Nulstil dit kodeord



×

Juleaften

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 2 komplette måltidskasser til årets julemiddag. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag. ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris fra
899,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
679,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
429,00 kr

Andelårene er saltede og langtidsstegte ved svag varme i deres eget fedt efter en gammel fransk konserveringsmetode. Derved bevarer kødet masser af saft, kraft og smag, samtidig med at det er ekstremt mørt.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
349,00 kr

I samarbejde med Highland Game, som er vores skotske leverandør af vildt og ænder, har vi sammensat denne pakke med 4 stk. andebryster og 8 hele lår fra den fantastisk velsmagende Gressingham Duck. Perfekt til middagen juleaften. (nok til 6-8 personer).

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
499,00 kr

Hel kalkun fra Klaus Jensen Kalkuner i Himmerland. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
729,00 kr

Skinkestegen skåret af danske frilandsgrise, fra vores egen slagter, er et magert, kødfuldt og smagfuldt alternativ til den mere traditionelle flæskesteg. Med i pakken er særligt udvalgte krydderier, som klæder skinkestegen rigtig godt. Prøv den fx stegt på kuglegrillen - det bliver altså ikke dumt!

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
319,00 kr

Flæskestegen er et fast indslag sammen med ande/gåsesteg til de fleste julemiddage og julefrokoster. Hos os kan du naturligvis selv vælge. Alle disse lækre økologiske flæskestege er med ridsede svær, der giver den perfekte flæskesteg med sprøde svær!

Vælg: kamsteg med eller uden ben - eller ribbensteg med ben.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
259,00 kr

I samarbejde med Highland Game, som er vores skotske leverandør af vildt, tilbyder vi endnu en fantastisk smagsoplevelse, nemlig andebryster fra Gressingham Duck.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
289,00 kr

VERDENS BEDSTE VANILJE - PUNKTUM! Siden 2007 er Bora-Bora blevet kåret til verdens bedste vanilje og bliver brugt af bl.a. Alain Passard, Gordon Ramsay, Guy Savoy, Alain Ducasse, Pierre Gagnaire og bliver beskrevet af Joel Robuchon som ”The best in the world, it is just superb!”. Prøv den til ris a la mande og hør englene synge!

Vælg mellem 2 eller 5 stk.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50+51.

 

pris fra
299,00 kr

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs. Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
329,00 kr