i andegård, indtil de skulle spises. Da europæerne nåede frem til Amerika, opdagede de at der var mange forskellige slags vildænder i den nye verdensdel.

Læs mere

Kassen med hel økologisk and indeholder:

  • 1 stk Skagenfood LandAnd, hel dansk øko and
    – anden vil veje min. 3,2 kg - min. holdbarhed 14/11-2021
  • 1 bøtte Skagenfood hjemmelavet øko rødkål 
  • 1 kg små øko pillekartofler til brune kartofler
  • 1 kg øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 3 øko mad æbler

Kassen med Berbari andebryst indeholder:

  • 4 stk Berberi andebryst á 300-350 g
  • 1 bøtte Skagenfood andefond
  • 1 bøtte Skagenfood hjemmelavet øko rødkål 
  • 1 kg små øko pillekartofler til brune kartofler
  • 1 kg øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 3 øko mad æbler
Læs mere
Øko & anbefalet af Dyrenes Beskyttelse:

Skagenfood LandAnd er ænder der er enkeltvist dyrlægekontrollerede, økologi autoriserede, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

 

Økoænder til Mortensaften fra Rønhøjgaard

På Rønhøjgaard modtager vi daggamle ællinger, som lever de første fjorten dage i en opvarmet stald. Ællingerne tilses flere gange dagligt, hvor de får nyt strøhalm. Ællingerne lever af økologisk startfoder, fintsnittet hø fra kløvergræs og vand.

Efter fjorten dage får ænderne adgang til store himmerlandske marker med rigelig plads til motion og adgang til græs, kløver og urter samt det bedste økofoder. På de grønne arealer har ænderne desuden mulighed for at udøve deres naturlige adfærd i vandbassiner. Derved får du en and med lækker kødstruktur, minimalt fedtindhold og en unik smagsoplevelse.

Familielandbrug

Rønhøjgaard er beliggende ved Farsø i Himmerland. Den nuværende ejer, Peter Nielsen, er vokset op på gården og har haft landbrugsdrift helt under huden fra barns ben.

Peter er uddannet landmand og har altid haft en drøm om at have sit eget landbrug. Peter fik mulighed for at overtage familiegården i 2003, hvor bedriften i starten bestod af malkekvæg. Men grundet krævende omstændigheder og investeringer omkring malkeproduktionen under finanskrisen besluttede Peter at omlægge produktionen til opdrætning af økologiske ænder.

Det har vist sig, at være den helt rigtige beslutning, da det giver Peter mulighed for at dygtiggøre sig indenfor et område, som kun få har beskæftiget sig med.

Peter er drevet af at finde løsninger på udfordringer og tanken om frihed og at være sin egen lykkes smed har altid tiltalt ham.

Gården drives i dag udelukkende af Peter, men familien hjælper til i de travle perioder. Der er ikke ambitioner om storhed og en masse ansatte – det er kvaliteten i arbejdet der har betydning og det er vigtigt for familien, at det bliver på et niveau, hvor de stadigvæk har kærligheden med til arbejdet.

Velbekomme – med ønsket om alletiders mortensaften

Sådan steger du anden:

Ingredienser & næringsindhold:

Rødkål:
Ingredienser: ØKO rødkål, eddike, ribssaft, sukker, gåsefedt, brun farin, kanel og salt.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 229 kJ/55 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
Kulhydrat 7,1 g
heraf sukkerarter 5,9 g
Kostfibre 1,4 g
Protein 1,1 g
Salt 0,13 g

Svesker:
Ingredienser: ØKO svesker
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 992 kJ/234 kcal
Fedt: 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer: 0,08 g
Kulhydrat: 54 g
heraf sukkerarter: 35 g
Kostfibre: 7 g
Protein: 2 g
Salt: <0,01 g

Om Berberianden

I det gamle Egypten spiste man ænder, længe før høns blev daglig spise. Romerne satte også stor pris på andekød. De holdt ænder i indhegninger, men det er ret sikkert at der var tale om vildænder, som blev indfanget levende og holdt i andegård, indtil de skulle spises. Da europæerne nåede frem til Amerika, opdagede de at der var mange forskellige slags vildænder i den nye verdensdel.

Kassernes indhold

Kassen med hel økologisk and indeholder:

  • 1 stk Skagenfood LandAnd, hel dansk øko and
    – anden vil veje min. 3,2 kg - min. holdbarhed 14/11-2021
  • 1 bøtte Skagenfood hjemmelavet øko rødkål 
  • 1 kg små øko pillekartofler til brune kartofler
  • 1 kg øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 3 øko mad æbler

Kassen med Berbari andebryst indeholder:

  • 4 stk Berberi andebryst á 300-350 g
  • 1 bøtte Skagenfood andefond
  • 1 bøtte Skagenfood hjemmelavet øko rødkål 
  • 1 kg små øko pillekartofler til brune kartofler
  • 1 kg øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 3 øko mad æbler