0

FamilieKassen X-Lyn

FamilieKassen X-Lyn, MåltidsKasser
DET ER NEMT OG BØRNENE ELSKER DET

Hurtigere end lynet er når hovedingrediensen blot skal varmes op. Sådan er 2 af måltiderne (øko Heat måltider) og herudover får du et børnevenligt måltid med fisk. Perfekt til børnefamilier.

Pers. Dage Tilberedningstid Pris Extra
3 3 Ca. 10-30 min. 661 kr. / 73 kr. pr. kuvert.
Bestil
3 3 Ca. 10-30 min. 750 kr. / 83 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil
4 3 Ca. 10-30 min. 785 kr. / 65 kr. pr. kuvert.
Bestil
4 3 Ca. 10-30 min. 874 kr. / 73 kr. pr. kuvert.
Frugt
Bestil

Familie X-Lyn består af 3 måltider:

  • 2 færdiglavede Heat måltider med kød eller fjerkræ, som blot skal varmes, samt tilbehør og ekstra grønt i form af f.eks. børnevenligt gnavegrønt eller en sund salat
  • 1 børnevenligt måltid med fisk, som du selv skal tilberede

Med Familie X-Lyn får du 2 Heat måltider, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 1 børnevenligt måltid med fisk, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Til denne måltidskasse er det muligt at tilvælge frugtposen, som indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Børnevenligt måltid:

  • 1 måltid med fisk
  • 150 g fisk pr. person og masser af økologisk grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet:

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 42

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK) (Kl.l), tomater (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), rasp, parmesan og pasta penne

Braiseret gris

Fennikel (ES) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), æble (DK) (Kl.l), quinoa og sweet chili

Marokansk ret

Tomater (NL) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), mynte (DK) (Kl.l) og couscous

Uge 43

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Rødløg (DK), citron (ES), tomater (ES), basilikum (DK), tomatsugo, pecorino, mozzarella og spaghetti

Murgh Makani

Koriander (DK), yoghurt naturel og ris

Fajita

Tomat (ES), agurk (DK), rødløg (DK), lime (PE), creme fraiche og wraps

Kassen indeholder

Familie X-Lyn består af 3 måltider:

  • 2 færdiglavede Heat måltider med kød eller fjerkræ, som blot skal varmes, samt tilbehør og ekstra grønt i form af f.eks. børnevenligt gnavegrønt eller en sund salat
  • 1 børnevenligt måltid med fisk, som du selv skal tilberede

Med Familie X-Lyn får du 2 Heat måltider, der kan tilberedes på ca. 15 min. samt alle ingredienser til 1 børnevenligt måltid med fisk, hvor du på vanlig vis skal lave den endelige tilberedning af råvarerne.

Til denne måltidskasse er det muligt at tilvælge frugtposen, som indeholder økologisk håndfrugt som æbler, bananer, blommer, pærer, nektariner, appelsiner og clementiner (3-4 varianter). Frugtposen til 2 og 4 pers. indeholder ca. 10 og 20 stk. håndfrugt. Antallet vil variere efter størrelsen på sæsonens håndfrugter (49 kr./89 kr.).

Børnevenligt måltid:

  • 1 måltid med fisk
  • 150 g fisk pr. person og masser af økologisk grønt
  • Ca. 15-30 min tilberedning
Heat måltidet

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet:

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 42

Rødspættefilet uden skind (Pleuronectes platessa)

Broccoli (DK) (Kl.l), tomater (NL) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), basilikum (DK) (Kl.l), rasp, parmesan og pasta penne

Braiseret gris

Fennikel (ES) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), æble (DK) (Kl.l), quinoa og sweet chili

Marokansk ret

Tomater (NL) (Kl.l), agurk (DK) (Kl.l), citron (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), mynte (DK) (Kl.l) og couscous

Uge 43

ASC laksefilet med skind ASC-C-00626 (Salmo salar - Salmonidae)

Rødløg (DK), citron (ES), tomater (ES), basilikum (DK), tomatsugo, pecorino, mozzarella og spaghetti

Murgh Makani

Koriander (DK), yoghurt naturel og ris

Fajita

Tomat (ES), agurk (DK), rødløg (DK), lime (PE), creme fraiche og wraps