Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 52

Snehvide

Fremstillet af komælk, Region: Østjylland

Osten kommer fra Søvind Osteri i Østjylland, og er en hvidskimmel-halvfast ost, som fremstilles i små 2000 liters oste kar og håndfyldes i formene. Smagen fra hvidskimmel modningen giver en karakterfuld ost med en bred bouquet. Den har en flot blød og næsten cremet konsistens.

Vesterhavsost - økologisk

Fremstillet af økologisk komælk. Region: Salling

Osten er fremstillet af økologisk mælk fra gårdene i området. Den er modnet i den salte vesterhavsluft ved Bovbjerg Fyr i 6 måneder. Smagen er aromatisk og konsistensen er fast med protein krystaller.

Svendborgsund 

Fremstillet af komælk. Region: Sydfyn

Osten er en efterkommer af den schweiziske Emmentaler og kom til verden på Samsø, men er senere blevet flyttet til Fyn. Osten modner indefra og udvikler de karakteristiske store huller. Osten er ca. 3 måneder gammel.

Saltede mandler

Disse store Marcona-mandler kommer fra Spanien, hvor de håndplukkes og tørres. Solsaltet er Atlanterhavssalt, som produceres i store inddæmninger ved Figni i Portugal. Mandlerne afskalles, saltes og ristes derefter i stenovn.

Havtorn gelé

Er fremstillet af (Nordens passionsfrugt) efter kokken i GRAND Fromages egne opskrift. Den har en fin balance mellem frugt, syre og sødme, hvilket gør den velegnet sammen med de fleste oste.

Levering

Ostene leveres fragtfrit sammen med nytårsmenuerne direkte til din hoveddør fredag den 29. december 2017 mellem kl. 8 og kl. 17.

Ostetallerken til nytår

×

Ostetallerken til nytår

Ønsker I at afslutte den fantastiske nytårsmenu med en lækker ostetallerken - så har vi sammen med de dygtige oste-entusiaster fra Grand Fromage i Århus sammensat denne lækre ostepakke med 3 spændende og karakteristiske danske oste. Sammen med ostene får I desuden en lækker hjemmelavet gelé af lokale havtorn samt udsøgte spanske saltede mandler. Dette er et flot kompliment til de karakteristiske oste, der matcher helt perfekt. Ostene er beregnet til 2 personer i pakken - men kan nok egentlig snildt strækkes til 3 personer, hvis det blot er den lille sult der skal tilgodeses. 

Pakken indeholder:

  • 1 stykke, Vesterhavsost, øko
  • 1 stykke, Svendborgsund
  • 1 stykke, Snehvide
  • 1 stykke havtorn-gelé
  • 1 bøtte saltede Marcona-mandler

Ostepakken passer til 2-3 personer

Nyta ̊rsost 2 (1)

NB: Denne ostepakke kan kun købes som et tilkøb til:
SkagenMenu Nytår 2017
NytårsFestKassen 2017

120,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Prestige Vinmenu indeholder 7 særligt udvalgte vine til årets SkagenMenu Nytår 2017. Vinene er udvalgt af sommelier på Gourmetrestauranten på Ruths Hotel, Michelle Bøgelund Hemme.

7 fl.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris
1.599,00 kr

Mini Prestige Vinmenu indeholder 3 særligt udvalgte vine til årets SkagenMenu Nytår 2017. Vinene er udvalgt af sommelier på Gourmetrestauranten på Ruths Hotel, Michelle Bøgelund Hemme.

3 fl.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris
749,00 kr

Luksus NytårKasse med råvarer til en dekadent og luksuriøs nytårsmenu med nogle af de fineste råvarer der kan opdrives.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
299 kr

(pr. kuvert)

For 5. år i træk laver vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu + lækre snacks og kransekage, som vi leverer direkte til din hoveddør. Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Jakob Spolum fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel og Skagenfood.

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
545 kr

(pr. kuvert)

I Johns Skinkekutter ved Hovedbanegården og Tivoli langer den konditoruddannede John Jensen hotdogs i luksusudgaven over disken. Hos Johns Hotdog Deli laves hotdogs med pølser fra Hallegaard på Bornholm, som serveres i lækre smørbagte durumbrød. Over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften! LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
249,00 kr