Nulstil dit kodeord



×
Øko
Kun
levering i
uge 49-51

Sådan lever økologiske grise

Der stilles mange krav til dagligdagens griseliv, hvis dyrene skal ende som økologisk kød

Blandt andet lever alle økologiske søer udenfor året rundt, og økologiske grise kommer derfor også til verden ude på marken. Hver so har sin egen hytte, hvor hun føder sine unger. Her opholder ungerne sig indtil de er gamle nok til at forlade hytten og møde den verden, der venter udenfor.

Læs her mere om de økologiske frilandsgrise her:

Økologiske flæskestege

×

Økologiske flæskestege

Flæskestegen er et fast indslag sammen med ande/gåsesteg til de fleste julemiddage og julefrokoster. Og som vores huskok siger, så er stegen vigtig især til julemiddagen. Om ikke andet så for sovsens skyld. Kombinationen af lækker andefond og stegesky fra flæskestegen er bare en klassisk 1+1=3, når der tales om at opnå den eftertragtede "sovse-Nirvana" :-)

Hos mange er det dog et spørgsmål om temperament, om de foretrækker flæskestegen med eller uden ben, og om det skal være ribbensteg eller den mere magre kamsteg! Så hos os kan du naturligvis selv vælge. Alle disse lækre økologiske flæskestege er med ridsede svær, der giver den perfekte flæskesteg med sprøde svær!

Vælg mellem:

  • Økologisk kamsteg, ca. 2,2 kg 
  • Økologisk kamsteg med ben, ca. 3 kg
  • Økologisk ribbensteg med ben, ca. 1,3 kg

Holdbarhed: 4 dage fra modtagelse. 

 

Anbefalet Af d

 

259,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 3 komplette måltidspakker til årets julemiddag. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag. ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 51.

 

pris fra
869,00 kr

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs. Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
429,00 kr

Hel kalkun fra Familien Jensen Kalkuner i Himmerland. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
399,00 kr

Skinkestegen skåret af danske frilandsgrise, fra vores egen slagter, er et magert, kødfuldt og smagfuldt alternativ til den mere traditionelle flæskesteg. Med i pakken er særligt udvalgte krydderier, som klæder skinkestegen rigtig godt. Prøv den fx stegt på kuglegrillen - det bliver altså ikke dumt!

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
319,00 kr