Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 51

Ænderne går på strøelse af træflis, som bliver skiftet efter behov. Andehuset har vinduer, så der trænger dagslys ind. Om natten er der mørke og ro, så ænderne kan få deres skønhedssøvn.

Efter 6 uger får ænderne om dagen adgang til en overdækket gårdhave med frisk luft, strøelse, frisk vand og mad. Ænderne lever af 100 % vegetabilsk foder i form af korn og majs. Alt er GMO frit.

Gul velfærdsand

×

Gul velfærdsand

Fokus på dyrevelfærd og kvalitet

Det franske firma Palmi d’Or i Bourgogne leverer denne store saftige and med det gule skind og kød. Den gule and er opdrættet med fokus på dyrevelfærd og kvalitet.

Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk.

Efter 14 uger tørslagtes anden. I Frankrig tørplukker man ænder og dette giver en meget flot og velsmagende and uden det tab af smag, som kendetegner de vådplukkede ænder, som er behandlet med kogende vand.

En spændende og velsmagende velfærdsand til julebordet. 

Indeholder:

  • Fransk gul velfærdsand, hel fersk, ca. 3-3,5 kg

Er ikke halalslagtet.

Holdbarhed: Se etiket - og mindst til den 26/12

329,00 kr

 

Om den franske berberieand:

Berberianden som er denne ands race er en tamversion af moskusanden og er en flyvefugl, hvilket giver den markant mere brystkød end Pekinganden og knap så meget fedt. Det er altså en kødfuld and, der svinder meget lidt ved tilberedning. Det tilberedte kød fra berberianden ligger i struktur tæt på fint kalvekød med en let vildtsmag. Pekinganden som er den de fleste danske opdrættere bruger stammer oprindeligt fra den vilde gråand og er en svømmefugl, hvilket generelt giver den et større fedtlag end berberianden. Fedtet her kan til gengæld medvirke et sprødt skind, og en saftig fugl - men svindet er så til gengæld større på Pekinganden end på denne berberiand. 


Hvad med også at prøve...

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
679,00 kr

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
729,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
429,00 kr

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs. Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
449,00 kr