Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 49-51

For at sikre den høje dyrevelfærd blandt Frilandsgrise har Friland i samarbejde med foreningen Dyrenes Beskyttelse udarbejdet et regelsæt, som altid skal overholdes.

Skinkesteg

×

Skinkesteg

Skinkestegen skåret af danske frilandsgrise, fra vores egen slagter, er et magert, kødfuldt og smagfuldt alternativ til den mere traditionelle flæskesteg.

Med i pakken er særligt udvalgte krydderier, som klæder skinkestegen rigtig godt.

Prøv den fx stegt på kuglegrillen - det bliver altså ikke dumt!

Indeholder:

  • Skinkesteg af Frilandsgris med ridset svær, ca. 1,8-2 kg 
  • Krydderiblanding

319,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Flæskestegen er et fast indslag sammen med ande/gåsesteg til de fleste julemiddage og julefrokoster. Hos os kan du naturligvis selv vælge. Alle disse lækre økologiske flæskestege er med ridsede svær, der giver den perfekte flæskesteg med sprøde svær!

Vælg: kamsteg med eller uden ben - eller ribbensteg med ben.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
259,00 kr

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 3 komplette måltidspakker til årets julemiddag. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag. ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 51.

 

pris fra
869,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
429,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

I samarbejde med Highland Game, som er vores skotske leverandør af vildt og ænder, har vi sammensat denne pakke med 4 stk. andebryster og 8 hele lår fra den fantastisk velsmagende Gressingham Duck. Perfekt til middagen juleaften. (nok til 6-8 personer).

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
499,00 kr

Slagter Peter har samlet en række af sine mest populære julespecialiteter i denne pakke. Pakken indeholder juleskinke, hjemmelavede grønlangkålsboller, hjemmelavet mager sylte, hjemmelavet leverpostej, hjemmelavet skinkemedister og sennep.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
445,00 kr

Laksesiden med basilikumsmør er en af vores klassikere. Det er en lækker smagssammensætning, og den er velegnet både til gæster og til familien.

 

pris
229,00 kr

Andelårene er saltede og langtidsstegte ved svag varme i deres eget fedt efter en gammel fransk konserveringsmetode. Derved bevarer kødet masser af saft, kraft og smag, samtidig med at det er ekstremt mørt.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
329,00 kr

Hel kalkun fra Familien Jensen Kalkuner i Himmerland. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
399,00 kr