FamilieKassen X-Lyn

Du har valgt FamilieKassen X-Lyn

Antal personer
3
4
Vælg pers. / dage om ugen Rediger
Bekræft
Fra 75 kr. pr. kuvert
Fra 754 kr.
Inkl. gratis fragt
FamilieKassen X-Lyn, MåltidsKasser

FamilieKassen X-lyn måltidskassen er til dig med mellemstore børn, som skal lave mad hurtigere end lynet. Kassen indeholder altid et måltid med fisk samt to Just Heat-færdigretter.

I måltidskassen får du økologiske råvarer af højeste kvalitet, og du vil kunne se frem til skønne smagsoplevelser i hverdagen uden at skulle handle ind eller finde ny inspiration. Det hele bliver leveret på din adresse.

  • 2 Just Heat måltider og 1 måltid med fisk
  • Just Heat max 15 min tilberedning (opvarming og tilberedning af tilbehør) og andet måltid ca. 30 min tilberedning
  • 140 g fisk pr. person (ASC laks er dog 130 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Fås til 3-4 personer i 3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet:

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Uge 48

Ørredfilet med skind (Oncorhynchus mykiss)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rød peberfrugt (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basilikum (DK) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), Skagenfood Tomatsugo, bacon i skiver, pizzadej - på surdej og frisk mozzarella

Næringsinfo

Mørbradgryde

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), rødløg (DK) (Kl.l), gul peberfrugt (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll) og mørbradgryde

Næringsinfo

Spanske Albondigas kødboller

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basmatiris og spanske albondigas kødboller

Næringsinfo

Uge 49

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), æble (DE) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), fregola sarda, brioche burgerboller, creme fraiche 18%, ketchup og pankorasp

Næringsinfo

Tikka masala

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Koriander (DK) (Kl.l), yoghurt naturel, basmatiris og kylling tikka masala

Næringsinfo

Boeuf stroganoff

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), broccoli (ES) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l) og stroganoff

Næringsinfo
Kassen indeholder
  • 2 Just Heat måltider og 1 måltid med fisk
  • Just Heat max 15 min tilberedning (opvarming og tilberedning af tilbehør) og andet måltid ca. 30 min tilberedning
  • 140 g fisk pr. person (ASC laks er dog 130 g)
  • Fisken er altid pivfrisk - og primært fanget i danske farvande
  • Altid 100% økologiske grøntsager, mejeri & kolonial
  • Fås til 3-4 personer i 3 dage
  • Leveres mandag
  • Alle råvarer følger med, du skal blot have basisvarerne (se andet faneblad)
Heat måltidet

Heat måltiderne er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

Heat måltiderne skal blot varmes op, og du skal blot koge lidt ris, pasta eller kartofler samt måske anrette en sund salat eller gnavegrønt - alt vil følge med i kassen.

Heat måltidet:

  • Vores Heat måltider er 100 % økologiske og udelukkende lavet på økologiske råvarer
  • Varierede, frisklavede, smagfulde retter lavet fra bunden
  • Klassiske retter lige fra boller i karry og høns i asparges til indisk butter chicken og mexikansk chilli con carne
  • Økologisk grønt, mejeri- og kolonialprodukter
  • Kød er dansk, økologisk eller friland
  • Min. 120 g kød el. fjerkræ pr. person
  • Ca. 15 min. tilberedning
  • Retten skal blot varmes. Det eneste du skal, er at koge lidt ris, pasta, eller kartofler, og måske anrette en lille salat. Alt følger med i kassen!
Råvarerne

Vi køber dagligt den højeste kvalitet af fisk fra de mindre danske fiskekuttere, og hovedparten af fileterne er skåret i hånden, hvilket giver en flottere og mere fast filet. Hovedparten af fiskeriet med de mindre danske fiskekuttere er skånsomt, og en stor andel af fiskene er desuden MSC certificerede. I løbet af sæsonen supplerer vi de danske landinger med udvalgte fisk fra Island og Norge.

De bedste udskæringer fra gris, kvæg el. fjerkræ. Vores kød fra gris og kvæg er altid fra danske bønder. Vi prioriterer dyrevelfærd samt kød fra friland og økologisk kød, men der kan også forekomme konventionelt produceret kød i Heat & Cook kassen i enkelte tilfælde.

Tilbehøret samt frugt & grønt er 100% økologisk. 

Basisvarer:

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer, som salt, peber, sukker, mel, æg (til panering) og olie. 

Kokken

Anders

Jacob er kok på følgende MåltidsKasser: SkagenKassen, Grill Kassen, FavoritKassen, 20 min. Kassen, Familie X-lyn, FredagsFisk, Heat&Cook og PescetarKassen.

Jacob er vores faste huskok her hos Skagenfood, og selvom mangfoldigheden præger Jacobs karriereforløb mere end noget andet, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, han har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.

Jacob har igennem sin karriere været mange steder hvilket også ses i hans retter, da hans retter oftest har et eksotiske tvist med spændende krydderi sammensætninger, hvilket resultere i fantastiske smagsoplevelser.

Udover at lave fantastiske opskrifter til flere af vores MåltidsKasser, er Jacob også vores vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du med på de sociale medier som Facebook og Instagram vil du også møde Jacob i den anden ende, da det er ham der er ansvarlig for Skagenfood færden der. Derudover har vi en Facebook gruppe hvor man sammen med kokken kan dele erfaringer, billeder og fif med andre medlemmer. Gruppen er til alle der laver mad med Skagenfoods MåltidsKasser eller til dig, der blot vil inspireres. Se videoen her og lær Jacob endnu bedre at kende ›

Ugens indhold

Uge 48

Ørredfilet med skind (Oncorhynchus mykiss)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Rød peberfrugt (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basilikum (DK) (Kl.l), agurk (ES) (Kl.l), gulerod (DK) (Kl.l), Skagenfood Tomatsugo, bacon i skiver, pizzadej - på surdej og frisk mozzarella

Næringsinfo

Mørbradgryde

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), tomater (ES) (Kl.l), rødløg (DK) (Kl.l), gul peberfrugt (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll) og mørbradgryde

Næringsinfo

Spanske Albondigas kødboller

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Champignons (DK) (Kl.l), skalotteløg (DK) (Kl.l), rosmarin (ES) (Kl.l), hvidløg (ES) (Kl.ll), basmatiris og spanske albondigas kødboller

Næringsinfo

Uge 49

Torskefilet uden skind (Gadus Morhua)

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Gulerødder (DK) (Kl.l), æble (DE) (Kl.ll), citron (ES) (Kl.l), fregola sarda, brioche burgerboller, creme fraiche 18%, ketchup og pankorasp

Næringsinfo

Tikka masala

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Koriander (DK) (Kl.l), yoghurt naturel, basmatiris og kylling tikka masala

Næringsinfo

Boeuf stroganoff

(Alt frugt, grønt og kolonial i denne måltidskasse er 100% økologisk): Kartofler (DK) (Kl.l), broccoli (ES) (Kl.l), bredbladet persille (ES) (Kl.l) og stroganoff

Næringsinfo

Basis Grønt Kassen

En kasse fyldt med de lækre økologiske grøntsager der er en fast del af inventaret i ethvert køleskab.

123 kr. pr. kuv.
Se mere

20 min. BørneKassen

Børnevenlige hverdagsmåltider på 20 min. Måltidskassen indeholder to færdigretter samt én børnevenlig fiskeret.

75 kr. pr. kuv.
Se mere
Inspirerende og grønne måltider

LynKassen by Louisa Lorang

Simple hverdagsretter med et tvist af kærlighed fra den store verden. Kassens retter har en tilberedningstid på 20-30 min.

53 kr. pr. kuv.
Se mere

Ekstra Grøn hverdag - Måltidskassen

Til dig der ønsker en mere grøn livsstil med friskfanget fisk, mindre kød og 100% økologi. Hurtige måltider uden kompromis.

63 kr. pr. kuv.
Se mere