Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 2-4

/ Forret:

Stegte kammuslinger på trøffelcroutons af sorte vintertrøfler serveret med Karl Johan mayo, syltede bøgehatte, salat af brøndkarse & kørvel samt vinaigrette af ristede hasselnødder

SF_Weekend Menu _RAISFOTO_0827

/ Hovedret:

Krogmodnet dansk limousine oksefilet med langtidsbagte jordskokker & chips, serveret på selleripuré med solbærvinaigrette dertil pommes Anna med timian og sauce gastrique

SF_Weekend Menu _RAISFOTO_0878

/ Dessert:

Bavaroise af skovjordbær, mascarpone og Polynesisk vanille på sprød mandelsablée, dertil citronverbenakrokant

SF_Weekend Menu _RAISFOTO_0950

Kassen indeholder til hhv. 2 & 3 personer:

  • 1 pose med kammuslinger, 6/9 stk
  • 1 bøtte med trøffel croutons * 6/9 stk
  • 1 bøtte med syltede bøgehatte *
  • 1 bøtte med hasselnødde vinaigrette *
  • 1 sprøjtepose med Karl Johan mayo *
  • 1 pakke Limousine oksefilet, 300/450 g
  • 1 bøtte bagte jordskokker *
  • 1 bøtte jordskokkechips *
  • 1 bøtte med pommes Anna (kartofler) * 2/3 stk
  • 1 sprøjtepose med selleripuré med solbær *
  • 1 bøtte sauce gastrique/rødvinssauce *
  • Bavaroise af skovjordbær *, 2/3 stk
  • Citronverbenakrokant *, 2/3 stk
  • Brøndkarse (DK) (Kl.l)
  • Kørvel (DK) (Kl.l)
  • Timian (DK) (Kl.l)
  • Citron (IT) (Kl.ll)
  • Hvidløg (ES) (Kl.ll)
  • Citronverbena
  • Økologiske ølandshvedeboller, 4/6 stk

* Produceret for Skagenfood af Mad Med MEST

Det vil sige: INGEN indkøb for dig
- ALT kommer fra os :-)

Gæste & weekend menu

×

Gæste & weekendkassen

NYHED

Det her har vi glædet os meget til at præsentere for jer! 

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters menu med luksuriøse råvarer, udvalgt efter det bedste sæsonen har at byde på netop nu og med fokus på absolut nydelse og velsmag.

Det hele er tilberedt således at du kun skal sørge for den sidste tilberedning hjemme i køkkenet inden du kan servere den dejlige menu for dine gæster eller bare som forkælelse for to. Vores dygtige kokke har snittet, hakket, kogt, stegt og braisseret samt smagt til og raffineret, således at det eneste du skal gøre er at tilberede fisk og kød samt anrette de lækre retter. 

  • Menuen kan bestilles fra 2-99 personer
  • Alt er lavet, du skal blot opvarme, anrette samt tilberede kød/fisk
  • Bestil menuen senest onsdag kl. 7.00, så leverer vi natten til fredag ml. kl. 23 & 07
  • Vi leverer i hele landet (ikke brofaste øer undtaget)

Pris pr. kuvert 299 kr.

Prisen gælder ved minimum 2 kuverter + leveringsgebyr på i alt 40 kr. pr. levering, uanset antal.

SF_Weekend Menu _RAISFOTO_1001

Alt medfølger

I kassen finder du ALT, du skal bruge til den perfekte 3 retters gæstemenu – du har ingen indkøb og får absolut ingen stress! Der vil til hver enkelt ret medfølge fotos samt udførlig "step by step" beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke vil være garanteret en succes.

Holdbarhed

Bemærk med mindre andet er oplyst, er holdbarheden på varene til og med først følgende søndag efter levering.

Bestilling

Brug dropdown menuen herunder og sammensæt selv antal kuverter (minimum 2 personer). Hvis I er f.eks. 7 personer, vælger du først kassen til 4 personer. Når den er lagt i kurven, vælger du derefter kassen til 3 personer og lægger den i kurven.

Foretrækker du at bestille via telefon eller mail - eller har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os via mail: kundeservice@skagenfood.dk eller ringe til os på tlf.: 70 200 630.

Hvis du allerede er abonnent hos os, kan du bestille menuen via App eller via dit "Log ind" på hjemmesiden.

Denne menu kan bestilles til uge 46-49 & 2-8, alle uger inkl.

598,00 kr

 

Vinmenu til menuen?

Til denne fantastiske menu har vi lavet et spændende forslag til vinmenu med udsøgte 1. klasses vine, der matcher retterne til perfektion.


Hvad med også at prøve...

Vi anbefaler en kraftfuld oversøisk chardonnay og en klassisk Châteauneuf du Pape til Gæste & weekendmenuen. Hvidvinen Xanadu fra Margaret River i Australien er en elegant men samtidig kraftfuld Chardonnay. Rødvinen er en økologisk Châteauneuf du Pape fra 2012 med pragtfuld næse, stor smag og en lang eftersmag.

2 fl. / Normalpris op til 518 kr. / Spar 179 kr.

 

pris
339,00 kr

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter. Svinene er 12-15 måneder ved slagtning og vejer op mod 150-170 kg. Der er altså noget af en anden slags opvækst end industrigrise.

Pakken indeholder 3 fantastiske og meget velsmagende udskæringer!

Kan bestilles til levering fredag i uge 4.

 

pris
249,00 kr

Fantastisk 32 måneder gammel lagret Comté, fremstillet af rå komælk. Denne ost produceres kun om sommeren i Jurabjergene i Frankrig. Comté som denne der er lagret i 32 måneder er en fast ost, som smelter i munden og giver en nøddeagtig sødlig smag.

 

pris
185,00 kr