Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 49-51

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er også en rigtig dygtig slagter og pølsemager

Luksus leverpostej

Denne leverpostej er en rigtig julepostej. I gamle dage blev den kun fremstillet op til jul. Leverpostej har den traditionelle sammensætning mellem svinelever og svinespæk, men så holder ligheden også op, for i stedet for suppe er der brugt rigtig dansk piskefløde, som giver postejen en cremet konsistens.

Luksus pålæg fra Pølsemageriet

×

Luksus pålæg fra Pølsemageriet

Pakken fra Pølsemageriet indeholder fantastiske julespecialiteter.

Vælg mellem lille eller stor pakke

Stor pakke indeholder:

  • Luksus leverpostej m/ fløde & champignon, 2 stk á 350-400 g.
  • Røget bacon, tørsaltet, ca. 0,5 kg
  • Røget mørbrad, tørsaltet, 1 stk. á 375-425 g. 
  • Gammeldags rullepølse, 1 stk. á 375-425 g.
  • Fransk hvidløgssalami, 1 stk. á 350-425 g.
  • Sylte u/nitritsalt, max. 10% fedt, 1 stk. á ca. 500 g. 
  • Røget hamburgerryg u/ben "u-pumpet", 1 stk. a ca 9-1100 g.

Lille pakke indeholder:

  • DM vinder leverpostej 1 stk á ca. 500 g.
  • Røget bacon, tørsaltet, ca. 0,5 kg
  • Røget mørbrad, tørsaltet, 1 stk. á 375-425 g. 
  • Gammeldags rullepølse, 1 stk. á 375-425 g.
  • En god enebærrøget salami, 1 stk. á 250-300 g. 

Alle varerne er ferske og pakket i vacum. De kan holde sig på køl 1-3 uger fra du modtager dem.

Bestilling inden mandag kl. 7 til levering fredag i samme uge.

419,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 4.

 

pris
319,00 kr

”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl. 384 kr. / 64 kr. pr. fl.

 

pris
384,00 kr

16 stk. klassiske fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakken og frokostbordet.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
275,00 kr

Lækker ostepakke fra den legendariske Aarhusianske ostehandler Grand Fromage. Pakken indeholder Trøffelbrie, Morbier Cremeaure, Comté de Frutiére, Tomme de Montagne, Bleu d`Auvergne, Havtorn gelé og vilde figner. Passer perfekt som afslutning på en julefrokost eller som en selvstændig osteservering. Køb eller bag et godt brød og server ostene med vin eller øl.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
269,00 kr

Hel kalkun fra Klaus Jensen Kalkuner i Himmerland. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering lørdag i uge 51.

 

pris
449,00 kr

Skinkestegen skåret af danske frilandsgrise, fra vores egen slagter, er et magert, kødfuldt og smagfuldt alternativ til den mere traditionelle flæskesteg. Med i pakken er særligt udvalgte krydderier, som klæder skinkestegen rigtig godt. Prøv den fx stegt på kuglegrillen - det bliver altså ikke dumt!

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
319,00 kr

Andelårene er saltede og langtidsstegte ved svag varme i deres eget fedt efter en gammel fransk konserveringsmetode. Derved bevarer kødet masser af saft, kraft og smag, samtidig med at det er ekstremt mørt.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
349,00 kr