Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 51

Den økologiske and fra Løkken får * * * * * (topkarakter) på Dyrenes beskyttelses "andeguide 2016".

Se guiden her

Se indholdet af pakkerne herunder:

JuleMåltidsKasser

×

JuleMåltidsKasser

I kassen finder du alt, du skal bruge til den perfekte juleaftensmenu – du har ingen indkøb og får absolut ingen stress!

Der vil til hver enkelt ret medfølge udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil få succes.

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

Alt i kasserne er så vidt muligt økologisk og danskproduceret, og du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag.

Vælg mellem 2 kasser:

  • And, Flæskesteg og Ris á la mande til 6 pers.
  • And og Ris á la mande til 4 pers.

Så nemt er det! Se vejledning her

Se det præcise indhold i kasserne på modsatte side.

Leveres fredag den 22. december mellem kl. 8 & 17

1.179,00 kr

 

Om den økologiske and

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) Ænderne får såkaldt langsomt voksene økologisk foder hvilket er med til at udvikle en markant og unik kødkvalitet. Og så betyder det altså en verden til forskel at de slagtes på gården og dermed ingen transporttid har til slagteri. Efter slagtningen bliver ænderne luftafkølet - hvilket betyder et mindre svind ved tilberedning, samt ikke mindst muligheden for at lave ekstra sprødt skind :-)

Historien om Frilandsanden

Opdrættet og slagtet på en af Poul Raunsmeds gårde ved Løkken i Nordjylland. Poul Raunsmed er 3. generation af passionerede andeopdrættere på gården. Ællingerne begynder tilværelsen i en dejlig lun stald, hvor de har fri adgang til foder og vand. Når de er 7 dage gamle får de adgang til udendørsarealerne, så de kan gå ud og rode og snadre samt stikke næbbet i svømmebassinet. Adgang til vandet er vigtigt så anden kan soignere næb, næsebor og hoved og derved holde fjerdragten ren og vandtæt. Ænderne kan færdes som de har lyst, ude eller inde. De bor i flokke á 1200 stk. oh har altid adgang til foder og vand, så de kan til enhver tid snuppe sig et forfriskende bad når de har lyst.

Slagtes på gården af Raunsmed mobile fjerkræsslagteri, hvilket bevirker at dyrene ikke skal transporteres unødigt fra landmand til slagteri.

Anbefalet Af d


Hvad med også at prøve...

VERDENS BEDSTE VANILJE - PUNKTUM! Siden 2007 er Bora-Bora blevet kåret til verdens bedste vanilje og bliver brugt af bl.a. Alain Passard, Gordon Ramsay, Guy Savoy, Alain Ducasse, Pierre Gagnaire og bliver beskrevet af Joel Robuchon som ”The best in the world, it is just superb!”. Prøv den til ris a la mande og hør englene synge!

Vælg mellem 2 eller 5 stk.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
299,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
329,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
429,00 kr

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs. Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Hel kalkun fra Familien Jensen Kalkuner i Himmerland. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
399,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
679,00 kr

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
729,00 kr

Vinpakke med 3 skønne vine. Rødvinen Gigondas Cuvée Philip, der på allerbedste vis matcher den skønne julemiddag med både ande- og gåsesteg, flæskesteg, rødkål og brunede kartofler. Dertil en god ½ flaske portvin til ris á la manden.

3 fl. / Normalpris 467 kr. / Spar 50 kr.

 

pris
417,00 kr