Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 49-51

Kålpølser er - som nogen forventer - ikke fremstillet af kål, men er en pølse fremstillet til at spise sammen med kål, dette kunne være grønlangkål eller stuvet hvidkål.

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK!

Han er i vores øjne også en af Danmarks bedste slagtere og pølsemagere - og nu kan du købe hans fantastiske julespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Brian der er 6. generation slagter og pølsemager grundlagde Søhøjlandets Mikropølsemageri i 2008, efter at have arbejdet hele sit liv i familiefirmaet - det før så berømte Kaj's pølser. Brian er søn af Kaj Pedersen, som drev den berømte pølsefabrik i mere end 42 år frem til efteråret 2007. 

Sønderjyske kålpølser

×

Sønderjyske kålpølser

Holsteiner eller kålpølser er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift, dog er pølserne meget mindre fede end dengang du ved nok.

Pølserne er fremstillet med 10-15 pct. fedt og består af skinkekød, salt og krydderier. Massen æltes sammen, så pølserne beholder det grove indtryk. Pølserne røges derefter over ovntørret bøgeflis, men de koges ikke, hvorfor de inden servering skal koges ved at simre i varmt vand i 12-15 minutter. Pølserne kan også koges ved at komme dem ned i gryden med kål i tilsvarende tidsrum.

Glæd dig til en pølse hvor kødsaften løber af pølsen, sammen med den gode røgsmag!

Indeholder:

  • Kålpølser, 2 kg

Pølserne er ferske og pakket i vacum. De kan holde sig på køl 3 uger fra du modtager dem.

Bestilling inden mandag kl. 7 til levering fredag i samme uge. 

Ingredienser: Svinekød, salt, krydderier, dextrose, stabilisator E450, konserveringsmiddel E250
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 793 kj/190 kcal
Fedt 12 g
heraf mættede fedtsyrer 4,8 g
Kulhydrat 0,5 g
heraf sukkerarter 0,3 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 20 g
Salt 2,02 g

279,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er også en rigtig dygtig slagter og pølsemager - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske julespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
419,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 4.

 

pris
319,00 kr

”The Bully” har en stor og bred, nærmest lidt flæsket druesødme og dufter af modne blommer og svesker og følges op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af blød og harmonisk tanninstruktur.

6 fl. 384 kr. / 64 kr. pr. fl.

 

pris
384,00 kr

Her er pakken med hjemmelavede specialiteter fra bla. Skagen Fiskerestaurant i Skagen der har lavet de lækre sild. Fiskefrikadellerne er vores egne klassiske med dertilhørende løgkompot og tyttebær. Den røgede laks får vi direkte fra røgovnen hos Top-røg på havnen i Skagen!

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
539,00 kr

Skagenfoods julefrokostpakke er fyldt med klassiske indslag til din julefrokost. Håndpillede luksusrejer, store flotte rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø Laks, der er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet. Fanø Laksen har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
469,00 kr

Slagter Peter har samlet en række af sine mest populære julespecialiteter i denne pakke. Pakken indeholder juleskinke, hjemmelavede grønlangkålsboller, hjemmelavet mager sylte, hjemmelavet leverpostej, hjemmelavet skinkemedister og sennep.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
449,00 kr

Intet julebord uden nystegte rødspættefileter! Til julens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
239,00 kr

16 stk. klassiske fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakken og frokostbordet.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
275,00 kr

Her er en populær sammensætning af skønne frokostspecialiteter, som du kan bruge til en god frokost eller en lækker madpakke. Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, og laksen er blød og lækker med en formidabel smag.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
255,00 kr

Den koldrøgede laks er vores topseller op til jul. Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet". Den koldrøgede laks har en helt særlig smag og struktur.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
189,00 kr

Med denne pakke får du flotte og friske sildefileter med skind, så du kan lave dine egne stegte eller marinerede sild.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
119,00 kr

Ruths krydder - og karrysild fra Christiansø ved Bornholm. Dette er i vores øjne og uden sammenligning Danmarks bedste sild, og vi er stolte over, at vi igen i år kan tilbyde jer disse fabelagtige delikatesser.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
305,00 kr