0

SkagenMenu Nytår 2021

SkagenMenu Nytår 2021, SkagenMenu Nytår 2021
Kun levering torsdag uge 52

Eksklusiv 4 retters nytårsmenu fra Ruths Hotel i Gl. Skagen + lækre snacks & kransekage

For 9. år i træk tilbyder vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu inkl. luksuriøse snacks og appetizers samt økologisk kransekage fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel i Gl. Skagen.

Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Jack Cramer og vores egen huskok Jacob Dahl.

Brug dropdown menuen herunder, og sammensæt selv antal kuverter (minimum 2 personer). Hvis I er f.eks. 7 personer, vælger du først pakken til 4 personer. Når den er lagt i kurven, vælger du derefter pakken til 3 personer, og lægger den i kurven.

Obs: Menuen sælges efter "Først til mølle" og vi anbefaler derfor, at du bestiller i god tid. De sidste mange år har vi desværre måtte skuffe mange, da vi måtte melde udsolgt meget tidligt.

629 kr. pr. kuvert. for snacks & appetizers, 4 retters menu & kransekage

SkagenMenu Nytår 2021 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør natten til den 30. december 2021 (senest kl. 12.00).

Bemærk at der vil blive opkrævet 45 kr. i fragtomkostninger pr. ordre.

Læs mere
SkagenMenu Nytår 2021 Nytårsmenu 2 pers.
Vælg
SkagenMenu Nytår 2021 Nytårsmenu 2 pers.SkagenMenu Nytår 2021 Nytårsmenu 3 pers.SkagenMenu Nytår 2021 Nytårsmenu 4 pers.SkagenMenu Nytår 2021 Nytårsmenu 6 pers.

/ Snacks & appetizers:

  • Caviar "Selection Skagenfood" Prunier Classique Baerii med syrnet fløde & lune blinis

  • Ruths Hotels signatur saltede nødder

  • Friteret brandade på letsaltet kuller med Karl Johan emulsion

  • Vagtelæg med morkel aromatiseret sel Guerande

/ Forret:
Krog-fanget og kold-pocheret helleflynderfilet serveret med håndpillede grønlandske rejer, vacumsyltede æbler, æblesyltet knoldselleri, citron confit & trøffelcreme på sorte vintertrøfler, Tuber Melaonsporum dertil vulkansk surkløver & blomsterkarse

/ Suppe:
Tom yom inspireret cremet thai suppe kogt på sort dansk hummer, thai aromaer og kokosmælk, serveret med karamelliseret kammusling og stegt rød patagonsk gambas-reje

/ Hovedret:
Tourte “Façon Wellington”

Butterdejs-indbagt mørbrad fra Nordjyske krondyr med skinke "Grand serrano" & svampe duxelles dertil Madeirasauce med grønne madagaskarpeberkorn, ristede Piemonte hasselnødder samt pommes puré

/ Dessert:
Kakao streusel med praliné mousse på pekannødder og saltet karamel, dertil parfait på hvide trøfler fra Umbrien samt solbærcoulis

/ Midnat:
Klassisk kransekage lavet på økologiske mandler

Derudover medfølger økologiske surdejsboller bagt på ølandshvede samt Ruths signatur smør med fleur de sel fra Aabybro mejeri

+ "Kitkasse" med lidt ekstra guf der skal bruges til menuen. F.eks. friske krydderurter til pynt og velsmag samt citron til at syre justere og tilsmage suppe & sauce

Det vil sige: INGEN indkøb for dig - ALT kommer fra os :-)

Læs mere

Tjekliste & vejledning følger!

Der medfølger ALT, du skal bruge til den perfekte nytårsmenu – du har ingen indkøb og får ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Holdbarhed

Bemærk med mindre andet er oplyst, er holdbarheden på varen 1/1-2022. 

Se kassens indhold & tjekliste (Følger!)

Se næringsindhold & allergener HER >

Se vejledning (følger)

Læs mere

Til denne fantastiske nytårsmenu har Johan Brodersen som er restaurantchef og sommelier på Ruths Hotel lavet en spændende og klassisk vinmenu med udsøgte 1. klasses vine, der alle matcher retterne til perfektion.

Vinmenuerne indeholder hhv. 3 flasker passende til 2-3 personer eller 6 flasker vin, passende til 3-6 personer

PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2021, 6 fl.

Læs mere & bestil her ›

MINI PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2021, 3 fl.

Læs mere & bestil her ›

Frit leveret sammen med nytårsmenuen

Så alt i alt er der masser af gode vinøse muligheder og stor variation - god fornøjelse. Alle vinmenuer leveres fragtfrit sammen med nytårsmenuen.

Læs mere

Årets menu:

Sådan anretter du de lækre retter:

Læs mere
Menu & billeder:

/ Snacks & appetizers:

  • Caviar "Selection Skagenfood" Prunier Classique Baerii med syrnet fløde & lune blinis

  • Ruths Hotels signatur saltede nødder

  • Friteret brandade på letsaltet kuller med Karl Johan emulsion

  • Vagtelæg med morkel aromatiseret sel Guerande

/ Forret:
Krog-fanget og kold-pocheret helleflynderfilet serveret med håndpillede grønlandske rejer, vacumsyltede æbler, æblesyltet knoldselleri, citron confit & trøffelcreme på sorte vintertrøfler, Tuber Melaonsporum dertil vulkansk surkløver & blomsterkarse

/ Suppe:
Tom yom inspireret cremet thai suppe kogt på sort dansk hummer, thai aromaer og kokosmælk, serveret med karamelliseret kammusling og stegt rød patagonsk gambas-reje

/ Hovedret:
Tourte “Façon Wellington”

Butterdejs-indbagt mørbrad fra Nordjyske krondyr med skinke "Grand serrano" & svampe duxelles dertil Madeirasauce med grønne madagaskarpeberkorn, ristede Piemonte hasselnødder samt pommes puré

/ Dessert:
Kakao streusel med praliné mousse på pekannødder og saltet karamel, dertil parfait på hvide trøfler fra Umbrien samt solbærcoulis

/ Midnat:
Klassisk kransekage lavet på økologiske mandler

Derudover medfølger økologiske surdejsboller bagt på ølandshvede samt Ruths signatur smør med fleur de sel fra Aabybro mejeri

+ "Kitkasse" med lidt ekstra guf der skal bruges til menuen. F.eks. friske krydderurter til pynt og velsmag samt citron til at syre justere og tilsmage suppe & sauce

Det vil sige: INGEN indkøb for dig - ALT kommer fra os :-)

Kassens indhold:

Tjekliste & vejledning følger!

Der medfølger ALT, du skal bruge til den perfekte nytårsmenu – du har ingen indkøb og får ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Holdbarhed

Bemærk med mindre andet er oplyst, er holdbarheden på varen 1/1-2022. 

Se kassens indhold & tjekliste (Følger!)

Se næringsindhold & allergener HER >

Se vejledning (følger)

Vinmenu til nytårsmenuen?

Til denne fantastiske nytårsmenu har Johan Brodersen som er restaurantchef og sommelier på Ruths Hotel lavet en spændende og klassisk vinmenu med udsøgte 1. klasses vine, der alle matcher retterne til perfektion.

Vinmenuerne indeholder hhv. 3 flasker passende til 2-3 personer eller 6 flasker vin, passende til 3-6 personer

PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2021, 6 fl.

Læs mere & bestil her ›

MINI PRESTIGE, Ruths Vinmenu Nytår 2021, 3 fl.

Læs mere & bestil her ›

Frit leveret sammen med nytårsmenuen

Så alt i alt er der masser af gode vinøse muligheder og stor variation - god fornøjelse. Alle vinmenuer leveres fragtfrit sammen med nytårsmenuen.

Video om menu & anretning:

Årets menu:

Sådan anretter du de lækre retter: