Vil du gerne spise varieret uden at gå på kompromis med smag og kvalitet?
600 Kcal. WeekendKassen indeholder måltider med gns. 500-600 kcal pr. pers. pr. måltid. Måltiderne er opbygget efter T-modellen, som består af ½ tallerken med grøntsager/salat, ¼ tallerken med grove kulhydrater og ¼ tallerken med protein. Opskrifterne er sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd.
Vi arbejder efter T-modellen, hvor ½ tallerken består af grøntsager/salat, ¼ tallerken består af grove kulhydrater og ¼ tallerken fra proteindelen.
Hver fredag modtager du en måltidskasse fyldt med gode sunde råvarer; knasende sprøde grøntsager, fiberrige kornprodukter, havfriske fisk og magert kød. Opskrifterne er nemme at følge, hurtige at lave og er ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd.
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.
Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach hos Endolet.
Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.
Anders er kok på 600 Kcal. Kassen og 600 Kcal. WeekendKassen.
Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.
Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.
Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›
Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein essentielt.
Med Skagenfoods 600 Kcal. Weekendkasse får du nemt overblik over, hvor meget energi der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du 600 Kcal. WeekendKassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.
Appelsiner, citron, hvidløg, rødløg, koriander, rød chilipeber, rodfrugter og perlespelt
Løg, aubergine, cherry- eller blommetomater, søde kartofler, tzatziki krydderi og yoghurt 3,5%
Broccoli, løg, kartofler, rødt spidskål, sødmælk, farmhouse cheddar og ansjoser
Citron, spinat, hvidløg, ingefær, søde kartofler, kartofler, brun miso og tamari/soya
Grønkål, løg, citron, rasp, sennep, polentamel, minimælk og farmhouse cheddar
Østershatte, fennikel, løg, pasta penne, ansjoser, æg og krystal karl
Vi arbejder efter T-modellen, hvor ½ tallerken består af grøntsager/salat, ¼ tallerken består af grove kulhydrater og ¼ tallerken fra proteindelen.
Hver fredag modtager du en måltidskasse fyldt med gode sunde råvarer; knasende sprøde grøntsager, fiberrige kornprodukter, havfriske fisk og magert kød. Opskrifterne er nemme at følge, hurtige at lave og er ernæringsmæssigt sammensat i overensstemmelse med De officielle Kostråd.
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.
Autoriseret klinisk diætist, Jane Agergaard er sundheds- og vanecoach hos Endolet.
Jane er en erfaren kostvejleder og underviser, hvis tilgang til sundhed er tæt forbundet med livskvalitet.
Anders er kok på 600 Kcal. Kassen og 600 Kcal. WeekendKassen.
Med vores to erfarne eksperter, Anders Kvorning og Jane Agergaard, på holdet, er du sikret en kasse, der er både smagfuld og ernæringsmæssigt korrekt sammensat, jvf. De officielle Kostråd. Fælles for Jane og Anders er deres store engagement i kost, sundhed og det gode måltid - også i hverdagen.
Kok, madudvikler og grundlægger af den digitale kogebog, Barnemad.tv, Anders Kvorning, er udlært på henholdsvis Restaurant Geranium og Restaurant Radio.
Derudover har han også studeret fødevarer og ernæring på Københavns Universitet. Når Anders laver mad, lægger han vægt på simple tilberedningsmetoder, hvor man får meget smag ud af få ingredienser af høj kvalitet. Se videoen her og lær Anders endnu bedre at kende ›
Vægttab afhænger i sidste ende af det samlede kalorieregnskab, dvs. hvor mange kalorier den enkelte person indtager og hvor mange han eller hun forbruger, men også sammensætningen af kulhydrat, fibre, fedt og protein essentielt.
Med Skagenfoods 600 Kcal. Weekendkasse får du nemt overblik over, hvor meget energi der er i dit aftensmåltid, idet hver ret indeholder gennemsnitsligt 500-600 kalorier per person pr. måltid. Gør du 600 Kcal. WeekendKassen til en del af en sund og aktiv livsstil, er du godt på vej.
Appelsiner, citron, hvidløg, rødløg, koriander, rød chilipeber, rodfrugter og perlespelt
Løg, aubergine, cherry- eller blommetomater, søde kartofler, tzatziki krydderi og yoghurt 3,5%
Broccoli, løg, kartofler, rødt spidskål, sødmælk, farmhouse cheddar og ansjoser
Citron, spinat, hvidløg, ingefær, søde kartofler, kartofler, brun miso og tamari/soya
Grønkål, løg, citron, rasp, sennep, polentamel, minimælk og farmhouse cheddar
Østershatte, fennikel, løg, pasta penne, ansjoser, æg og krystal karl