Nulstil dit kodeord



×

Jul - frokost

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
179,00 kr

Flæskestegen er et fast indslag sammen med ande/gåsesteg til de fleste julemiddage og julefrokoster. Hos os kan du naturligvis selv vælge. Alle disse lækre økologiske flæskestege er med ridsede svær, der giver den perfekte flæskesteg med sprøde svær!

Vælg: kamsteg med eller uden ben - eller ribbensteg med ben.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
259,00 kr

VERDENS BEDSTE VANILJE - PUNKTUM! Siden 2007 er Bora-Bora blevet kåret til verdens bedste vanilje og bliver brugt af bl.a. Alain Passard, Gordon Ramsay, Guy Savoy, Alain Ducasse, Pierre Gagnaire og bliver beskrevet af Joel Robuchon som ”The best in the world, it is just superb!”. Prøv den til ris a la mande og hør englene synge!

Vælg mellem 2 eller 5 stk.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
299,00 kr

Årets fire varianter af marcipankonfekt er nøje udvalgt af Skagenfood i samarbejde med Aalborg Chokoladen. Ambitionen har været at nå den højest mulige kvalitet. Perfekt til mandelgave og - eller værtindegave.

2 æsker á 8 stk.

 

pris
179,00 kr

Skagenfoods egen koldrøgede laks. Håndtrimmet færøsk laks er tørsaltet med vores specielle sydesalt samt en krydderiblanding af aromatiske urter. Laksen bliver tørret og koldrøget med dansk bøgeflis til den opnår den perfekte balance mellem smag og konsistens.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
249,00 kr

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
199,00 kr

Med i pakken er alt hvad du skal bruge til at lave dine egne leverpostejer efter Slagter Peters opskrift. Vi har prøvet selv, og de smager bare godt.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
195,00 kr

Den koldrøgede laks er vores topseller op til jul. Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet". Den koldrøgede laks har en helt særlig smag og struktur.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
179,00 kr

Ruths krydder - og karrysild fra Christiansø ved Bornholm. Dette er i vores øjne og uden sammenligning Danmarks bedste sild, og vi er stolte over, at vi igen i år kan tilbyde jer disse fabelagtige delikatesser.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
299,00 kr

Her er pakken med hjemmelavede specialiteter fra bla. Skagen Fiskerestaurant i Skagen der har lavet de lækre sild. Fiskefrikadellerne er vores egne berømte og klassiske lavet af Bobby og Bussy med dertilhørende løgkompot og tyttebær. Den røgede laks får vi direkte fra røgovnen hos Top-røg på havnen i Skagen!

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
489,00 kr

Slagter Peter har samlet en række af sine mest populære julespecialiteter i denne pakke. Pakken indeholder juleskinke, hjemmelavede grønlangkålsboller, hjemmelavet mager sylte, hjemmelavet leverpostej, hjemmelavet skinkemedister og sennep.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
445,00 kr

Her er en populær sammensætning af skønne frokostspecialiteter, som du kan bruge til en god frokost eller en lækker madpakke. Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, og laksen er blød og lækker med en formidabel smag.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
255,00 kr

16 stk. af Bobby & Bussy’s legendariske fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakken og frokostbordet.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
259,00 kr

Skagenfoods julefrokostpakke er fyldt med klassiske indslag til din julefrokost. Håndpillede luksusrejer, store flotte rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø Laks, der er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet. Fanø Laksen har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
469,00 kr

Med denne pakke får du flotte og friske sildefileter med skind, så du kan lave dine egne stegte eller marinerede sild.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
119,00 kr

Lækker ostepakke fra den legendariske Aarhusianske ostehandler Grand Fromage. Pakken indeholder Fransk landbrie med trøfler, Morbier Cremeaure, Comté, Altesse, Fourme d’Ambert, blommegelé og tørrede figner. Passer perfekt som afslutning på en julefrokost eller som en selvstændig osteservering. Køb eller bag et godt brød og server ostene med vin eller øl.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
259,00 kr

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er i vores øjne også en af Danmarks bedste slagtere og pølsemagere - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske julespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
409,00 kr

Holsteiner eller kålpølser er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift, dog er pølserne meget mindre fede end dengang du ved nok. Kålpølser er - som nogen forventer - ikke fremstillet af kål, men er en pølse fremstillet til at spise sammen med kål, dette kunne være grønlangkål eller stuvet hvidkål.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
279,00 kr

Brian Flink Pedersen laver Danmarks bedste leverpostej. Du får naturligvis et flot helt stykke gammeldags tørsaltet og røget bacon med i pakken.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
199,00 kr

Nu har du en unik mulighed for at få et stykke klassisk Skagen med hjem på julefrokostbordet. Vi har overtalt de dygtige folk fra Skagen Fiskerestaurant til at lave årets julesild til os - og jer! Og vi kan godt afsløre at de er fremragende igen i år!

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
339,00 kr

Slagter Peter laver en fantastisk medister - det ved alle, der har prøvet den - og nu har vi fået ham til at lave en, der er lavet af glade økologiske dyr :-) Vi koger den for jer, inden vi pakker og sender den.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
309,00 kr

Lammerullepølse med masser af persille fra Slagter Peter. Lammene er født og opvokset i Vendsyssel, nærmere bestemt ved Sindal. Her har de græsset omkring Mosbjerg Museum.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
259,00 kr

Intet julebord uden nystegte rødspættefileter! Til julens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
229,00 kr