Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 52

Vores huskok Jacob tester menuen :-)

1. ret:
Gratinerede Læsø-jomfruhummerhaler

Gratinerede Jomfruhummerhaler

2. ret:
Skagenfood Signatur fiskesuppe med torskeryg & ægte Caviar (NB. Caviar er tilkøb)

Signatur Suppe Med Caviar

Vores egen selekterede ægte Caviar (tilkøb for kun 75 kr. pr. person)

Caviar _Skagenfood _RAISFOTO_9988

3. ret:
Tournedos af krogmodnet øko oksemørbrad med trøffelsauce

Tournedos Med Selleri Og Trøffel 1

NytårsFestKassen 2017

×

NytårsFestKassen 2017

Luksus NytårsMåltidsKasse med alle råvarer til en dekadent og luksuriøs 3 retters nytårsmenu med nogle af de fineste råvarer der kan opdrives.

Menuen er udarbejdet af vores huskok Jacob og er sammensat således at der kræves et absolut minimum af forberedelse og endnu vigtigere begrænset tid i køkkenet på selve aftenen, så der bliver masser af tid til hygge og nydelse også for den delegerede i køkkenet :-) Vores huskok udarbejder naturligvis en gennemført vejledning med både billeder og video der gør at det kommer til at gå som en leg :-)

Til forret serveres flotte jomfruhummerhaler fra Læsø. De marinerede jomfruhummerhaler er håndmarinerede på Læsø. Jomfruhummerne hentes i Østerby Havn på Læsø, halerne fækkes, renses og marineres i persille- og hvidløgsolie af Læsø rapsolie. Retten er klargjort således at den blot skal gratineres 3-4 minutter i ovnen og serveres med godt brød.

Til mellemret skal I have Skagenfoods egen signatur fiskesuppe, en dekadent flødelegeret, cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig masser af 1. klasses fiskeben, hvidvin og Noilly Prat samt masser af friske grøntsager, urter og krydderier - og ja så er der altså også fløde og smør i. Til suppen serveres et flot stykke bagt filet royal af torskeryg og hele herligheden toppes med Skagenfood egen selekterede ægte caviar (NB. caviaren er et muligt tilkøb)

Til hovedret skal du have den fineste oksekødsudskæring der kan opdrives nemlig tournedos af tør- og krogmodnet dansk økologisk Limousine oksemørbrad serveret med en fantastisk trøffelsauce spækket med masser af friske sorte vintertrøfler fra Piemonte (Tuber Melanosporum)

Så bliver det ikke nemmere - se her:

Kassens indhold til 2 personer:

 • Læsø jomfruhummerhaler med persille & hvidløg, 200 g
 • Skagenfood signatur fiskesuppe, 350 ml
 • Filet royal af torsk, 200 g
 • Caviar Baerii, Skagenfood Selection, 12 g (tilkøb a 150 kr)
 • Tournedos af tørmodnet dansk økologisk Limousine oksemørbrad, 2 stk. á 150 g pr. stk
 • Trøffelsauce med vintertrøfler (Tuber Melanosporum), 150 ml

Kitkassen med alle øvrige ingredienser indeholder:

 • Økologisk citron, 1 stk
 • Knoldselleri, 1 stk
 • Frisk bredbladet persille, 10 g
 • Frisk timian, 10 g
 • Brøndkarse, 10 g
 • Hvidløg, 1 stk
 • Små kartofler, 350 g
 • 6 stk. små stenovnsbagte boller

Pris

 • Pris pr person 299 kr.
 • Pris pr person med kitkasse 365 kr.
 • Pris pr person med ægte Caviar 375 kr.
 • Pris pr person med kitkasse & ægte Caviar 449 kr.

Levering

NytårsFestKassen 2017 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør fredag den 29. december 2017.

Vælg herunder om du ønsker menuen med eller uden ægte Caviar (som fåes som tilkøb til en meget skarp pris) samt om du ønsker menuen med eller uden "KitKassen" med alt grønt-tilbehør & brød.

750,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

For 5. år i træk laver vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu + lækre snacks og kransekage, som vi leverer direkte til din hoveddør. Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Jakob Spolum fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel og Skagenfood.

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
545 kr

(pr. kuvert)

Ønsker I at afslutte den fantastiske nytårsmenu med en lækker ostetallerken - så har vi sammen med de dygtige oste-entusiaster fra Grand Fromage i Århus sammensat denne lækre ostepakke med 3 spændende og karakteristiske danske oste. Sammen med ostene får I desuden en lækker hjemmelavet gelé af lokale havtorn samt udsøgte spanske saltede mandler. Dette er et flot kompliment til de karakteristiske oste, der matcher helt perfekt. Ostene er beregnet til 2 personer i pakken - men kan nok egentlig snildt strækkes til 3 personer, hvis det blot er den lille sult der skal tilgodeses.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris
120,00 kr

I Johns Skinkekutter ved Hovedbanegården og Tivoli langer den konditoruddannede John Jensen hotdogs i luksusudgaven over disken. Hos Johns Hotdog Deli laves hotdogs med pølser fra Hallegaard på Bornholm, som serveres i lækre smørbagte durumbrød. Over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften! LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
249,00 kr

For mange er en nytårsaften uden torsk helt utænkeligt - og uanset om du ønsker hel grydeklar torsk, hel filet eller torskens Rolls Royce nemlig filet royale af torsk, så er det hos os du finder den absolut bedste kvalitet. Vi leverer lige til døren og pivfrisk på knust is.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
229,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
669,00 kr