0

JuleMåltidsKasse

JuleMåltidsKasse, Juleaften
Kun
levering onsdag
uge 52

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

Vi har udvalgt det bedste af det bedste til årets JuleMåltidsKasser. Skagenfoods øko LandAnd er exceptionelle ænder der kommer fra de to gårde Vestergård og Lanting Hovedgård. Begge beliggende få hundrede meter fra Limfjorden, ved bunden af Venø bugt og kun 15 minutter fra slagteriet i Struer., øko kamsteg fra glade danske frilandsgrise, Skagenfoods egen rødkål og øko Agen svesker.

Til ris á la manden bruger vi øko jersey hømælk og creme double (48% piskefløde), de bedste spanske mandler og polynesiske grand cru vaniljestænger fra Bora Bora. Kirsebærsaucen er naturligvis den gode med masser af mørk rom fra Hybengaarden her i Vendsyssel.

Der vil til hver enkelt ret medfølge udførlig "step by step" beskrivelser samt video-tutorials på de vigtige fremgangsmåder til fx brunede kartofler, så selv uerfarne amatørkokke vil få succes. Se også videoer i fanebladene nedenfor.

Skagenfood LandAnd er ænder der er enkeltvist dyrlægekontrollerede, økologi autoriserede, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Anbefalet Af d

Vælg mellem 2 kasser:

  • And, flæskesteg og ris á la mande til 4-6 pers.
  • And og ris á la mande til 4 pers.

Leveres onsdag den 23. december

Vælg variant
Vælg
Julemåltidskasse med andJulemåltidskasse med and og flæskesteg

And, flæskesteg og ris á la mande til 4-6 pers.

  • 1 hel dansk Skagenfoods øko LandAnd (vejer mellem ca. 2,8 og 3,2 kg)  inkl. hals & indmad
  • 1 stk. øko kamsteg på 1,5 kg fra Slagter Peter 
  • Skagenfoods egen hjemmelavede øko rødkål 
  • 1,4 kg små kogeklare øko kartofler uden skræl i bøtte til brune kartofler
  • 1,5 kg øko kartofler (DK)
  • 2 øko timiankviste (POR)
  • 1 pose økologiske Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 3 øko belle de boskoop/Elstar æbler
  • 1 pose med øko krydderier til flæskestegen (3-4 laurbærblade og 10-12 nelliker)

Til ris á la mande:

  • 300 g øko grødris 
  • 2 liter øko Jersey hømælk fra Naturmælk 
  • 0,8 liter øko creme double (48% piskefløde) fra Naturmælk 
  • 150 g øko mandler 
  • ½ Bora Bora Grand Cru vaniljestang i økologisk rørsukker
  • 1 glas kirsebærsauce med rom fra Hybengaarden i Vendsyssel (ikke øko - men den smager fantastisk!)

And og ris á la mande til 4 pers.

  • 1 hel dansk Skagenfoods øko LandAnd (vejer mellem ca. 2,8 og 3,2 kg)
  • Skagenfoods egen hjemmelavede øko rødkål 
  • 1,4 kg små kogeklare øko kartofler uden skræl i bøtte til brune kartofler
  • 1,5 kg øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose økologiske Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 2 øko belle de boskoop/Elstar æbler

Til ris á la mande:

  • 300 g øko grødris 
  • 2 liter øko Jersey hømælk fra Naturmælk 
  • 0,8 liter øko creme double (48% piskefløde) fra Naturmælk 
  • 150 g øko mandler 
  • ½ Bora Bora Grand Cru vaniljestang i økologisk rørsukker
  • 1 glas kirsebærsauce med rom fra Bondegårdshyben i Vendsyssel (ikke øko - men den smager fantastisk!)

Holdbarhed: til den 26/12-2020

Læs mere

Andesteg:

Flæskesteg: 

Brunede kartofler: 

Ris á la mande:

Læs mere

Læs mere

På Rønhøjgaard modtager vi daggamle ællinger, som lever de første fjorten dage i en opvarmet stald. Ællingerne tilses flere gange dagligt, hvor de får nyt strøhalm. Ællingerne lever af økologisk startfoder, fintsnittet hø fra kløvergræs og vand.

Efter fjorten dage får ænderne adgang til store himmerlandske marker med rigelig plads til motion og adgang til græs, kløver og urter samt det bedste økofoder. På de grønne arealer har ænderne desuden mulighed for at udøve deres naturlige adfærd i vandbassiner. Derved får du en and med lækker kødstruktur, minimalt fedtindhold og en unik smagsoplevelse.

Familielandbrug

Rønhøjgaard er beliggende ved Farsø i Himmerland. Den nuværende ejer, Peter Nielsen, er vokset op på gården og har haft landbrugsdrift helt under huden fra barns ben.

Peter er uddannet landmand og har altid haft en drøm om at have sit eget landbrug. Peter fik mulighed for at overtage familiegården i 2003, hvor bedriften i starten bestod af malkekvæg. Men grundet krævende omstændigheder og investeringer omkring malkeproduktionen under finanskrisen besluttede Peter at omlægge produktionen til opdrætning af økologiske ænder.

Det har vist sig, at være den helt rigtige beslutning, da det giver Peter mulighed for at dygtiggøre sig indenfor et område, som kun få har beskæftiget sig med.

Peter er drevet af at finde løsninger på udfordringer og tanken om frihed og at være sin egen lykkes smed har altid tiltalt ham.

Gården drives i dag udelukkende af Peter, men familien hjælper til i de travle perioder. Der er ikke ambitioner om storhed og en masse ansatte – det er kvaliteten i arbejdet der har betydning og det er vigtigt for familien, at det bliver på et niveau, hvor de stadigvæk har kærligheden med til arbejdet.

Læs mere
Kasserne indeholder

And, flæskesteg og ris á la mande til 4-6 pers.

  • 1 hel dansk Skagenfoods øko LandAnd (vejer mellem ca. 2,8 og 3,2 kg)  inkl. hals & indmad
  • 1 stk. øko kamsteg på 1,5 kg fra Slagter Peter 
  • Skagenfoods egen hjemmelavede øko rødkål 
  • 1,4 kg små kogeklare øko kartofler uden skræl i bøtte til brune kartofler
  • 1,5 kg øko kartofler (DK)
  • 2 øko timiankviste (POR)
  • 1 pose økologiske Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 3 øko belle de boskoop/Elstar æbler
  • 1 pose med øko krydderier til flæskestegen (3-4 laurbærblade og 10-12 nelliker)

Til ris á la mande:

  • 300 g øko grødris 
  • 2 liter øko Jersey hømælk fra Naturmælk 
  • 0,8 liter øko creme double (48% piskefløde) fra Naturmælk 
  • 150 g øko mandler 
  • ½ Bora Bora Grand Cru vaniljestang i økologisk rørsukker
  • 1 glas kirsebærsauce med rom fra Hybengaarden i Vendsyssel (ikke øko - men den smager fantastisk!)

And og ris á la mande til 4 pers.

  • 1 hel dansk Skagenfoods øko LandAnd (vejer mellem ca. 2,8 og 3,2 kg)
  • Skagenfoods egen hjemmelavede øko rødkål 
  • 1,4 kg små kogeklare øko kartofler uden skræl i bøtte til brune kartofler
  • 1,5 kg øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose økologiske Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 2 øko belle de boskoop/Elstar æbler

Til ris á la mande:

  • 300 g øko grødris 
  • 2 liter øko Jersey hømælk fra Naturmælk 
  • 0,8 liter øko creme double (48% piskefløde) fra Naturmælk 
  • 150 g øko mandler 
  • ½ Bora Bora Grand Cru vaniljestang i økologisk rørsukker
  • 1 glas kirsebærsauce med rom fra Bondegårdshyben i Vendsyssel (ikke øko - men den smager fantastisk!)

Holdbarhed: til den 26/12-2020

VIDEOER: Tilberedning af julemaden

Andesteg:

Flæskesteg: 

Brunede kartofler: 

Ris á la mande:

VIDEO: Kassernes indhold

Økoænder til fra Rønhøjgaard:

På Rønhøjgaard modtager vi daggamle ællinger, som lever de første fjorten dage i en opvarmet stald. Ællingerne tilses flere gange dagligt, hvor de får nyt strøhalm. Ællingerne lever af økologisk startfoder, fintsnittet hø fra kløvergræs og vand.

Efter fjorten dage får ænderne adgang til store himmerlandske marker med rigelig plads til motion og adgang til græs, kløver og urter samt det bedste økofoder. På de grønne arealer har ænderne desuden mulighed for at udøve deres naturlige adfærd i vandbassiner. Derved får du en and med lækker kødstruktur, minimalt fedtindhold og en unik smagsoplevelse.

Familielandbrug

Rønhøjgaard er beliggende ved Farsø i Himmerland. Den nuværende ejer, Peter Nielsen, er vokset op på gården og har haft landbrugsdrift helt under huden fra barns ben.

Peter er uddannet landmand og har altid haft en drøm om at have sit eget landbrug. Peter fik mulighed for at overtage familiegården i 2003, hvor bedriften i starten bestod af malkekvæg. Men grundet krævende omstændigheder og investeringer omkring malkeproduktionen under finanskrisen besluttede Peter at omlægge produktionen til opdrætning af økologiske ænder.

Det har vist sig, at være den helt rigtige beslutning, da det giver Peter mulighed for at dygtiggøre sig indenfor et område, som kun få har beskæftiget sig med.

Peter er drevet af at finde løsninger på udfordringer og tanken om frihed og at være sin egen lykkes smed har altid tiltalt ham.

Gården drives i dag udelukkende af Peter, men familien hjælper til i de travle perioder. Der er ikke ambitioner om storhed og en masse ansatte – det er kvaliteten i arbejdet der har betydning og det er vigtigt for familien, at det bliver på et niveau, hvor de stadigvæk har kærligheden med til arbejdet.

Relaterede produkter