Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering lørdag
uge 51

Skagenfood _Jul _RAISFOTO_0065 (2)

Den økologiske and fra Løkken får * * * * * (topkarakter) på Dyrenes beskyttelses "andeguide 2016".

Se guiden her

Se indholdet af pakkerne herunder:

JuleMåltidsKasser

×

JuleMåltidsKasser

Så er det ved at være nu hvis du skal forudbestille en af vores komplette økologiske JuleMåltidsKasser inden vi som de sidste 3 år må melde ALT UDSOLGT! Når du bestiller en JuleMåltidsKasse fra Skagenfood kan du allerede NU sætte flueben ✔️ved den måske vigtigste del af jule-indkøbslisten. Indholdet af de 2 forskellige kasser er intet mindre end verdensklasse! Vi nævner i flæng; økologiske ænder fra Løkken (anden får maksimale 5 stjerner og anbefaling fra Dyrenes beskyttelse) øko kamsteg fra glade danske frilandsgrise, Skagenfoods egen hjemmelavede rødkål, økologiske Agen svesker (pruneaux d'Agen). Til ris á la manden skal der heller ikke gåes på kompromis med kvaliteten og smagen, så derfor bruger vi økologisk jersey hømælk og creme double (48% piskefløde) fra Naturmælk, de bedste spanske mandler og polynesiske grand cru, enkeltmarks vaniljestænger fra Bora Bora. Kirsebærsaucen er naturligvis som altid den gode med masser af mørk rom - og er fra Hybengaarden her i Vendsyssel. Læs mere & bestil lige herI kassen finder du alt, du skal bruge til den perfekte juleaftensmenu – du har ingen indkøb og får absolut ingen stress!

Gennemarbejdet vejledning på skrift & video

Der vil til hver enkelt ret medfølge udførlig "step by step" beskrivelser samt video-tutorials på de vigtige fremgangsmåder til fx brunede kartofler så selv uerfarne amatørkokke vil få succes.

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

Alt i kasserne er så vidt muligt økologisk og danskproduceret, og du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag.

Vælg mellem 2 kasser:

  • And, Flæskesteg og ris á la mande til 4-6 pers.
  • And og ris á la mande til 4 pers.

Se det præcise indhold i kasserne på modsatte side.

Leveres lørdag den 22. december

899,00 kr

 

 

Om den økologiske and

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) Ænderne får såkaldt langsomt voksene økologisk foder hvilket er med til at udvikle en markant og unik kødkvalitet. Og så betyder det altså en verden til forskel at de slagtes på gården og dermed ingen transporttid har til slagteri. Efter slagtningen bliver ænderne luftafkølet - hvilket betyder et mindre svind ved tilberedning, samt ikke mindst muligheden for at lave ekstra sprødt skind :-)

Historien om Frilandsanden

Opdrættet og slagtet på en af Poul Raunsmeds gårde ved Løkken i Nordjylland. Poul Raunsmed er 3. generation af passionerede andeopdrættere på gården. Ællingerne begynder tilværelsen i en dejlig lun stald, hvor de har fri adgang til foder og vand. Når de er 7 dage gamle får de adgang til udendørsarealerne, så de kan gå ud og rode og snadre samt stikke næbbet i svømmebassinet. Adgang til vandet er vigtigt så anden kan soignere næb, næsebor og hoved og derved holde fjerdragten ren og vandtæt. Ænderne kan færdes som de har lyst, ude eller inde. De bor i flokke á 1200 stk. oh har altid adgang til foder og vand, så de kan til enhver tid snuppe sig et forfriskende bad når de har lyst.

Slagtes på gården af Raunsmed mobile fjerkræsslagteri, hvilket bevirker at dyrene ikke skal transporteres unødigt fra landmand til slagteri.

Anbefalet Af d

 


Hvad med også at prøve...

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters menu med luksuriøse råvarer udvalgt efter det bedste sæsonen har at byde på netop nu og med fokus på absolut nydelse og velsmag.

Kan bestilles til levering fredag i uge 47-49.

 

pris fra
299 kr

(pr. kuvert)

VERDENS BEDSTE VANILJE - PUNKTUM! Siden 2007 er Bora-Bora blevet kåret til verdens bedste vanilje og bliver brugt af bl.a. Alain Passard, Gordon Ramsay, Guy Savoy, Alain Ducasse, Pierre Gagnaire og bliver beskrevet af Joel Robuchon som ”The best in the world, it is just superb!”. Prøv den til ris a la mande og hør englene synge!

Vælg mellem 2 eller 5 stk.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50+51.

 

pris fra
299,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris fra
429,00 kr

Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
329,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
429,00 kr

De økologiske frilands berberiænder lever i flokke på 1000-2000 stk. med god plads både indendørs og udendørs. Ænderne har adgang til store friarealer og kan søge ly i opstillede huse. De bliver fodret med økologisk foder som består af majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs. Ænderne lever 84 dage inden de bliver slagtet på slagteriet i St. Herminé, et slagteri der ligger maksimum 1 time fra producenterne.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Hel kalkun fra Klaus Jensen Kalkuner i Himmerland. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
679,00 kr

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
729,00 kr