Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 52

Johns Hotdog Deli vandt i 2015 Politikens "I BYEN" pris som læsernes foretrukne takeaway.

Johns Hotdog Deli ved Hovedbanegården er stedet, hvor man tør gå ny veje med hotdogs. Her har John, siden han åbnede for 10 år siden, hver uge udviklet nye hottere, hvor tilbehør er hjemmelavet, og pølserne produceret med respekt for både dyr og mennesker. John har en baggrund som konditor, og har desuden arbejdet som kok i både ind- og udland.

John har sammen med Jørgen fra Hallegård Slagteren på Bornholm udviklet nogle fantastisk gode pølser som de bruger til deres Hotdog kit samt "Ugens Hotdog" i pølsevognen ved Hovedbanegården samt i Johns nye forretning, der åbner i Kødbyen til næste år.

John er en ildsjæl der ALDRIG går på kompromis med kvalitet - fx bruger han masser af øl til sit unikke hjemmelavede tilbehør, hvor han bruger det bedste man kan få fra Mikkeller samt Amager bryghus. Når John laver ostepølser, bruger han fx Unika oste, det drejer sig feks. om hans pølse med Gammelknas & jalapenos eller pølsen med havgus & bacon. 

Er du til den stærke side af tilbehør, så fermenterer John også et stort udvalg af chilis til sine berømte (og berygtede) hotsaucer. Men det er en helt anden snak :-)

Natmad fra Johns Hotdog Deli

×

Natmad fra Johns Hotdog Deli

I Johns Skinkekutter ved Hovedbanegården og Tivoli langer den konditoruddannede John Jensen hotdogs i luksusudgaven over disken. Hos Johns Hotdog Deli laves hotdogs med pølser fra Hallegaard på Bornholm, som serveres i lækre smørbagte durumbrød. Over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften!

LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Vælg mellem 2 hotdog-kits:

Nytårs hotdog kit #1
- den klassiske med Johns twist: 

 • 4 pølser med bacon & ramsløg
  (Vinderpølsen fra Hotdog DM 2016!)
 • 4 durum pølsebrød med smør 
 • 4 serveringsbakker
 • 1 bøtte svampe-remoulade
 • 1 bøtte grov øl-sennep med Mikkeller øl
 • 1 bøtte Agurkerelish
 • 1 bøtte Ristede løg

Nytårs hotdog kit #2
- den avancerede og trendy med asian touch:

 • 4 ostepølser med Unika Havgus, citron og timian
  (Vinderpølsen fra Hotdog DM 2016!)
 • 4 durum pølsebrød med smør 
 • 4 serveringsbakker
 • 1 bøtte yuzo sennep
 • 1 bøtte miso mayo
 • 1 bøtte syltet ingefær
 • 1 bøtte teryaki sauce
 • 1 bøtte syltede rødløg med Mikkeller øl

Hotdog kittet er nok heller ikke helt ueffen som en dagen derpå pakke - i tilfælde af lettere tømmermænd ;-)

249,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods egen Jomfruhummersuppe er en nem og lækker forret til nytårsaften. Jomfruhummersuppen er en skøn smagsoplevelse og kræver ikke meget forberedelse.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
229,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
669,00 kr

For mange er en nytårsaften uden torsk helt utænkeligt - og uanset om du ønsker hel grydeklar torsk, hel filet eller torskens Rolls Royce nemlig filet royale af torsk, så er det hos os du finder den absolut bedste kvalitet. Vi leverer lige til døren og pivfrisk på knust is.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
229,00 kr

Skønne hele jomfruhummere fra Læsø. Passer perfekt som forret til 4-6 personer eller som hovedret til 2-3 personer. Gratiner dem i ovnen med den medfølgende persilleolie - eller vælg blandt de mange andre skønne opskrifter vi har i vores opskriftsamling.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
529,00 kr

Overdådig luksus. Caviaren der bliver brugt kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet i omgivelser, der ligner dens naturlige omgivelser så meget som overhovedet muligt. Vi har fået et RIGTIG godt tilbud og kan derfor sælge 3 forskellige ægte Caviar fra denne producent til en uhørt lav pris!

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
699,00 kr