Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 49-51

BORA-BORA PLANTAGEN

På den nord vestlige del af øen Tahaa i Fransk Polyneisen finder man Bora-Bora plantagen. Langt fra menneskelig beboelse og i et nærmest uberørt område af øen vokser vanilje orkidéen op af bjergskråningerne så sollyset er kontrolleret helt naturligt under hele sæsonen.

NATURLIG MODNING

Bora-Bora vanilje orkidéen får ca. 30 cm lange frøkapsler som får lov til at sidde indtil de er helt modne i modsætning til resten af verdens vanilje produktion hvor man tager de umodne frøkapsler ned og enten koger eller damper dem for fremskynde fermenterings processen. Ved at lade frøkapslerne sidde og modne og høste dem sent fremmer man aromaerne naturligt i vaniljen og det er det der gør Bora-Bora vaniljen til verdens bedste vanilje.

GRAND CRU BORA-BORA

Tahiti vanilje er ikke bare tahiti vanilje. I Fransk Polynesien er vanilje dyrkning en stor eksportvare og de fleste plantager leverer bare en umoden frøkapsel til store firmaer som blander alle frøkapslerne sammen, hvorefter de forarbejdes og eksporteres. Produktionen af Bora-Bora er helt anderledes og startede tilbage i 1997 hvor de som de eneste af sin slags i verden, lod naturen fuldstændig overtage modningsprocessen.

Bora bora – Grand Cru Vanilje

×

Bora bora – Grand Cru Vanilje

På den nordvestlige del af øen Tahaa i Fransk Polyneisen finder man Bora-Bora plantagen. Langt fra menneskelig beboelse og i et nærmest uberørt område af øen vokser vanilje orkidéen op af bjergskråningerne, så sollyset er kontrolleret helt naturligt under hele sæsonen.

Tahiti vanilje er ikke bare tahiti vanilje

I Fransk Polynesien er vaniljedyrkning en stor eksport vare, og de fleste plantager leverer bare en umoden frøkapsel til store firmaer, som blander alle frøkapslerne sammen, hvorefter de forarbejdes og eksporteres.
Produktionen af Bora-Bora er helt anderledes og startede tilbage i 1997, hvor de som de eneste af sin slags i verden lod naturen tage over.
Bora-Bora vaniljeorkidéen får ca. 30 cm lange frøkapsler, som får lov til at sidde indtil de er helt modne i modsætning til resten af verdens vaniljeproduktion, hvor man tager de umodne frøkapsler ned og enten koger eller damper dem for at fremskynde fermenteringsprocessen.
Ved at lade frøkapslerne sidde og modne og høste dem sent fremmer man aromaerne naturligt i vaniljen, og det er det, der gør Bora-Bora vaniljen til verdens bedste vanilje.

Smagen - og 10 x så mange vaniljekorn!

Smagen og duften er helt fantastisk og har noter af karamel, chokolade, svesker og lakrids. Størrelsen er ca. 22-24 cm og indeholder 10 gange så mange vaniljekorn som almindelig bourbon vanilje.

Verdens bedste

Siden 2007 er Bora-Bora blevet kåret til verdens bedste vanilje og bliver brugt af bl.a. Alain Passard, Gordon Ramsay, Guy Savoy, Alain Ducasse, Pierre Gagnaire og bliver beskrevet af Joel Robuchon som ”The best in the world, it is just superb!”. 

Prøv den til ris a la mande og hør englene synge! 

Indhold:

  • Bora bora – Grand Cru Vaniljestænger, 2 eller 5 stk. 

299,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 3 komplette måltidspakker til årets julemiddag. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag. ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 51.

 

pris fra
869,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
329,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
429,00 kr

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs. Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Hel kalkun fra Familien Jensen Kalkuner i Himmerland. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
399,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
679,00 kr

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
729,00 kr