Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 51

Prøv denne lækre opskrift fra Restaurant ET

Ferske sildefileter

×

Ferske sildefileter

Med disse superfriske sildefileter kan du servere en god omgang stegte sild, eller du kan allerede nu forberede dine egne julesild til december måneds hyggestunder.

Indeholder:

Holdbarhed: 1-2 dage fra modtagelse.

119,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Ruths krydder - og karrysild fra Christiansø ved Bornholm. Dette er i vores øjne og uden sammenligning Danmarks bedste sild, og vi er stolte over, at vi igen i år kan tilbyde jer disse fabelagtige delikatesser.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
305,00 kr

Holsteiner eller kålpølser er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift, dog er pølserne meget mindre fede end dengang du ved nok. Kålpølser er - som nogen forventer - ikke fremstillet af kål, men er en pølse fremstillet til at spise sammen med kål, dette kunne være grønlangkål eller stuvet hvidkål.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
279,00 kr

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er også en rigtig dygtig slagter og pølsemager - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske julespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris fra
419,00 kr

Med i pakken er alt hvad du skal bruge til at lave dine egne leverpostejer efter Slagter Peters opskrift. Vi har prøvet selv, og de smager bare godt.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
199,00 kr