Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 49-51

JulefrokostPakken passer perfekt sammen med Slagterpakken 

Marinerede hele sildefileter

Jesper C. Winters populære marinerede sild, som man kender dem fra Skagen Fiskerestaurant. Sildene er marinerede i gulerod, løg laurbærblade og sort peber. Der er en god balance mellem syren og sødmen i eddikelagen og det skarpe fra løget. Sildene er sprøde og faste –præcis som de skal være! På julebordet må disse marinerede silde nævnes som en klassiker.

Pandestegte sildefileter

Jesper C. Winters populære pandestegte sildefileter, som man kender dem fra Skagen Fiskerestaurant.

JulefrokostPakken

×

JulefrokostPakken

Her er pakken med hjemmelavede specialiteter fra bla. Skagen Fiskerestaurant i Skagen der har lavet de lækre sild. Fiskefrikadellerne er vores egne berømte og klassiske lavet af Bobby og Bussy med dertilhørende løgkompot og tyttebær. Den røgede laks får vi direkte fra røgovnen hos Top-røg på havnen i Skagen!

Indeholder:

  • Marinerede hele Julesildefileter, 4 stk.
  • Pandestegte sildefileter, 4 stk.
  • Karrysalat, 1 bøtte 
  • Varmrøget laks, 2 stk.
  • Ferske rødspættefileter uden skind, 6 stk. (ca. 500 g)
  • Fiskefrikadeller, 8 stk. 
  • Syltede tyttebær, 1 bøtte
  • Løgkompot, 1 bøtte

Holdbarhed: Hjemmelavet sild, karry salat, varmrøget laks, fiskefrikadeller, tyttebær og løgkompot 5-8 dage fra modtagelse. Ferske rødspættefileter 2-3 dage fra modtagelse.

 

489,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Slagter Peter har samlet en række af sine mest populære julespecialiteter i denne pakke. Pakken indeholder juleskinke, hjemmelavede grønlangkålsboller, hjemmelavet mager sylte, hjemmelavet leverpostej, hjemmelavet skinkemedister og sennep.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
445,00 kr

Skagenfoods julefrokostpakke er fyldt med klassiske indslag til din julefrokost. Håndpillede luksusrejer, store flotte rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø Laks, der er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet. Fanø Laksen har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
469,00 kr

Intet julebord uden nystegte rødspættefileter! Til julens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
229,00 kr

16 stk. af Bobby & Bussy’s legendariske fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakken og frokostbordet.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
259,00 kr

Her er en populær sammensætning af skønne frokostspecialiteter, som du kan bruge til en god frokost eller en lækker madpakke. Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, og laksen er blød og lækker med en formidabel smag.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
255,00 kr

Den koldrøgede laks er vores topseller op til jul. Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet". Den koldrøgede laks har en helt særlig smag og struktur.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
179,00 kr

Med denne pakke får du flotte og friske sildefileter med skind, så du kan lave dine egne stegte eller marinerede sild.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
119,00 kr

Ruths krydder - og karrysild fra Christiansø ved Bornholm. Dette er i vores øjne og uden sammenligning Danmarks bedste sild, og vi er stolte over, at vi igen i år kan tilbyde jer disse fabelagtige delikatesser.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
299,00 kr

Holsteiner eller kålpølser er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift, dog er pølserne meget mindre fede end dengang du ved nok. Kålpølser er - som nogen forventer - ikke fremstillet af kål, men er en pølse fremstillet til at spise sammen med kål, dette kunne være grønlangkål eller stuvet hvidkål.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
279,00 kr

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er i vores øjne også en af Danmarks bedste slagtere og pølsemagere - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske julespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
409,00 kr