FamilieKassen X-lyn måltidskassen er til dig med mellemstore børn, som skal lave mad hurtigere end lynet. Kassen indeholder altid et måltid med fisk samt to Just Heat-færdigretter.
I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.
Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.
Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.
Heat måltidet:
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.
Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer:
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rød peberfrugt (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basilikum (DK) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), Skagenfood Tomatsugo, bacon i skiver, pizzadej - på surdej og frisk mozzarella
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), rødløg (DK) (Kl.l), gul peberfrugt (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll) og mørbradgryde
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basmatiris og spanske albondigas kødboller
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), æble (DE) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), fregola sarda, brioche burgerboller, creme fraiche 18%, ketchup og pankorasp
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Koriander (DK) (Kl.l), yoghurt naturel, basmatiris og kylling tikka masala
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), broccoli (ES) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l) og stroganoff
Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.
Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.
Heat måltidet:
Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.
De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.
Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk.
Basisvarer:
Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie.
Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.
Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.
Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.
Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rød peberfrugt (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basilikum (DK) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), Skagenfood Tomatsugo, bacon i skiver, pizzadej - på surdej og frisk mozzarella
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), rødløg (DK) (Kl.l), gul peberfrugt (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll) og mørbradgryde
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basmatiris og spanske albondigas kødboller
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), æble (DE) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), fregola sarda, brioche burgerboller, creme fraiche 18%, ketchup og pankorasp
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Koriander (DK) (Kl.l), yoghurt naturel, basmatiris og kylling tikka masala
(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), broccoli (ES) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l) og stroganoff