Nulstil dit kodeord×
Øko
Kun
levering lørdag
uge 51

Den økologiske and fra Løkken får * * * * * (topkarakter) på Dyrenes beskyttelses "andeguide 2016".

Se guiden her

Slagtes på gården af Raunsmed mobile fjerkræsslagteri, hvilket bevirker at dyrene ikke skal transporteres unødigt fra landmand til slagteri.

Anbefalet Af d

Dansk økologisk and

×

Dansk økologisk and

Hele økologiske danske 14 ugers ænder fra Løkken

En hel fersk økologisk dansk and til juleaften. Den økologiske and har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Strukturen i kødet har udviklet sig over lang tid, og kødet er dermed blevet mere smagfuldt og saftigt. Der er dermed lagt op til en ekstra god kødoplevelse, hvor du kan lave den helt klassiske andesteg uden at gå på kompromis med dyreetik, kvalitet og ikke mindst smag! 

Ingen transport af levende dyr til slagteri - slagtes på gården!

Vælg mellem 2 størrelser:

  • Hel fersk økologisk dansk landand á 2,8-3,2 kg 
  • Hel fersk økologisk dansk landand á 3,2-3,6 kg 

Ænderne er inkl. hals & indmad (lever, hjerte og kråse) og er IKKE hallalslagtet!

429,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
679,00 kr

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
729,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
429,00 kr

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs. Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
329,00 kr