Nulstil dit kodeord



×
  • Jul & Nytår

    Vi har masser af spændende hjemmelavede specialiteter og gode råvarer til julefrokosten og julemiddagen.

    Og så har vi igen i år en fantastisk Nytårsmenu, som vi har lavet i samarbejde med Ruths Hotel. 

SkagenMenu Nytår 2017

SkagenMenu Nytår 2017

For 5. år i træk laver vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu + lækre snacks og kransekage, som vi leverer direkte til din hoveddør. Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Jakob Spolum fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel og Skagenfood.

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
545 kr
(pr. kuvert)
NytårsFestKassen 2017

NytårsFestKassen 2017

Luksus NytårKasse med råvarer til en dekadent og luksuriøs nytårsmenu med nogle af de fineste råvarer der kan opdrives.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
299 kr
(pr. kuvert)
Natmad fra Johns Hotdog Deli

Natmad fra Johns Hotdog Deli

I Johns Skinkekutter ved Hovedbanegården og Tivoli langer den konditoruddannede John Jensen hotdogs i luksusudgaven over disken. Hos Johns Hotdog Deli laves hotdogs med pølser fra Hallegaard på Bornholm, som serveres i lækre smørbagte durumbrød. Over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften! LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
249,00 kr
JuleMåltidsKasser

JuleMåltidsKasser

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 3 komplette måltidspakker til årets julemiddag. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag. ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 51.

 

pris fra
869,00 kr
Økologiske flæskestege
Øko

Økologiske flæskestege

Flæskestegen er et fast indslag sammen med ande/gåsesteg til de fleste julemiddage og julefrokoster. Hos os kan du naturligvis selv vælge. Alle disse lækre økologiske flæskestege er med ridsede svær, der giver den perfekte flæskesteg med sprøde svær!

Vælg: kamsteg med eller uden ben - eller ribbensteg med ben.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
259,00 kr
Dansk økologisk and
Øko

Dansk økologisk and

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr
Dansk økologisk gås
Øko

Dansk økologisk gås

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
679,00 kr
Hel økologisk frilandskalkun
Øko EU Øko

Hel økologisk frilandskalkun

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
729,00 kr
Canard perle de la Dombes

Canard perle de la Dombes

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
429,00 kr
Økologisk berberiand
EU Øko

Økologisk berberiand

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs. Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
449,00 kr
Gul velfærdsand

Gul velfærdsand

Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
329,00 kr
Ægte Caviar fra Giaveri

Ægte Caviar fra Giaveri

Overdådig luksus. Caviaren der bliver brugt kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet i omgivelser, der ligner dens naturlige omgivelser så meget som overhovedet muligt. Vi har fået et RIGTIG godt tilbud og kan derfor sælge 3 forskellige ægte Caviar fra denne producent til en uhørt lav pris!

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
699,00 kr
Sorte Vintertrøfler, Tuber Melanosporum

Sorte Vintertrøfler, Tuber Melanosporum

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
669,00 kr
Bora bora – Grand Cru Vanilje

Bora bora – Grand Cru Vanilje

VERDENS BEDSTE VANILJE - PUNKTUM! Siden 2007 er Bora-Bora blevet kåret til verdens bedste vanilje og bliver brugt af bl.a. Alain Passard, Gordon Ramsay, Guy Savoy, Alain Ducasse, Pierre Gagnaire og bliver beskrevet af Joel Robuchon som ”The best in the world, it is just superb!”. Prøv den til ris a la mande og hør englene synge!

Vælg mellem 2 eller 5 stk.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
299,00 kr