Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 52

SkagenMenu 2017

/ Snacks:

Caviar ”Siberian Classic Exclusive Selection” serveret på lune boghvedeblinis med cremefraiche

24 måneders Skagen Skinke ”Grand Cru” fra Slagter Munch med ristede macadamianødder samt mandler og cashew.

/ Forret:

Færøsk Ø-laks koldrøget på Samsø. Serveret med rygeostcreme, urtemarinerede agurker, agurkespirer samt sprøde maltristede hampefrø fra Møllerup Gods

/ Mellemret:

Cremet suppe kogt på Læsø-jomfruhummere dertil stegt torskeryg og kompot af karamelliserede jordskokker samt sprødt granulat af hasselnødder og æble 

/ Hovedret:

6 ugers krogmodent dansk kalvekam fra Friland med saltbagt selleri og puré af fermenteret hvidløg. Dertil sauce på Skagen-svampe mættet med sorte vintertrøfler ”Tuber Melanosporum”

/ Dessert:

Mango-bavaroise med Bora Bora vanilje sat på mandel sablé samt panna cotta på hvid Valhrona chokolade med passionsfrugtcreme

/ Midnat:

Klassisk kransekage

Derudover medfølger 3 slags langtidshævet & stenovnsbagte boller med gammeldags kærnet smør

+ "Kitkasse" med lidt ekstra guf der skal bruges til menuen. F.eks. kartofler, friske krydderurter til pynt og velsmag, citron til at smage suppe og sauce til samt timian og hvidløg til at stege sammen med kød og fisk. Det vil sige: INGEN indkøb for dig - ALT kommer fra os :-)

/ Levering i HELE landet:

Menuen leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør.
Vi kommer fredag den 29. december 2017 i tidsrummet mellem kl. 8 og kl. 17.

/ Tilberedning:

Der medfølger til hver ret udførlig forklaring på tilberedning samt den sidste finish.

Klik HER for at se indhold af kassen

Klik HER for at se en liste over ingredienser, vejledning, videoer & opskrifter (følger senere)

 

 

SkagenMenu Nytår 2017

×

SkagenMenu Nytår 2017

For 5. år i træk laver vi en eksklusiv 4-retters nytårsmenu + lækre snacks og kransekage, som vi leverer direkte til din hoveddør. Menuen er kreeret af de ypperste aktører fra det gastronomiske Skagen i et unikt samarbejde mellem køkkenchef Jakob Spolum fra den anmelderroste gourmetrestaurant på Ruths Hotel og Skagenfood.

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

I pakken finder du ALT, du skal bruge til den perfekte nytårsmenu – du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en sikker succes.

Levering

SkagenMenu Nytår 2017 leveres i hele landet - undtaget ikke brofaste øer - direkte til din hoveddør fredag den 29. december 2017 mellem kl. 8 og kl. 17.

Pris pr. person kun 545 kr.

Prisen gælder ved minimum 2 couverter + leveringsgebyr på i alt 40 kr. pr. levering, uanset antal.

Se fifs & tricks i videoerne herunder:

Der er begrænsede mængder af denne menu, som sælges efter princippet: "Først til mølle". Vi anbefaler, at du bestiller i god tid, sidste år måtte vi desværre skuffe mange, da vi tidligt måtte melde udsolgt, faktisk allerede i starten af december.

Brug dropdown menuen herunder og sammensæt selv antal kuverter (minimum 2 personer). Hvis I er f.eks. 7 personer, vælger du først pakken til 4 personer. Når den er lagt i kurven, vælger du derefter pakken til 3 personer og lægger den i kurven.

Foretrækker du at bestille via telefon eller mail - eller har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os via mail: kundeservice@skagenfood.dk eller ringe til os på tlf.: 70 200 630.

Hvis du allerede er abonnent hos os, kan du bestille nytårsmenuen via App eller via dit "Log ind" på hjemmesiden, så bliver beløbet opkrævet til betaling den 1. februar.

NB: Sidste frist for bestilling er torsdag den 21. december kl. 16.00 eller så længe lager haves.

NBB: Sidste frist for afbestilling er torsdag den 21. december kl. 16.00.

Klik HER for at se indhold af kassen

Klik HER for at se en liste over ingredienser, vejledning, videoer & opskrifter (følger senere)

1.090,00 kr

 

Vinmenu til nytårsmenuen?

Til denne fantastiske nytårsmenu har Michelle som er sommelier på Ruths Hotel lavet en spændende og klassisk vinmenu med udsøgte 1. klasses franske vine, der alle matcher retterne til perfektion.

Vinmenuerne indeholder hhv. 3 flasker passende til 2-3 personer eller 7 flasker vin, passende til 3-6 personer.

  • 1 fl. Champagne Reserve Brut, Pol Roger
  • 1 fl. Pouilly Fume, Pascal Jolivet, 2016
  • 1 fl. Mâcon Blanc J.M. Boillot, 2015
  • 2 fl. Gigondas Terre des Aînés, Montirius, 2013
  • 1 fl. Muscat de Beaumes de Venise, Fontavin (obs: 0,5 cl.)
  • 1 fl. Champagne Cuvée Rich, Pol Roger

Prestige Vinmenu Nytår 2017 (2-3 personer) indeholder:

  • 1 fl. Champagne Reserve Brut, Pol Roger
  • 1 fl. Mâcon Blanc J.M. Boillot, 2015
  • 1 fl. Gigondas Terre des Aînés, Montirius, 2013

Bestil vinmenuerne her

Frit leveret sammen med nytårsmenuen

Så alt i alt er der masser af gode vinøse muligheder og stor variation - god fornøjelse. Alle vinpakker leveres fragtfrit sammen med nytårsmenuen. Læs mere om de forskellige muligheder for vinmenuer via nedenstående links.

Klik HER for at se indhold, ingredienser, vejledning, videoer & opskrifter (følger senere)


Hvad med også at prøve...

Prestige Vinmenu indeholder 7 særligt udvalgte vine til årets SkagenMenu Nytår 2017. Vinene er udvalgt af sommelier på Gourmetrestauranten på Ruths Hotel, Michelle Bøgelund Hemme.

7 fl.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris
1.599,00 kr

Mini Prestige Vinmenu indeholder 3 særligt udvalgte vine til årets SkagenMenu Nytår 2017. Vinene er udvalgt af sommelier på Gourmetrestauranten på Ruths Hotel, Michelle Bøgelund Hemme.

3 fl.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris
749,00 kr

Ønsker I at afslutte den fantastiske nytårsmenu med en lækker ostetallerken - så har vi sammen med de dygtige oste-entusiaster fra Grand Fromage i Århus sammensat denne lækre ostepakke med 3 spændende og karakteristiske danske oste. Sammen med ostene får I desuden en lækker hjemmelavet gelé af lokale havtorn samt udsøgte spanske saltede mandler. Dette er et flot kompliment til de karakteristiske oste, der matcher helt perfekt. Ostene er beregnet til 2 personer i pakken - men kan nok egentlig snildt strækkes til 3 personer, hvis det blot er den lille sult der skal tilgodeses.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris
120,00 kr

I Johns Skinkekutter ved Hovedbanegården og Tivoli langer den konditoruddannede John Jensen hotdogs i luksusudgaven over disken. Hos Johns Hotdog Deli laves hotdogs med pølser fra Hallegaard på Bornholm, som serveres i lækre smørbagte durumbrød. Over herlighederne hældes Johns fantastiske hjemmelavede toppings. Nu kan der bestilles 2 varianter af Johns fantastiske hotdogs til natmad nytårsaften! LEVERET LIGE TIL DØREN!!

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
249,00 kr

Luksus NytårKasse med råvarer til en dekadent og luksuriøs nytårsmenu med nogle af de fineste råvarer der kan opdrives.

Kan bestilles til levering fredag i uge 52.

 

pris fra
299 kr

(pr. kuvert)

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 3 komplette måltidspakker til årets julemiddag. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag. ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 51.

 

pris fra
869,00 kr

Overdådig luksus. Caviaren der bliver brugt kommer fra den russiske stør. Den bliver opdrættet i omgivelser, der ligner dens naturlige omgivelser så meget som overhovedet muligt. Vi har fået et RIGTIG godt tilbud og kan derfor sælge 3 forskellige ægte Caviar fra denne producent til en uhørt lav pris!

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
699,00 kr

Nu har vi igen æren af at kunne sælge friske sorte vintertrøfler fra Piemonte - også kendt som køkkenets "sorte diamant". Vælg mellem 30, 50 eller 100 gram.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
669,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
429,00 kr