0

20 min. BørneKassen

Du har valgt 20 min. BørneKassen

Antal personer
2
3
4
Antal dage
3
20 min kassen 3 dage/2 pers.-
Rediger
Bekræft
107 kr. pr. kuvert
642 kr.
Inkl. gratis fragt
20 min. BørneKassen, MåltidsKasser

Med 20 min. Kassen har vi fokus på børnefamilien – det skal være hurtigt, nemt og ikke mindst børnevenligt. Derfor er vores økologiske færdigretter tilpasset de små ganer.

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere
DET ER NEMT OG BØRNENE ELSKER DET

FamilieKassen X-Lyn

Hurtigere end lynet. 2 måltider skal blot varmes op og herudover får du et børnevenligt måltid med fisk.

75 kr. pr. kuv.
Se mere
Lækker & velsmagende mad på 20 minutter!

Xtra Nemt - 20 min.

Lækker & velsmagende mad på 20 minutter!

62 kr. pr. kuv.
Se mere
HURTIGT, LÆKKERT & VARIERET

LynKassen by Louisa Lorang

NYHED: LynKassen by Louisa Lorang er simple hverdagsretter med et lille tvist af kærlighed fra den store verden. Kassens retter har en tilberedningstid på 20-30 min.

53 kr. pr. kuv.
Se mere
  • Kassen vil indeholde:
    • 2 færdiglavede ULTRA børnevenlige måltider, der blot skal varmes op og dertil skal der blot laves ris, kartofler, pasta og måske en salat
    • 1 børnevenligt måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 20 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk.

De hjemmelavede måltider er primært baseret på opskrifter fra det danske køkken. Og det børnevenlige fiskemåltid, som I selv skal lave, kan laves på ca. 20 min. Tag børnene med i køkkenet og lav mad med pivfrisk fisk den ene dag og hurtige økologiske færdiglavede måltider de 2 øvrige dage.

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 5

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Gulerødder, appelsiner, kartofler, kruspersille, æble, bechamelsovs, tørrede tranebær og rasp

Næringsinfo

Thai panang karry kylling

Gulerødder, koriander, basmatiris, peanuts og kylling panang karry

Næringsinfo

Bolognese

Tomater, basilikum, spaghetti, mozzarella og Ragù Bolognese

Næringsinfo

Uge 6

Isingfilet uden skind (Limanda limanda) / Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Broccoli(IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), parmesan, pasta penne og rasp

Næringsinfo

Carapulka

Kartofler (DK) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l) og carapulka

Næringsinfo

Skinkegryde

Broccoli (IT) (Kl.l), timian (ES) (Kl.l), dukkah, basmatiris og skinkegryde

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • Kassen vil indeholde:
    • 2 færdiglavede ULTRA børnevenlige måltider, der blot skal varmes op og dertil skal der blot laves ris, kartofler, pasta og måske en salat
    • 1 børnevenligt måltid med fisk
  • Alle råvarer følger med
  • Ca. 20 min. tilberedning
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Vildtfanget fisk fås ikke økologisk, men opdrættet fisk såsom laks kan være økologisk.

De hjemmelavede måltider er primært baseret på opskrifter fra det danske køkken. Og det børnevenlige fiskemåltid, som I selv skal lave, kan laves på ca. 20 min. Tag børnene med i køkkenet og lav mad med pivfrisk fisk den ene dag og hurtige økologiske færdiglavede måltider de 2 øvrige dage.

Basisvarer

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 5

Kullerfilet uden skind (Melanogrammus aeglefinus)

Gulerødder, appelsiner, kartofler, kruspersille, æble, bechamelsovs, tørrede tranebær og rasp

Næringsinfo

Thai panang karry kylling

Gulerødder, koriander, basmatiris, peanuts og kylling panang karry

Næringsinfo

Bolognese

Tomater, basilikum, spaghetti, mozzarella og Ragù Bolognese

Næringsinfo

Uge 6

Isingfilet uden skind (Limanda limanda) / Skærisingfilet uden skind (Glyptocephalus cynoglossus)

Broccoli(IT) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), parmesan, pasta penne og rasp

Næringsinfo

Carapulka

Kartofler (DK) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), rød peberfrugt (ES) (Kl.l), rødløg (NL) (Kl.l), citron (IT) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l) og carapulka

Næringsinfo

Skinkegryde

Broccoli (IT) (Kl.l), timian (ES) (Kl.l), dukkah, basmatiris og skinkegryde

Næringsinfo