Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 49-51

I 2014 vandt denne postej prisen som DANMARKS BEDSTE LEVERPOSTEJ.

Der er taget udgangspunkt i en klassisk leverpostej, og kommet lidt mere lever og lidt mindre spæk i postejen. Som et ekstra pift er der tilsat masser af sprødstegte bacontern, som giver et anderledes smagsindtryk. Indeholder 85% leverpostej - 15% bacon.

Leverpostej & bacon

×

Leverpostej & bacon

Brian Flink Pedersen er ikke bare FLINK - han laver også Danmarks bedste leverpostej og det er ikke kun noget, vi siger - det er faktisk noget han har fået diplom for. 

Du får et flot helt stykke gammeldags tørsaltet og røget bacon med i pakken. 

Indeholder:

  •  DM vinder leverpostej, 2 stk. á 500 g
  •  Tørsaltet og røget bacon, ca. 800 g

Bestilling inden mandag kl. 7 til levering fredag i samme uge.

199,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 48.

 

pris fra
349,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr