0

JuleMåltidsKasse

JuleMåltidsKasse, Juleaften
Kun
levering mandag
uge 52

ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

Vi har udvalgt det bedste af det bedste til årets JuleMåltidsKasser. Skagenfoods øko LandAnd er exceptionelle ænder der kommer fra de to gårde Vestergård og Lanting Hovedgård. Begge beliggende få hundrede meter fra Limfjorden, ved bunden af Venø bugt og kun 15 minutter fra slagteriet i Struer., øko kamsteg fra glade danske frilandsgrise, Skagenfoods egen rødkål og øko Agen svesker.

Til ris á la manden bruger vi øko jersey hømælk og creme double (48% piskefløde), de bedste spanske mandler og polynesiske grand cru vaniljestænger fra Bora Bora. Kirsebærsaucen er naturligvis den gode med masser af mørk rom fra Hybengaarden her i Vendsyssel.

Der vil til hver enkelt ret medfølge udførlig "step by step" beskrivelser samt video-tutorials på de vigtige fremgangsmåder til fx brunede kartofler, så selv uerfarne amatørkokke vil få succes. Se også videoer i fanebladene nedenfor.

Skagenfood LandAnd er ænder der er enkeltvist dyrlægekontrollerede, økologi autoriserede, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, producenten er FSSC22002 autoriserede, samt som eneste andelandbrug på jordkloden er de to gårde Vestergård og Lanting Hovedgård, Naturland certificerede, hvilket også er gældende for slagteriet.

Anbefalet Af d

Vælg mellem 2 kasser:

  • And, flæskesteg og ris á la mande til 4-6 pers.
  • And og ris á la mande til 4 pers.

Leveres mandag den 23. december

Julemåltidskasse med and
Vælg
Julemåltidskasse med and Julemåltidskasse med and og flæskesteg
939 kr.

And, flæskesteg og ris á la mande til 4-6 pers.

  • 1 hel dansk Skagenfoods øko LandAnd (vejer mellem 2,8 og 3,2 kg)
  • 1 stk. øko kamsteg på 1,5 kg fra Slagter Peter 
  • Skagenfoods egen hjemmelavede øko rødkål 
  • 1 kg små øko pillekartofler til brune kartofler
  • 1 kg øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose økologiske Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 3 øko belle de boskoop/Elstar æbler
  • 1 pose med øko krydderier til flæskestegen (3-4 laurbærblade og 10-12 nelliker)

Til ris á la mande:

  • 300 g øko grødris 
  • 2 liter øko Jersey hømælk fra Naturmælk 
  • 0,8 liter øko creme double (48% piskefløde) fra Naturmælk 
  • 150 g øko mandler 
  • ½ Bora Bora Grand Cru vaniljestang i økologisk rørsukker
  • 1 glas kirsebærsauce med rom fra Hybengaarden i Vendsyssel (ikke øko - men den smager fantastisk!)

And og ris á la mande til 4 pers.

  • 1 hel dansk Skagenfoods øko LandAnd (vejer mellem 2,8 og 3,2 kg)
  • Skagenfoods egen hjemmelavede øko rødkål 
  • 750 g små øko pillekartofler til brune kartofler
  • 750 g øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose økologiske Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 2 øko belle de boskoop/Elstar æbler

Til ris á la mande:

  • 300 g øko grødris 
  • 2 liter øko Jersey hømælk fra Naturmælk 
  • 0,8 liter øko creme double (48% piskefløde) fra Naturmælk 
  • 150 g øko mandler 
  • ½ Bora Bora Grand Cru vaniljestang i økologisk rørsukker
  • 1 glas kirsebærsauce med rom fra Bondegårdshyben i Vendsyssel (ikke øko - men den smager fantastisk!)

Holdbarhed: til den 26/12-2019

Læs mere

Andesteg:

Flæskesteg: 

Brunede kartofler: 

Ris á la mande:

Læs mere

Læs mere

Ud af rugemaskinen en tidlig torsdag morgen, afgang fra rugeriet i en behagelig varme og med god luft, frem til bondemandens starthus, hvor der venter: frisk ny strøelse i form af rent økologisk hø, 36 graders varme, friskt vand samt godt økologisk foder. Masser af plads, og med rigtig mange besøg i de første dage døgnet rundt, så den lille ælling udmærket ved hvem ”mor” er nemlig ham gutten i blå Kansas.

De første dage med vand i lavvandede kar hvor man kan bade, for en lille ælling der er vand noget af det allerbedste, men der er også nipler med vand og små vandkar på vandstrengen som gør det nemt at bade næb og næsebor samt øjne, hvilket en ælling meget gerne vil.

Efter 6-8 dage åbnes lemmene, temperaturen sænkes en smule hver dag, og udenfor venter en stor løbegård hvor der er 3 gange så meget plads som inde, masser af græs, og et lidt større vandkar, hvor der kan bades. I disse dage må ællingen selvom den vil være inde eller ude, den bliver strøet hver dag.

Starten for en lille ælling er snart overstået, ved 16-18 dages alder bliver flyttet ud i den store verden, andefolden, hvor der venter 20 m2 pr. and, med masser af græs, kløver, urter godt økologisk voksefoder samt vandere hvor man kan bade hovedet, og ande-swimmimgpools, der bliver gjort rene 2 gange hver dag, og hvor der altid er friskt badevand. Swimmingpoolen er populær, for det meste fyldt med badende ænder, der på denne måde hele tiden er helt hvide, og rene. Der er også vanddamme og naturligt forekommende vand rundt om i foldende, men det foretrukne er disse specialt indrettede swimmingpools. Mors (ham i Kansas) gode ven fik ideen. Ude i foldene er både swimmingpool, andevandere samt foderstationer overdækkede så store vildfugle har vanskeligt ved at benytte disse faciliteter, der er forbeholdt ænderne.

Årets økologiske Skagenfood ænder kommer fra de to gårde Landting Hovedgård samt Vestergård. Begge beliggende få hundrede meter fra Limfjorden, ved bunden af Venø bugt. På Landting har ænderne muligheden for at bade i den meget gamle voldgrav, og færdes uden at vide det er midt i 800 år gammel Danmarkshistorie. I flere hundrede år af denne historie blev der opdrættet gæs på herregården, - disse drevet sammen med stude til Hamborg. Idet har vi de skønneste ænder af Peking afstamning gående. Deres vej til endestationen er ganske kort.

15 minutters kørsel ligger produktionsstedet i Struer, hvor slagtning og pakning af ænderne foregår.

Hele forløbet er dansk: danske æglæggende ænder, dansk rugeri, dansk andeavler, danske transportører og et dansk slagteri med aut. nr. DK 38 EF.

Anbefalet Af d

Læs mere
Kasserne indeholder

And, flæskesteg og ris á la mande til 4-6 pers.

  • 1 hel dansk Skagenfoods øko LandAnd (vejer mellem 2,8 og 3,2 kg)
  • 1 stk. øko kamsteg på 1,5 kg fra Slagter Peter 
  • Skagenfoods egen hjemmelavede øko rødkål 
  • 1 kg små øko pillekartofler til brune kartofler
  • 1 kg øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose økologiske Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 3 øko belle de boskoop/Elstar æbler
  • 1 pose med øko krydderier til flæskestegen (3-4 laurbærblade og 10-12 nelliker)

Til ris á la mande:

  • 300 g øko grødris 
  • 2 liter øko Jersey hømælk fra Naturmælk 
  • 0,8 liter øko creme double (48% piskefløde) fra Naturmælk 
  • 150 g øko mandler 
  • ½ Bora Bora Grand Cru vaniljestang i økologisk rørsukker
  • 1 glas kirsebærsauce med rom fra Hybengaarden i Vendsyssel (ikke øko - men den smager fantastisk!)

And og ris á la mande til 4 pers.

  • 1 hel dansk Skagenfoods øko LandAnd (vejer mellem 2,8 og 3,2 kg)
  • Skagenfoods egen hjemmelavede øko rødkål 
  • 750 g små øko pillekartofler til brune kartofler
  • 750 g øko kartofler
  • 2 øko timiankviste
  • 1 pose økologiske Agen svesker (pruneaux d'Agen)
  • 2 øko belle de boskoop/Elstar æbler

Til ris á la mande:

  • 300 g øko grødris 
  • 2 liter øko Jersey hømælk fra Naturmælk 
  • 0,8 liter øko creme double (48% piskefløde) fra Naturmælk 
  • 150 g øko mandler 
  • ½ Bora Bora Grand Cru vaniljestang i økologisk rørsukker
  • 1 glas kirsebærsauce med rom fra Bondegårdshyben i Vendsyssel (ikke øko - men den smager fantastisk!)

Holdbarhed: til den 26/12-2019

VIDEOER: Tilberedning af julemaden

Andesteg:

Flæskesteg: 

Brunede kartofler: 

Ris á la mande:

VIDEO: Kassernes indhold

En eventyrlig fortælling om en lille køn ælling – der bliver til de lækreste ænder!

Ud af rugemaskinen en tidlig torsdag morgen, afgang fra rugeriet i en behagelig varme og med god luft, frem til bondemandens starthus, hvor der venter: frisk ny strøelse i form af rent økologisk hø, 36 graders varme, friskt vand samt godt økologisk foder. Masser af plads, og med rigtig mange besøg i de første dage døgnet rundt, så den lille ælling udmærket ved hvem ”mor” er nemlig ham gutten i blå Kansas.

De første dage med vand i lavvandede kar hvor man kan bade, for en lille ælling der er vand noget af det allerbedste, men der er også nipler med vand og små vandkar på vandstrengen som gør det nemt at bade næb og næsebor samt øjne, hvilket en ælling meget gerne vil.

Efter 6-8 dage åbnes lemmene, temperaturen sænkes en smule hver dag, og udenfor venter en stor løbegård hvor der er 3 gange så meget plads som inde, masser af græs, og et lidt større vandkar, hvor der kan bades. I disse dage må ællingen selvom den vil være inde eller ude, den bliver strøet hver dag.

Starten for en lille ælling er snart overstået, ved 16-18 dages alder bliver flyttet ud i den store verden, andefolden, hvor der venter 20 m2 pr. and, med masser af græs, kløver, urter godt økologisk voksefoder samt vandere hvor man kan bade hovedet, og ande-swimmimgpools, der bliver gjort rene 2 gange hver dag, og hvor der altid er friskt badevand. Swimmingpoolen er populær, for det meste fyldt med badende ænder, der på denne måde hele tiden er helt hvide, og rene. Der er også vanddamme og naturligt forekommende vand rundt om i foldende, men det foretrukne er disse specialt indrettede swimmingpools. Mors (ham i Kansas) gode ven fik ideen. Ude i foldene er både swimmingpool, andevandere samt foderstationer overdækkede så store vildfugle har vanskeligt ved at benytte disse faciliteter, der er forbeholdt ænderne.

Årets økologiske Skagenfood ænder kommer fra de to gårde Landting Hovedgård samt Vestergård. Begge beliggende få hundrede meter fra Limfjorden, ved bunden af Venø bugt. På Landting har ænderne muligheden for at bade i den meget gamle voldgrav, og færdes uden at vide det er midt i 800 år gammel Danmarkshistorie. I flere hundrede år af denne historie blev der opdrættet gæs på herregården, - disse drevet sammen med stude til Hamborg. Idet har vi de skønneste ænder af Peking afstamning gående. Deres vej til endestationen er ganske kort.

15 minutters kørsel ligger produktionsstedet i Struer, hvor slagtning og pakning af ænderne foregår.

Hele forløbet er dansk: danske æglæggende ænder, dansk rugeri, dansk andeavler, danske transportører og et dansk slagteri med aut. nr. DK 38 EF.

Anbefalet Af d

Relaterede produkter