Nulstil dit kodeord×

Bellane Cotes Du Rhone, Village Valreas, Frankrig, øko

I næsen mødes en fantastisk charmerende aroma af solbær, hindbær, læder, grillet kød og sød lakrids, det hele krydret med noter af friskkværnet hvid peber. På ganen komplimenteres det hele af en virkelig elegant og fin struktur, der ikke blot sender ens tanker mod det nordlige Rhône men helt op mod Bourgognes Côte-d'Or, hvad simpel drikkeglæde og elegance angår.

91 point - Parker/Wine Advocate:

Druer: Grenache og Syrah. 14% alkohol.

LUX Julevinpakken

×

LUX Julevinpakken

Juleaften eeeeelsker vine fra Rhone. Sådan er det bare. Der skal muskler til at kunne tøjle andesteg, sauce, rødkål og måske et stegt æble med gele! Mange vine giver op, men ikke kvalitetsvinene fra Rhone.

Vi har samlet nogle af vores favoritter her og givet pris en dyk, så der bliver plads til at forkæle gæsterne og dig selv juleaften.

Og vi anbefaler iøvrigt, at I drikker rødvinene i rækkefølgen nedenfor.

Til sidst skal I forkæles med fantastisk portvin fra Ramos Pinto. Det er altså en klasse portvin som vi har klemt med i denne Lux Julevinpakke. Ris ala manden bliver rigtig god i år. 

Indeholder:

  • 1 fl. 2015 Bellane Cotes Du Rhone, Village Valreas, Frankrig, øko
  • 1 fl. 2016 Gigondas, Cuvée Philip, Moulin De La Gardette, Frankrig, øko
  • 1 fl. 2015 Château Maucoil, Châteauneuf du Pape, Frankrig, øko
  • 1 fl. 10 years Tawny Ervamoira, Ramos Pinto, Portugal

4 fl. 699 kr. / 174,75 kr. pr. fl. / Normalpris 937 kr. / Spar 238 kr.

699,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vinene fra Montirius er de reneste og mest naturlige vine, der kan opdrives – uden at de bliver til viltre og ukontrollerbare naturvine. Vinene fra Montirius er produceret helt minimalistisk.

6 fl. / Normalpris 1.074 kr. / Spar 120 kr. / BIODYNAMISK

 

pris
954,00 kr

Bourgogne området leverer i dag nogle af de allerbedste vine fra Frankrig både i hvid og rød. Kassen indeholder 3 hvidvine og 3 rødvine af Bourgogne, Les Ursulines.

6 fl. / Normalpris 972 kr. / Spar 282 kr.

 

pris fra
294,00 kr

Denne rødvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 699 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
499,00 kr

Diverse LUX Vine Rød er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede rødvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 899 kr. / Spar min. 200 kr.

 

pris
699,00 kr

Denne hvidvinskasse er spændende, for ingen af kasserne er nemlig ens! Vi har løbende et stort antal vinkasser der bliver åbnet. Dette er i f.m. smagninger og kvalitetskontrol af vinene. De uåbnede hvidvine har vi nu blandet godt og lavet en række spændende kasser. Det er en overraskelse hvad du får, men du sparer min. 200 kr. i f.t. normalprisen. Der er maks. 2 fl. af den samme vin (altså min. 3 varianter) i Diverse VinKassen.

6 fl. / Normalpris min. 624 kr. / Spar min. 175 kr.

 

pris
449,00 kr