0

20 min. BørneKassen

20 min. BørneKassen, MåltidsKasser
NÅR DET SKAL GÅ TJEP TJEP

Med 20 min. Kassen har vi fokus på børnefamilien – det skal være hurtigt, nemt og ikke mindst børnevenligt. Derfor er vores økologiske færdigretter tilpasset de små ganer.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris
2 3 Ca. 20 min. 557 kr. / 93 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Ca. 20 min. 673 kr. / 75 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 20 min. 788 kr. / 66 kr. pr. kuvert.
Bestil
  • Kassen vil indeholde:
    • 2 færdiglavede ULTRA børnevenlige måltider, der blot skal varmes op og dertil skal der blot laves ris, kartofler, pasta og måske en salat
    • 1 børnevenligt måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 20 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland

De hjemmelavede måltider er primært baseret på opskrifter fra det danske køkken. Og det børnevenlige fiskemåltid, som I selv skal lave, kan laves på ca. 20 min. Tag børnene med i køkkenet og lav mad med pivfrisk fisk den ene dag og hurtige økologiske færdiglavede måltider de 2 øvrige dage.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 42

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK) (Kl.l), tomater (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), rasp, parmesan og pasta penne

Millionbøf

Kartofler (DK) (Kl.l), peberfrugter (NL) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), persille (ETH) (Kl.l) og sylte krydderi

Kylling i karry

Broccoli (DK) (Kl.l), kokosmel, rosiner og ris

Uge 43

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Rødløg (DK), citron (ES), tomater (ES), basilikum (DK), tomatsugo, pecorino, mozzarella og spaghetti

Murgh Makani

Koriander (DK), yoghurt naturel og ris

Karbonader

Kartofler (DK) og persille

Kassen indeholder
  • Kassen vil indeholde:
    • 2 færdiglavede ULTRA børnevenlige måltider, der blot skal varmes op og dertil skal der blot laves ris, kartofler, pasta og måske en salat
    • 1 børnevenligt måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 20 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland

De hjemmelavede måltider er primært baseret på opskrifter fra det danske køkken. Og det børnevenlige fiskemåltid, som I selv skal lave, kan laves på ca. 20 min. Tag børnene med i køkkenet og lav mad med pivfrisk fisk den ene dag og hurtige økologiske færdiglavede måltider de 2 øvrige dage.

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 42

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK) (Kl.l), tomater (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), rasp, parmesan og pasta penne

Millionbøf

Kartofler (DK) (Kl.l), peberfrugter (NL) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), persille (ETH) (Kl.l) og sylte krydderi

Kylling i karry

Broccoli (DK) (Kl.l), kokosmel, rosiner og ris

Uge 43

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Rødløg (DK), citron (ES), tomater (ES), basilikum (DK), tomatsugo, pecorino, mozzarella og spaghetti

Murgh Makani

Koriander (DK), yoghurt naturel og ris

Karbonader

Kartofler (DK) og persille