Nulstil dit kodeord×
Kun
levering lørdag
uge 51

Få fif til stegning af andebryster her (engelsk):

Andebryster

×

Andebryster

I samarbejde med Highland Game, som er vores skotske leverandør af vildt, tilbyder vi endnu en fantastisk smagsoplevelse, nemlig andebryster fra Gressingham Duck. 

Opdræt af Gressingham Duck sker uden væksthormoner.

Pakken indeholder: 

  • Andebryster, ferske, 4 stk. á 200-225 g
  • Opskrifter

OBS: Bestil inden onsdag 12/12 kl. 12

 

 

289,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter

 


Hvad med også at prøve...

Du skal vælge franske berberi andebryster, fordi kødet er magert, mørt og saftigt med en flot mørk farve og så smager det fantastisk. Berberi andebryster er et helt oplagt stykke kød at grille bare krydret med salt og peber, men andebrystet smager også fortrinligt, når det er blevet marineret fx med 5 spice krydderi.

Kan bestilles til levering i uge 48.

 

pris
259,00 kr

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland. Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig og kødfuld fugl med en sund muskulatur. Og så er det til en overkommelig pris.

Kan bestilles til levering i uge 48.

 

pris
299,00 kr

Gressingham Duck

Andebrysterne er af arten Gressingham Duck, der er en krydsning af Wild Mallard og Pekingand. Kødet er helt unikt, saftigt og mørt, og bruges af topkokke i hele Storbritanien. Her får du op til hele 20 procent mere kød end i andre stykker kød af samme vægt.