Nulstil dit kodeord



×
Øko EU Øko
Kun
levering i
uge 51

De økologiske frilandskalkuner lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Kalkunerne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De lever 101 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Hermine, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Jean Bodin startede i 1979 som økologisk opdrætter og var den første til at producere en 100 % økologisk kylling. I dag er det hans to sønner Yves og Marcel, der har overtaget virksomheden og Bodin har siden 1992 været én af de førende producenter af 100 % økologisk fjerkræ i Europa.

Bodin producerer økologisk fjerkræ ud fra et princip om produktion som et lukket kredsløb. Det vil sige at alle faser af fjerkræproduktionen er integreret i et økologisk system hvor der føres fuld kontrol med hele processen – fra dyrkning og salg af økologisk foder over opdræt til slagtning og pakning. Bodin arbejder tæt sammen med 70 økologiske landbrugsbedrifter i Vendée området i Vestfrankrig. 

Hel økologisk frilandskalkun

×

Hel økologisk frilandskalkun

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ. 

Kalkunen er blevet rigtig populær og det magre kød kan tilberedes på mange måder. Du kan for eksempel vælge at tilberede kalkunen på den klassiske amerikanske facon - altså som hel farseret kalkun med tranebærsauce og gravy - og så er kalkun er et godt valg, når I er mange om bordet. 

Indeholder:

Holdbarhed: Mindst 5 dage fra modtagelse.

 

729,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
679,00 kr