Nulstil dit kodeord×

Hr. Skov Gløgg
Ingredienser: Vand, sukker, rødvin, (indeholder SULFITTER), citronsaft (indeholder SULFITTER), lakrids, konserveringsmiddel (natriumbenzoat), kanel, stjerneanis, vanilje, chili.

Hr. Skov Gløgg

×

Hr. Skov Gløgg

En helt fantastisk lækker gløgg fra Hr. Skov på en mørk og kraftig spansk rødvin - tilsat en smule stjerneanis. Lakrisen deri er fra Johan Bülow, en lille smule chili, friske citroner og kanel. Det smager rigtigt af jul.

Den økologiske gløgg mix er med økologiske rosiner og økologkske mandler - klar til brug direkte fra posen.

OBS: Blandingsforhold: 1 fl. gløgg og 1-1,5 fl. rødvin varmes op. Tilsæt evt. lidt snaps, hvis dette ønskes.

Flasken er 50 cl. Efter åbning opbevares på køl.

Indeholder:

  • 2 fl. Gløgg, fra Hr. Skovs Gourmetunivers
  • Økologisk gløgg mix, 1 pose, 100 g.

2 fl. 148 kr. 

148,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

I duften er lækre toner af kirsebær, hindbær, mandler, tobak og jord. Smagen er tæt og fyldig med fine tanniner og en høj syre. Server den til mørk chokolade, marinerede bær, kager - og ikke mindst julens risalamande.

Obs: 2 fl. 328 kr. / Normalpris 378 kr. / Spar 50 kr.

 

pris
328,00 kr

Frederikdal 2015 er den mest frugtige af alle Frederiksdals vine. Den er bredt anerkendt for at være en af de - hvis ikke den bedste - repræsentant for kirsebærvin i al almindelighed og ikke mindst Stevnskirsebær, som bliver vist frem fra sin bedste side.

2 fl. 278 kr. / Normalpris 310 kr. / Spar 32 kr.

 

pris
278,00 kr

Juleaften eeeeelsker vine fra Rhone. Sådan er det bare. Der skal muskler til at kunne tøjle andesteg, sauce, rødkål og måske et stegt æble med gele! Mange vine giver op, men ikke kvalitetsvinene fra Rhone.

4 fl. / Normalpris 937 kr. / Spar 238 kr.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
699,00 kr

Borsao er er et relativt ukendt vinområde i nord Spanien. Og de producerer altså vin der matcher langt større og dyre vine fra mere kendte områder. Så du bliver næsten altid positiv overrasket når møder vin fra Borsao. Og TRES PICOS er ingen undtagelse. Her er knald på og samtidig er der masser af elegance. Juleaften er reddet. Et scoop til prisen.

3 fl. / Normalpris 657 kr. / Spar 210 kr.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
447,00 kr