Nulstil dit kodeord×
EU Øko
Kun
levering lørdag
uge 51

Fritgående økologiske berberiænder fra Bodin & Fils i Vendée i Vestfrankrig

Jean Bodin startede i 1979 som økologisk opdrætter og var den første til at producere en økologisk kylling. I dag er det hans to sønner Yves og Marcel der har overtaget virksomheden og Bodin har siden 1992 været den førende producent af økologisk fjerkræ i Europa.

Økologisk berberiand

×

Økologisk berberiand

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs.

Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Indeholder:

  • Økologisk fransk berberieand, hel fersk, ca. 2,9-3,3 kg
  • Indmad medfølger ikke. 
  • Ingen af vores ænder er halalslagtet!

Holdbarhed: Se etiket - og mindst til den 26/12

 

449,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
329,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
679,00 kr

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
729,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
429,00 kr