0

20 min. BørneKassen

Du har valgt 2 pers. / 3 dage om ugen

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3

Lavet til den travle børnefamilie. Nemt og ULTRA børnevenligt. 2 færdiglavede måltider og 1 måltid du selv skal tilberede. Ca. 20 min. tilberedning.

93 kr. pr. kuvert
557 kr.
20 min. BørneKassen, MåltidsKasser
  • Kassen vil indeholde:
    • 2 færdiglavede ULTRA børnevenlige måltider, der blot skal varmes op og dertil skal der blot laves ris, kartofler, pasta og måske en salat
    • 1 børnevenligt måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 20 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland

De hjemmelavede måltider er primært baseret på opskrifter fra det danske køkken. Og det børnevenlige fiskemåltid, som I selv skal lave, kan laves på ca. 20 min. Tag børnene med i køkkenet og lav mad med pivfrisk fisk den ene dag og hurtige økologiske færdiglavede måltider de 2 øvrige dage.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 49

Mørksejloins uden skind (Pollachius virens)

Tomater (ES) (Kl.ll), hvidløg (ES) (Kl.l), porrer (DK) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), courgette (ES) (Kl.l), skalotteløg (NL) (Kl.l), madraskarry, fløde og parmesan

Fløde gullash

Kartofler (DK) (Kl.l), persille (MA) (Kl.l), æbler (DE) (Kl.ll), appelsiner (IT) (Kl.ll) og chili (ES) (Kl.l)

Bolonaise

Tomat (ES) (Kl.l), basilikum (MA) (Kl.l), mozzarella, pecorino og spaghetti

Uge 50

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Gulerødder (DK), æbler (DE), citron (IT), rasp, tomatrelish, quinoa, creme fraiche og brioche burgerboller

Tikka Masala

Koriander (MA), yoghurt og ris

Millionbøf

Kartofler (DK), peberfrugt (ES), persille (MA), agurk (ES) og syltekrydderier

Kassen indeholder
  • Kassen vil indeholde:
    • 2 færdiglavede ULTRA børnevenlige måltider, der blot skal varmes op og dertil skal der blot laves ris, kartofler, pasta og måske en salat
    • 1 børnevenligt måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 20 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland

De hjemmelavede måltider er primært baseret på opskrifter fra det danske køkken. Og det børnevenlige fiskemåltid, som I selv skal lave, kan laves på ca. 20 min. Tag børnene med i køkkenet og lav mad med pivfrisk fisk den ene dag og hurtige økologiske færdiglavede måltider de 2 øvrige dage.

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold