Med 20 min. Kassen har vi fokus på børnefamilien – det skal være hurtigt, nemt og ikke mindst børnevenligt. Derfor er vores økologiske færdigretter tilpasset de små ganer.
De hjemmelavede måltider er primært baseret på opskrifter fra det danske køkken. Og det børnevenlige fiskemåltid, som I selv skal lave, kan laves på ca. 20 min. Tag børnene med i køkkenet og lav mad med pivfrisk fisk den ene dag og hurtige økologiske færdiglavede måltider de 2 øvrige dage.
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
Gulerødder (IT) (Kl.l), appelsin (ES) (Kl.ll), kartofler (ES) (Kl.l), kruspersille (DK) (Kl.l)(, æble (DE) (Kl.ll), bechamelsovs, tørrede tranebær og rasp
Spinat (IT) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), basmatiris, yoghurt naturel 0,5% og chicken korma
Kruspersille (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), tarteletter, tarteletfyld med høns i asparges
Gulerødder, æble, citron, fregola sarda, brioche burgerboller, creme fraiche 18%, skagenfood ketchup og pankorasp
Kartofler, persille, blomkål, skysovs og frikadeller
Koriander, basmatiris, yoghurt naturel og Murgh Makhani
De hjemmelavede måltider er primært baseret på opskrifter fra det danske køkken. Og det børnevenlige fiskemåltid, som I selv skal lave, kan laves på ca. 20 min. Tag børnene med i køkkenet og lav mad med pivfrisk fisk den ene dag og hurtige økologiske færdiglavede måltider de 2 øvrige dage.
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
Gulerødder (IT) (Kl.l), appelsin (ES) (Kl.ll), kartofler (ES) (Kl.l), kruspersille (DK) (Kl.l)(, æble (DE) (Kl.ll), bechamelsovs, tørrede tranebær og rasp
Spinat (IT) (Kl.l), koriander (DK) (Kl.l), basmatiris, yoghurt naturel 0,5% og chicken korma
Kruspersille (DK) (Kl.l), tomater (DK) (Kl.l), tarteletter, tarteletfyld med høns i asparges
Gulerødder, æble, citron, fregola sarda, brioche burgerboller, creme fraiche 18%, skagenfood ketchup og pankorasp
Kartofler, persille, blomkål, skysovs og frikadeller
Koriander, basmatiris, yoghurt naturel og Murgh Makhani