Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 51

Det franske firma Palmi d’Or i Bourgogne har speciale i produktion af Bresse- og Bourgognefjerkræ.

Canard Dombes de la Perle Effilé er en han-and af racen berberi, der udelukkende er opdrættet i området Dombes, som ligger mellem Bresse og Bourgogne. 

Anden lever i mindst 84 dage og vokser sig stor og stærk. Den lever på frisk strøelse i rummelige, lyse væksthuse og har adgang til frisk vand og GMO-frit majs og korn.

Canard perle de la Dombes

×

Canard perle de la Dombes

Kokkens favorit!!!

Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på ;-)

I år kan du selv få fornøjelsen af at prøve et af de fremragende pragteksemplarer af en and til jul! Jacob har tilmed lovet at skrive hans personlige familieopskrift ned og sende med anden. Velbekomme!

Indeholder:

  • Canard perle de la Dombes, hel fersk, 1 stk a 3-3,5 kg

Holdbarhed: Se etiket - og mindst til den 26/12

Bemærk: Anden er ikke effilé, dvs. den bliver leveret uden hoved og indmad. Anden er IKKE hallalslagtet!

429,00 kr

 

Om den franske berberieand:

Berberianden som er denne ands race er en tamversion af moskusanden og er en flyvefugl, hvilket giver den markant mere brystkød end Pekinganden og knap så meget fedt. Det er altså en kødfuld and, der svinder meget lidt ved tilberedning. Det tilberedte kød fra berberianden ligger i struktur tæt på fint kalvekød med en let vildtsmag. Pekinganden som er den de fleste danske opdrættere bruger stammer oprindeligt fra den vilde gråand og er en svømmefugl, hvilket generelt giver den et større fedtlag end berberianden. Fedtet her kan til gengæld medvirke et sprødt skind, og en saftig fugl - men svindet er så til gengæld større på Pekinganden end på denne berberiand. 


Hvad med også at prøve...

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 3 komplette måltidspakker til årets julemiddag. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag. ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 51.

 

pris fra
869,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
329,00 kr

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs. Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
679,00 kr

Hel kalkun fra Familien Jensen Kalkuner i Himmerland. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
399,00 kr

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
729,00 kr

Andelårene er saltede og langtidsstegte ved svag varme i deres eget fedt efter en gammel fransk konserveringsmetode. Derved bevarer kødet masser af saft, kraft og smag, samtidig med at det er ekstremt mørt.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
329,00 kr

Flæskestegen er et fast indslag sammen med ande/gåsesteg til de fleste julemiddage og julefrokoster. Hos os kan du naturligvis selv vælge. Alle disse lækre økologiske flæskestege er med ridsede svær, der giver den perfekte flæskesteg med sprøde svær!

Vælg: kamsteg med eller uden ben - eller ribbensteg med ben.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
259,00 kr

I samarbejde med Highland Game, som er vores skotske leverandør af vildt, tilbyder vi endnu en fantastisk smagsoplevelse, nemlig andebryster af Gressingham Duck.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
279,00 kr

I samarbejde med Highland Game, som er vores skotske leverandør af vildt og ænder, har vi sammensat denne pakke med 4 stk. andebryster og 8 hele lår fra den fantastisk velsmagende Gressingham Duck. Perfekt til middagen juleaften. (nok til 6-8 personer).

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
499,00 kr

VERDENS BEDSTE VANILJE - PUNKTUM! Siden 2007 er Bora-Bora blevet kåret til verdens bedste vanilje og bliver brugt af bl.a. Alain Passard, Gordon Ramsay, Guy Savoy, Alain Ducasse, Pierre Gagnaire og bliver beskrevet af Joel Robuchon som ”The best in the world, it is just superb!”. Prøv den til ris a la mande og hør englene synge!

Vælg mellem 2 eller 5 stk.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
299,00 kr